Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

LeAnnDylan

Well-known member
אתם סתם מקנאים בנשים עם בובז../images/Emo69.gif

לכו תעשו הגדלת בובז ותניחו לה לנפשה

Guncrazy

New member
הסיבה היחידה שהיא כאן במצעד

זה בגלל שהבובז שלה נשפכים לכל אבר! השיער, השמלה והאיפור לא מרשימים בכלל! דילן, הגיע הזמן להכניס את הלשון ולהתחיל לשפוט כמו שצריך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 10

רוני דאן- מוכר בזכות היותו אבא של חן וחצי מהצמד ברוקס ודן. הנה אחד מהשירים המוכרים שלהם Hillbilly Deluxe
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- טוב, לא יפה לרדת על זקנים או על אבות של חברות פורום נכחדות אז רק אגיד שאם מתעלמים לרגע מהפרצוף שלו, שצריך לקרוא לעירייה כדי לגזם, החליפה שלו דווקא סבירה. הז'קט קצת מכוער אבל הוא זקן אז מותר לו. עם שחור לא טועים ואול אין אול, לא מדובר במראה הכי גרוע שנראה על השטיח האדום באותו היום.
ציון- 7.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 11

דה בנד פרי- שלושת האחים לבית משפחת פרי הקימו את אחת הלהקות הטובות ביותר של העשור. הנה הלהיט הגדול ביותר שלהם If I Die Young
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- קימברלי הלכה על מראה סולידי ונחמד. אני אוהבת את השמלה שלה ואת הצווארון. זה חסוד וסקסי באותו הזמן. לעומת זאת, זוג האחים שלה שאת השמות שלהם אני לא מכירה לכן אתייחס אליהם כאל סיקסטיז וסבנטיז, נראים כמו שאורית מתארת "כאילו טעו בעשור". סבנטיז עם הז'קט הביזארי שלו נראה כאילו שלפו אותו משפץ ביתך וסיקסטיז היה יכול להיראות נורמלי אם היה מחליף את העניבה לעניבה דקה עם צבע אחיד. הווסט שלו גם כעור והייתי שמחה אם היה מחליף אותו באחד נאה יותר אבל יחסית לאיך שהוא מתלבש בדר"כ זה ממש שיפור. כשמסתכלים עליהם בהשוואה ללהקה כמו ליידי אנטבלום, שם הסולנית בולטת בכל תמונה שהיא. כאן אנחנו נתקלים בלהקה בה כל חבריה נראים "שווים" ואף אחד לא מושך תשומת לב יותר מאחיו.
ציון- 5.

סיקסטיז וסבנטיז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שניהם נורא מזכירים לי את זאק מבונז בATTITUDE שלהם
קימברלי פשוט מהממת.

blah blah story

New member
קימברלי מדהימה

והאחים באמת טעו בעשור. ד"א - יש לי חברה שממש דומה לקימברלי - אז כל פעם שאני שומעת שיר שלהם או רואה קליפ אני נזכרת בה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 12

ליידי אנטבלום- השלישיה המצליחה עם הלהיט התורן בגלגל"צ Just A Kiss
איפה- CMT AWARDS
גזר הדין- זה ידוע שטקס פרסי הקאנטרי של ערוץ CMT הוא המקביל לרשת ה-MTV מה שאומר שהטקס קליל יותר והמעריצים קובעים את הזוכים ולכן אנחנו נאלצים לחזות בכל מיני אמנים לא קשורים (ע"ע ג'סטין ביבר) נדחפים לנו לחיים. עבור הסלבס של עולם הקאנטרי מה שזה אומר בגדול זה שאפשר לבוא בלבוש פחות רשמי או, למי שמעוניינת בזה, לבוא לבושה כמו ליידי גאגא. ליידי איי אומנם לא מנצלים את זכותם לבוא לבושים כמו שוטים אבל כן לוקחים את זה יותר באיזי ובאים פחות רשמיים מאשר בטקס ה-ACM. צ'ארלס חוזר לסקיני ג'ינס האהוב שלו והחולצה המכופתרת המועדפת עליו. אני אומנם אוהבת מאוד עניבות דקות אבל הפעם מדובר בפס כותנה כלשהו שכל קשר בינו לבין עניבה, מקרי בהחלט. דייב מנסה להיות רשמי עם קריצה לטקס ולובש בלייזר אלגנטי עם טי שירט וג'ינס שחור. הייתי מעדיפה לראות אותו בלי הבלייזר אבל כמו גם בלהקה עצמה, הוא סתם עציץ אז לאף אחד לא באמת אכפת מה הוא לובש. הילרי אהובתי מעדיפה לא לנטוש לגמריי את המראה הרשמי שלה. אני אוהבת את השיער שלה שמסורק אחורה, זה נותן לנו ליהנות מתווי פניה. השמלה עצמה לא אחת המועדפות עליי שלה אבל היא נראית אלגנטית בה והחגורה שהיא הוסיפה הצליחה לטשטש שתים מהמגרעות שלה שזה כבר צעד חכם. האיפור שלה מדהים ואני אוהבת שהיא השתמשה במינימום אקססוריז. העגילים שלה מספיק דומיננטים כדי לקבוע את את הטון של שאר ההופעה. סך הכל כהופעה קבוצתית הם בסדר.
ציון- 7.

Guncrazy

New member
הרבה יותר אוהבת אותם פה מאשר ב-ACM

צ'ארלס נראה כמו ילד בר מצווה (מפותח מאוד
)

למעלה