Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 26

ליאן ריימס- מוכרת לציבור הרחב כמפרקת משפחות שצריכה לאכול. בשבילי היא התגלמות השלמות
הסינגל החדש והמרגש שלה נקרא Give והוא אחד השירים הטובים ביותר ששוחררו השנה.
איפה- Badgley Mischka Spring 2012 show on Fashion Week
גזר הדין- ליאן, בתור ילדה הייתה צ'אבי. זה לא משהו שהיא יכולה להתעלם ממנו או להתכחש אליו כיוון שהיא בעין המצלמה כבר מגיל 13 כששיחררה את סינגל הבכורה שלה Blue והפכה בין לילה לסנסציית קאנטרי כשהוכתרה לזוכת הגראמי הצעירה ביותר. עד גיל 19 נחשבה ליאן כזמרת "מלאה" בעולם של אנורקסיות. בגיל 19 כשנישאה לבעלה הראשון החליטה להתחיל לשמור על אורך חיים בריא ונכון והשילה את כל הקילוגרמים העודפים ממשקלה. היא נראתה נפלא והפכה מודל לחיקוי להמון בנות צעירות ברחבי ארה"ב. מאז היא הספיקה להתגרש ולהינשא מחדש. היא שינתה את כל התדמית שלה (אם כי רוב השינוי היה בעזרת התקשורת, כמו תמיד) והפכה ברגע למושא שנאתם של טוקבקיסטים משועממים. כפי שניתן לראות כאן, הצדק למעשה, הינו עם הטוקבקיסטים שטוענים שליאן רזה מידי. כשהיא לא הולכת עם רגליים חשופות, זה פחות בולט אך בשבוע האופנה כשבחרה ללכת עם שמלות ברובו, הרזון שלה בלט והגפיים הגפרוריים שלה נראו כמו גרסה צעירה יותר של מדונה. לשמלה הנ"ל יש מעט נפח וזה הדבר היחיד שהציל לה את ההופעה. אם היא הייתה הולכת עם שמלה צמודה באורך הזה היא הייתה נראית רע. טעם טוב בבגדים תמיד היה לה ונכון לעכשיו, לי זה מספיק. אני אוהבת את הצבע של השמלה והגזרה שלה. השיער והאיפור שלה נאים ומיעוט באקססוריז הייתה בחירה נבונה. עוד 12 ק"ג והייתי מציבה אותה במקום הראשון שלי.
ציון- 7.

Guncrazy

New member
השמלה ממש יפה

מסכימה לגביי הרגליים שלה. היא רזתה מאוד אבל לדעתי במצלמה זה נראה רע יותר מבמציאות.

RealDealPickle

New member
וואו היא מאוד השתנתה

השיר הזה מדהים. שמעתי אותוו כבר פעמיים בזמן שאני כותבת את התגובה. היא אכן רזה מידי לטעמי אבל השמלה שלה ממש יפה ואופנתית. רואים שיש לה סטייל.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 27

ליאן ריימס- "זאתי מחופשיות על הבר" זה הכינוי שלה בארץ. בתקופת הסרט הנ"ל היה לה להיט נוסף שהצליח לחדור לפלייליסטים בארץ – Life Goes On
איפה- Michael Bastian Spring 2012 show on Fashion Week
גזר הדין- אם בהודעה הקודמת טענתי שבלי רגליים חשופות ליאן נראית פחות רזה, הרי שכאן ההוכחה. תמיד אהבתי את מראה החולצה המכופתרת על נשים. את אומנם צריכה להיות ממש נשית כדי להצליח להיראות שיקית ולא ליפול למלכודת היציאה הכפויה מהארון, ואני חושבת שליאן הצליחה במשימה. אני לא מאמינה שמישהו יסתכל על ליאן ויחשוב לעצמו שהיא נראית גאה (למרות שבתור תומכת נלהבת של זכויות הקהילה הגאה, ממש לא יפריע לה אם תחשבו ככה). היא גם לא נראית כאילו שלפו אותה מאיזו חווה. היא מלאת סטייל והמכנסיים שלה מהממים עליה ואני כל כך שמחה שהיא לא הלכה עם איזה ג'ינס סקיני שיש שיגידו שמתבקש עם חולצה כזו. או חצאית ג'ינס קצרה כמו כמה נערות קאנטרי חסרות סטייל שלא אנקוב בשמן... אני אוהבת את השיער שמסורק לאחור בקפידה, אני אוהבת את הנעליים שלה. בתמונה הזו לא רואים אותן יותר מידיי אבל מדובר בחצי מגף בצבע ב'ז. סך הכל הופעה טובה שמתאימה כמעט לכל מאורע.
ציון- 9.

כפרעליך^^

איך התגעגעתי למצעדים שלך
ובמצעדים שאני קובעת זה עוד יותר טוב
בכל אופן הנה הטופ 10 שלי: 1. לורה בל בנדי - ACM 2. קרי אנדרווד - גולדן גלוב. 3. מרטינה מקברייד - ACM 4. טיילור סוויפט - טין צ'ויס 5. הילרי סקוט - בילבורד 6. ליאן ריימס - בדגלי & מישקה 7. ג'ניפר נטלס - ACM 8. ליאן ריימס - מייקל באסטיין 9. וויטני דאנקן - ACM 10. מירנדה למברט - הקראת מועמדים ב-ACM

את פשוט מדהימה!../images/Emo24.gif

באמת כל הכבוד לך! חולה על הביקורות שלך. הדירוג שלי (מהטוב לטוב פחות): 1. מרטינה מקברייד בACM 2. ג'ניפר בCMT 3. קימברלי בACM 4. ליאן ב-Badgley Mischka Spring 2012 show on Fashion Week
5.רוני דאן בACM
6. הילרי בACM 7. קרי בACM 8. שריל קרואו בCMT 9. ליאן ב-Michael Bastian Spring 2012 show on Fashion Week 10. קרי בגולדן גלוב אני מקוה שאני לא משוחדת.

Guncrazy

New member
המון המון המון תודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif

לא רוצה לדמיין אפילו כמה זמן לקח לך לעשות את זה
בכל אופן, הנה הדירוג שלי: 1. לורה בל בנדי ב-ACM 2. מרטינה מקברייד ב-ACM 3.מירנדה למברט ב- Academy Of Country Music Awards announcement 4. ליאן ריימס ב- Michael Bastian Spring 2012 show on Fashion Week 5. ג'ניפר נטלס ב-CMT 6. ג'וליאן האף בגראמי 7. טיילור סוויפט בטין צ'ויס אוורד. 8. הילרי סקוט בבילבורד אוורד 9. קימברלי פרי ב-ACM 10. וויטני דאנקן ב-ACM היה קשה לבחור רק 10

LeAnnDylan

Well-known member
דאבליו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif

ועל כן נאמר, עדיף משמש אחד בפרדס משנים על העץ :) דאבליו עשי לי משמש

Guncrazy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שתיכן מלכות!
וגם ליאן

למעלה