../images/Emo196.gif תלבושת # 26
ליאן ריימס- מוכרת לציבור הרחב כמפרקת משפחות שצריכה לאכול. בשבילי היא התגלמות השלמות
הסינגל החדש והמרגש שלה נקרא
Give והוא אחד השירים הטובים ביותר ששוחררו השנה.
איפה- Badgley Mischka Spring 2012 show on Fashion Week
גזר הדין- ליאן, בתור ילדה הייתה צ'אבי. זה לא משהו שהיא יכולה להתעלם ממנו או להתכחש אליו כיוון שהיא בעין המצלמה כבר מגיל 13 כששיחררה את סינגל הבכורה שלה Blue והפכה בין לילה לסנסציית קאנטרי כשהוכתרה לזוכת הגראמי הצעירה ביותר. עד גיל 19 נחשבה ליאן כזמרת "מלאה" בעולם של אנורקסיות. בגיל 19 כשנישאה לבעלה הראשון החליטה להתחיל לשמור על אורך חיים בריא ונכון והשילה את כל הקילוגרמים העודפים ממשקלה. היא נראתה נפלא והפכה מודל לחיקוי להמון בנות צעירות ברחבי ארה"ב. מאז היא הספיקה להתגרש ולהינשא מחדש. היא שינתה את כל התדמית שלה (אם כי רוב השינוי היה בעזרת התקשורת, כמו תמיד) והפכה ברגע למושא שנאתם של טוקבקיסטים משועממים. כפי שניתן לראות כאן, הצדק למעשה, הינו עם הטוקבקיסטים שטוענים שליאן רזה מידי. כשהיא לא הולכת עם רגליים חשופות, זה פחות בולט אך בשבוע האופנה כשבחרה ללכת עם שמלות ברובו, הרזון שלה בלט והגפיים הגפרוריים שלה נראו כמו גרסה צעירה יותר של מדונה. לשמלה הנ"ל יש מעט נפח וזה הדבר היחיד שהציל לה את ההופעה. אם היא הייתה הולכת עם שמלה צמודה באורך הזה היא הייתה נראית רע. טעם טוב בבגדים תמיד היה לה ונכון לעכשיו, לי זה מספיק. אני אוהבת את הצבע של השמלה והגזרה שלה. השיער והאיפור שלה נאים ומיעוט באקססוריז הייתה בחירה נבונה. עוד 12 ק"ג והייתי מציבה אותה במקום הראשון שלי.
ציון- 7.