Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 13

שוגרלנד- הצמד האהוב ביותר על חברי הפורום. הנה אחד הלהיטים האחרונים שלהם Stuck Like Glue
איפה- CMT AWARDS
גזר הדין- ג'ניפר נטלס היא הגרוזינית האהובה עליי. קריסטיאן בוש הוא סתם פדופיל שמתעלק עליה (ובסדר, הוא גם יודע לנגן במנדולינה
) ויחד הם הצמד האהוב עליי ביותר בעולם! מצד אחד הם כל כך מנוגדים. מצד שני, כשמכירים אותם, הם דומים כל כך. נסו לדמיין את ג'ניפר בגרסה גברית, משמשית וכעורה ותקבלו את קריסטיאן. ברגעים אלה ממש אני מודה לאל על שנתן לג'ן שחלות. השמלה המטאלית שהיא לובשת נראית באור מסוים זהובה (אפשר להוציא את הילדה מגרוזיה אבל אי אפשר להוציא את גרוזיה מהילדה) והוואן שולדר עליה פשוט סקסי. האורך של השמלה נכון, העקבים שלה עדינים ונאים ושיער שלה נראה לשם שינוי נהדר. אגב מהצד זה אשכרה נראה כאילו יש לה קצת בובז! סוף העולם הגיע! לג'ניפר יש בובז! אהעהאעה!!!#%# אניווי אם אני צריכה להתייחס לקריסטיאן אני רק אומר שאני אוהבת אותו עם הכובע הזה, זה עדיף על כובעי הקאובוי שלו. החליפה שלה חביבה ויושבת עליו בצורה מספקת.
ציון- 8.5

Guncrazy

New member
כפרעליהם../images/Emo99.gif

עם כמה שאני נחרדת מהמחשבה, ג'ניפר היא באמת גרסה גברית של קריסטיאן
שניהם חולי נפש מהממים! אני אוהבת את השמלה של ג'ניפר פה.

blah blah story

New member
../images/Emo99.gif כמה שאני אוהבת אותם

הם באמת מתאימים ביחד - אפשר לראות את זה בעיקר אחרי השלישית נעלמה - אז הם צמחו. השמלה של ג'ניפר מדהימה. בדר"כ אני שונאת את הדבר הזה שיש לה בצווארון. אבל עליה זה יפה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 14

שרה אוונס- אחת מזמרות הקאנטרי הוותיקות. אחד הלהיטים הגדולים שלה זה Suds In The Bucket
איפה- CMT AWARDS
גזר הדין- בדר"כ ווילונות שמורים לנשים בהיריון. שרה אומנם לא בהיריון אבל מצליחה להיראות פצצה עם הווילון הבוהק שלה. הגזרה נחמדה, הצבע מקסים. אני מתה על וואן שולדר והאורך של השמלה סקסי. אני שוקלת לבלוע את הכובע של בראד פייזלי ולחזור בי מההכרזה הקודמת שלי, ששרה לא יודעת להתלבש. נכון, זה לא המראה הכי מדהים בעולם אבל זה צעד גדול בכיוון הנכון. אגב, הפראץ' ברגליים שתואם לצבע השמלה מעט פאתטי. רק אומרת.
ציון- 7.5

Guncrazy

New member
MILF

השמלה שלה לא מדהימה במיוחד אבל חמודה כזו ליום יום.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 15

שריל קרואו- אחת הזמרות הגדולות של שנות ה-90. הייתה פעם זמרת רוק ואיכשהו במהלך השנים החליטה לשחרר אלבום טראש וכשהוא לא צלח היא החליטה להידחף לעולם הקאנטרי. פעם כשהיא עוד הייתה מגניבה היו לה שירים כמו All I Wanna Do
איפה- CMT AWARDS
גזר הדין- שריל אף פעם לא ידעה להתלבש וגם כשהייתה לובשת משהו עם פוטנציאל להיראות נחמד היא הייתה הורסת אותו. גם הפעם ניסיתי לגלות איפה כשלה השמלה אבל באמת שוויתרתי. אז לא, זו לא השמלה האהובה עליי בכל הזמנים. אפילו לא האהובה עליי ביותר בטקס אבל ביחס לשריל ולמה שאני מצפה ממנה, זה ממש נהדר. בניגוד לכל הלבקנים שם בנאשוויל, לשריל יש גוון עוד יפה והצבע הלבן של השמלה נאה עליה. חששתי לגגל את שמה ולחפש איך נראתה השמלה מאחור. או לחלופין לשלוף את הוידאו של הטקס הזה מהארד דיסק הנייד שלי ולהסתכל עליה בתנועה עם השמלה כיוון שככה, בפוזה הזו, מלבד העובדה שאין לה שום בובז, דווקא אהבתי את השמלה. בואו נסיים את זה כאן.
ציון- 8.

Guncrazy

New member
אוהבת את השמלה, אוהבת את הטוויסט הקטן

במותן. הבעיה היא שהיא צריכה קצת חזה כדי להחזיק אותה. לא יותר מידי, קצת, משהו. טיפה?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 16

קרי אנדרווד- אחת מזמרות הקאנטרי המצליחות ביותר של השנים האחרונות הביאה לנו את הלהיט המקסים So Small
איפה- Golden Globe Awards
גזר הדין- קרי שהחליטה להיעלם לנו מעולם הקאנטרי השנה החליטה לכבד את טקס הגולדן גלוב בנוכחותה. היא לבשה שמלת קרי טיפוסית. כזו בקו רצפה ומנצנצת. הצבע גם הוא טיפוסי לקרי וכיוון שהיא צולחת איתו כל פעם מחדש, היא כנראה החליטה לא לשבור נוסחה מנצחת. היא נראית נהדר. אני אוהבת אוהבת אוהבת את התסרוקת שלה והאיפור שלה אף הוא גובל בשלמות!
ציון- 10.

Guncrazy

New member
../images/Emo18.gifמתקפת שערות ידיים!

איך לא הזהרת מראש
פתחתי לתומי את התמונה והזדעזעתי
לא יפה לעשות ככה לאנשים
~לוקחת נשימה עמוקה~ השיער והאיפור שלה גובלים בשלמות! השמלה שלה נחמדת כזו. לא הרבה מעבר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה שרק אני אסבול

למעלה