../images/Emo6.gif פרק ענק ../images/Emo70.gif נהנתי מאוד ../images/Emo70.gif
הקטע שממש השאיר אותי -
היה הקטע שבו האוס הסביר לדוגמנית שהיא בעצם גבר, בלה.. בלה.. לא האמנתי שזה אפשרי . ישבתי מול הטלוויזיה פשוט ככה
ואמא שלי נכנסה בדיוק ( תמיד ברגעים האלה אנשים חייבים להרוס את המומנטום !! ) ושואלת : " מה ? מה קרה לרוברט ? " ואני ישר : " אמא !!!! שקט !!! " הרסה לי את כל הקטע.. נראה היום שידור חוזר
לפי מה שהבנתי בקטע עם קדי והאוס עם התמיסת מלח הזאת.. זאת בעצם תמיסה שממיסה תרופות אחרות בגוף. האם הגיוני שזה בעצם היה פסיכולוגי כל הקטע הזה של הכאב של האוס
כמו שווילסון אמר לו ? נראה לי ממש מוזר .. גם הצלקת שלו מהניתוח הייתה אדומה במיוחד.
בקטע שהאוס מוריד את המכנסיים במכנס של קדי כבר הייתי בטוחה שהוא הולך להתפשט מולה ולאנוס אותה
הפרק הותיר אותי המומה. אהבתי את השחקנית ששיחקה את הדוגמנית ( אגב, היא בת 27 וכל הסידרה השתגעתי מאיפה היא מוכרת לי - מפויינט פלזנט ). ישר על ההתחלה, כשצ'ייס אמר שהיא בת 15 ולא קיבלה מחזור אז אמרתי לעצמי " הממ.. זה בטוח קשור לבעיה " . כמובן שלקח להאוס זמן להבין את זה
הכאבים המפלחים של האוס כאבו לי .. אהבתי את הקטע שהוא מנגן על הפסנתר
פסנתר זה מדהים ועם האוס ביחד אז זה בכלל מדהים
. שיחות ווילסון \ האוס תמיד מצחיקות אותי, בעיקר הקטע עם המקל : " אוו, גם אתה עכשיו מתגעגע לסטייסי ? "
מסכן רוברט. אהבתי כשקמרון נכנסה למשרד של קדי אז ישר קדי עושה פרצוף ואומרת : " מה האוס עשה עכשיו ?" . קמרון !!!!
את מלשנית !!! . " אני בצרות ?" , " ועכשיו אני בצרות ? " , " אז אני בצרות או לא בצרות ? "
וואי איך שהיא עיצבנה אותי באותו הרגע חח . ממש שמו לה דמות של מלשנית יתר על המידה
ואוו כתבתי מלא.. אהבתי את הפרק, מאוד
חוזרת לאינדוקציות..