2X13
אבחנתי לפני האוס

randomguy

New member
במקרה הזה ההודעה השתשרה למקום

הכי מתאים מבחינתי
ואני שמח בשבילך שהיה לך good times בצבא

pink panther 8

New member
יש עוד אחד שאני נשפכתי ממנו...

שהאוס עשה את האבחנה וסיפר לאבא ולילדה אז האבא אמר :"זאת בדיחה נכון?" והאוס ענה לו "לא, בדיחה תיהיה אני יקרא לך הומו, את רואה את ההבדל" חחחחחח נשפכתי בחיי שתיתי בדיוק קולה וירקתי אותב החוצה חחחחח

randomguy

New member
../images/Emo6.gif מומלץ לא לשתות או לאכול בזמן

צפייה בהאוס כי אפשר להחנק מצחוק
זה באמת היה קטע מאוד מצחיק

בתחילת הפרק:

1. תפסת אותי ב'דוגמנית בת 15'
2. אחרי שהוא פוגש אותה/אותו - קמרון מקנאה בדוגמנית..

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif פרק ענק ../images/Emo70.gif נהנתי מאוד ../images/Emo70.gif

הקטע שממש השאיר אותי -
היה הקטע שבו האוס הסביר לדוגמנית שהיא בעצם גבר, בלה.. בלה.. לא האמנתי שזה אפשרי . ישבתי מול הטלוויזיה פשוט ככה
ואמא שלי נכנסה בדיוק ( תמיד ברגעים האלה אנשים חייבים להרוס את המומנטום !! ) ושואלת : " מה ? מה קרה לרוברט ? " ואני ישר : " אמא !!!! שקט !!! " הרסה לי את כל הקטע.. נראה היום שידור חוזר
לפי מה שהבנתי בקטע עם קדי והאוס עם התמיסת מלח הזאת.. זאת בעצם תמיסה שממיסה תרופות אחרות בגוף. האם הגיוני שזה בעצם היה פסיכולוגי כל הקטע הזה של הכאב של האוס
כמו שווילסון אמר לו ? נראה לי ממש מוזר .. גם הצלקת שלו מהניתוח הייתה אדומה במיוחד.
בקטע שהאוס מוריד את המכנסיים במכנס של קדי כבר הייתי בטוחה שהוא הולך להתפשט מולה ולאנוס אותה
הפרק הותיר אותי המומה. אהבתי את השחקנית ששיחקה את הדוגמנית ( אגב, היא בת 27 וכל הסידרה השתגעתי מאיפה היא מוכרת לי - מפויינט פלזנט ). ישר על ההתחלה, כשצ'ייס אמר שהיא בת 15 ולא קיבלה מחזור אז אמרתי לעצמי " הממ.. זה בטוח קשור לבעיה " . כמובן שלקח להאוס זמן להבין את זה
הכאבים המפלחים של האוס כאבו לי .. אהבתי את הקטע שהוא מנגן על הפסנתר
פסנתר זה מדהים ועם האוס ביחד אז זה בכלל מדהים
. שיחות ווילסון \ האוס תמיד מצחיקות אותי, בעיקר הקטע עם המקל : " אוו, גם אתה עכשיו מתגעגע לסטייסי ? "
מסכן רוברט. אהבתי כשקמרון נכנסה למשרד של קדי אז ישר קדי עושה פרצוף ואומרת : " מה האוס עשה עכשיו ?" . קמרון !!!! את מלשנית !!! . " אני בצרות ?" , " ועכשיו אני בצרות ? " , " אז אני בצרות או לא בצרות ? "
וואי איך שהיא עיצבנה אותי באותו הרגע חח . ממש שמו לה דמות של מלשנית יתר על המידה
ואוו כתבתי מלא.. אהבתי את הפרק, מאוד
חוזרת לאינדוקציות..

lightanddark

New member
התמיסת מלח לא ממיסה תרופות

זה פשוט מים עם מלח זהוזה פשוט לא השפיע עליו נותנים את זה לרוב במקרים של התייבשות וכאלה

randomguy

New member
תמיסת המלח זה בעצם חומר שאין לו שום

אפקט מבחינה רפואית על גוף בריא. כיוון שהאוס חשב שהוא מקבל תרופה זה נקרא שהוא קיבל פלסבו. חייבים לתת תמיסה עם אותה רמת pH כמו שיש בגוף.

../images/Emo13.gif

כצ'ייס אמר שהיא בת 15 ולא קיבלה מחזור אז כבר הבנתי שיש לה את הדבר המסובך הזה
והכאבים של האוס באמת כאבו [זה נשמע משעשע
]. במיוחד בחלק במשרד של קאדי כשהוא מוריד את המכנסיים ואומר משהו כמו "זה, בדמיון שלי?" - זה היה פשוט קורע לב. הוא כה אומלל
הקטע של האוס וילסון סטייסי והמקל בהחלט היה קורע
קמרון דווקא לא כ"כ עצבנה עם ההלשנה, אי אפשר לומר שזה לא היה בצדק. וחוץ מזה, "היא עשתה מה שהיא חשבה לנכון"
אהבתי גם את ההתחברות של כל הקטעים בסוף [המקרה של האוס והמקרה של הילדה, והמקרה של הילדה למקרה של האבא הזה
]

randomguy

New member
ההתחברות של כל הסיפורים זה חלק

מהסיבה שאני חושב שזה פרק ממש קלאסי של האוס וגם חלק מהסיבה שאני חושב שזה היה הפרק הכי טוב בעונה 2 עד עכשיו!

randomguy

New member
יו לאורי באמת יודע לנגן טוב בפסנתר?

או שזה רק בכאילו?

MommyHug

New member
אם זה היה במציאות, לא הייתי מהססת

פעמיים. הייתי אומרת להאוס שאני הולכת לדווח וישר הולכת עם קדי לדווח, כמו שקדי עשתה בשניה שהיא שמעה על זה- שהיא איימה על האוס לשתף פעולה או שהיא מפטרת אותו! ואיזו מניאקית העובדת הסוצילאתי (אני עו"ס בעצמי) שבכלל אפילו לא התאמצה לנסות לעזור לילדה.

randomguy

New member
"העיקרון הראשון שצריך לאמץ אדם

בעל עקרונות הוא עקרון הגמישות" (פתגם שציטט היום ירון לונדון בעיתון) לפעמים יש מצבים שבהם צריך לבחור בברירה הכי פחות גרועה מבין ברירות גרועות. למשל כשנותנים חסינות לעבריין כדי שיעיד נגד עבריין בכיר ממנו. אני חושב שבמקרה הזה אולי דווקא קמרון טעתה כשהיא מיהרה לדווח על האב כי היה צריך לדחות את זה כמו שהאוס אמר, למקרה שיש עוד סודות שיהיה צריך לגלות מהאב ובכלל עד שהבת תצא מכלל סכנת חיים. אין סכנה שהאב ישכב עם הבת בבית החולים ולכן זה לא היה דחוף. קמרון טעתה, אבל זה מה שהיא חשבה שנכון היה לעשות והיא לא פחדה מהאוס כמו צ'ייס (רק אחר כך היא נזכרה להתחיל לפחד מהאוס..."אני בצרות?"
) ונכון שהעו"ס בפרק הזה היתה גרועה. בדרך כלל זה מקצוע מאוד חיובי, ומתאים לאנשים חיוביים!
בהצלחה לך!

MommyHug

New member
בהחלט יש מקום לגמישות

אבל אין לה שוק זכות להפעיל שיקול דעת. גם החוק אומר כך (וטוב שכך!). כל אדם חייב לדווח על מקרה של התעללות, בלי להפעיל שיקול דעת. את החסינות וכו' ייתן אך ורק עובד סוציאלי שהוא מוכשר לכך מטעם החוק, כלומר פקיד סעד. זו לא החלטה של קמרון או של האוס אם יש סכנה מיידית או לא. עובדה שלא לקחו את האבא מיד לבית סוהר וביררו קודם את העניין. אני רוצה רק להזכיר שעונש על שתיקה מסוג זה היא 3 חדשים לאדם מן השורה ו6 חודשים לאדם במקצוע טיפולי או חינוכי.

randomguy

New member
כמובן שהיא היתה צריכה לדווח על

המקרה. בפרט שמבחינה תיאוריתית יתכן מאוד שהאב והבת משקרים שזה היה חד-פעמי. אבל אני אומר שהעיתוי לא היה נכון. היה על זה וויכוח בין האוס לקמרון, והאוס אמר שהיה צריך להשהות את הדווח כל עוד יש להם צורך בשיתוף פעולה לקבלת מידע מהאב, ובמקרה הספציפי הזה אני מצדד בהאוס ולא בקמרון.

MommyHug

New member
לא נכון בכלל ../images/Emo128.gif

צריך לערב פקיד סעד, ובו בזמן לדבר איתו ולהצדיק למה לדעתכם צריך לדחות את ההתערבות של הפקיד סעד או את השיחה שלו עם האבא לפחות. אם הפק"ס חושב שאי אפשר לחכות לדבר עם האבא, זה אומר שאכן אי אפשר לחכות. אבל אי אפשר לעשות את ההחלטה הזו לבד! דיווח לעו"ס לא שווה ערך לדיווח למשטרה, אלו שני דברים שונים. במשטרה יקחו מיד את האבא לחקירה, והעו"ס ישקול דרכי פעולה מתאימים למצב.

למעלה