Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

Guncrazy

New member
אוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד חשבתי שיש לי זיכרון טוב. מסתבר שלא כל כך
אבל משעשע שגם את חשבת על זה
זה אומר שזה כן דומה אם שתינו חשבנו על אותו הדבר! אולי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 23

ג'ניפר נטלס- החצי הנשי בצמד שוגרלנד. פרפורמרית אדירה שהביאה לנו את הלהיט Settlin'
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- ג'ניפר נטלס יקירת הפורום, אוהבת להתלבש בסגנון גרוזיני. זו אחת מהנאות החיים שלה שאף אחד לא יכול לקחת ממנה. הפעם ג'ן הלכה על שמלה שחורה בנאלית בקו רצפה עם גב חשוף. קשה לי להאמין שאני אומרת את זה, אבל ממש אהבתי אותה. הרבה פעמים ג'ניפר מתלבשת בצורה שלא ברור אם מדובר בחוסר סטייל או ברצון לבדר, איט'ר ווי- זה לא עובד. הפעם כל המוזריות של ג'ן נעלמה כלא הייתה (ואח"כ חזרה בהופעה על הבמה, נרגעתי.) השמלה יפה ופשוטה מלפנים. הולמת את גילה ומעמדה. מאחור שומרת על הטוויסט הזה שג'ן חייבת להוסיף להופעה שלה כדי שלא תחשב חלילה למשעממת. השיער שאסוף ברישול שכזה דווקא החמיא לה מאוד. כמובן שאהבתי את תוספות השיער בטקס עצמו (שתגדל כבר שיער חזרה!) אבל היא רצתה לשמור על גורם ההפתעה, לכן בשטיח האדום הופיעה עם מה שנראה כמו התספורת הקצרה הרגילה שלה. אחד המראות הכי טובים שלה בשנים האחרונות!
ציון- 9.

Guncrazy

New member
נראית קצת כאילו היא בדרך ללוויה

אבל חוץ מזה זו ג'ניפר נטלס. למה אכפת מה היא לובשת. היא מהממת תמיד! אגב מה היא לבשה עם הבמה שהיה מוזר? גם בהופעה עם ריהאנה וגם בהופעה של שוגרלנד היא לבשה דברים נורמלים על גבול יפים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 24

ג'וליאן האף- הצמודה של ריאן סיקרטס וזמרת קאנטרי בזמנה הפנוי. הנה אחד מהשירים היותר פרובוקטיביים שלה Is That So Wrong
איפה- Fashion Week Spring Collection
גזר הדין- ג'וליאן האף המהממת שנראית כאן יותר ויותר כמו הת'ר לוקליר (כן, כן לא הסכמתם איתי בפעמיים הקודמות וזה לא מונע ממני להמשיך לטעון לצדקתי באירועים שונים!) הגיעה לפאשן וויק בניו יורק עם ה-BFF החדשה שלה, ליאן ריימס. לליאן נגיע מיד, בנתיים אנחנו עם ג'וליאן שהולכת על מראה צנוע -יש שיאמרו צנוע מידי- אך אלגנטי. אדום נראה עליה מצוין, יחד עם השפתיים המלאות שלה היא נראית כמו התפוח האסור בגן עדן. היא רקדנית מקצועית וכאחת כזו היא מתהדרת בגוף שמעצבים יהרגו כדי להלביש. כל דבר יושב עליה בצורה נהדרה והסיבה היחידה שתגרום לכם להתבונן בתמונה ולחשוב שהשמלה ארוכה לה מידי או שג'וליאן נמוכה מידי היא זווית הצילום הלא מחמיאה. בטלוויזיה זה נראה הרבה יותר טוב!
ציון- 8.

blah blah story

New member
נראה לי שאני הולכת להחרים את הפורום -

ליאן וג'וליאן נמצאות במצעד הזה 3 פעמים?! איפה הצדק - איפה?!

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן וג'וליאן מפגינות נוכחות באירועים

כל עוד את לא ישבת 7 שעות כדי לחפש תמונות מאירועים שונים של כמה שיותר אנשים, אין לך או למישהו אחר פה זכות להתלונן
חצופה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 25

לורה בל באנדי- היא שחקנית סוג ד'. אם לא שמעתם עליה, אל תתרגשו. היא מופיעה בעיקר בברודווי. בשנתיים האחרונות היא החליטה לפצוח בקריירת קאנטרי. הסינגל הראשון שלה הוא Giddy On Up
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- תמיד אהבתי כשכוכבות הקאנטרי האהובות שלנו לובשות את בת הים הקטנה לטקסי פרסים. אני חושבת שיש בזה משהו מאוד קסום. אך בניגוד לטיילור סוויפט וקרי אנדרווד, לורה בל נראית מקסים עם כל שוניות האלמוגים שמודבקות לה לשמלה. היא נראית מלכותית ואלגנטית. אולי אפילו מלכותית מידי. זו שמלה שהייתי מצפה לראות בטקס האוסקר על מישהי כמו שרליז ת'רון או קת'רין הייגל. אבל למרות שאנחנו לא באוסקר אנחנו בטקס אקדמיה כלשהו וזה מספיק טוב ללורה ומספיק טוב בשבילי. היא לובשת את השמלה בהמון חן וקלאס והיא נראית פנטסטי בעיניי. מתפתה לומר שזה המראה האהוב עליי ביותר מהטקס.
ציון- 10.

Guncrazy

New member
וואו! מעלפת!

אחת השמלות הכי מדהימות שראיתי השנה! איך פיספסנו אותה בטקס?

למעלה