Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

RealDealPickle

New member
לא...

זה לא זוועתי בעיניי. פשוט משהו לא שיגרתי שמצפים לראות על השטיח האדום.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 19

טיילור סוויפט- לחייהם של בני ישראל, פרצה טיילור עם הלהיט Love Story
איפה- Teen Choice Awards
גזר הדין- מדובר בטקס בחירת הקהל של הילדים. ככה שטיילור צריכה לבוא מספיק חסודה כדי לשמח הורים של ילדות בנות 12 אבל מספיק שיקית כדי לשמח ילדות בנות 12. לכבוד המאורע טיילור הלכה על שמלה לבנה פשוטה וחלקה בלי יותר מידי קשקושים עליה. חגורת היהלומים שלה עולה כמו חמישה בתים אבל העיקר שהיא נראית "נגישה". אני אוהבת את השיער שלה ואת העקבים. מראה חמוד, קליל והולם את המעמד.
ציון- 10.

Guncrazy

New member
יפייפיה!

אוהבת מאוד את השמלה, האיפור, השיער, הנעליים. נהדרת!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 20

וויטני דאנקן- אם אתם לא מכירים את וויטני זה בסדר, אתם לא צריכים להרגיש רע. חוץ מלהגיע למקום חמישי בעונה החמישית של Nashville Star (המקבילה הקאנטרית של אמריקן איידול), היא לא עשתה הרבה בחייה. סינגל אחד מהמם כן יש לה אבל – When I Said I Would
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- הסיבה היחידה שוויטני עדין בכותרות זה בגלל בת דודתה שנחטפה לפניי חודשיים ועדין לא נמצאה. סיפור עצוב ואולי זה יגרום לה לקבל סימפטי ווטס (או משהו) בעונה החדשה של הישרדות בה היא אמורה להשתתף אבל האמת, במקרה שלנו, היא לא צריכה יותר מידי עזרה. היא נראית נהדר. היא לובשת שמלה קיצית לבנה ומקסימה שנראית נהדר על עורה השזוף שבילה הרבה יותר מידי זמן בחופי פלורידה החמימים. הסנדלים שלהם מהממים בעיניי והיא נראית יותר כמו מדריכת אירובי מאשר זמרת קאנטרי. דבר שתמיד עוזר למכור אלבומים... החלק האחורי של השמלה גם חמוד והברקוד על הגב שלה אמור להיות מחווה לאנג'לינה ג'ולי או לתקופה בה עבדה כזבנית? איט'ר ווי, ברגע שמסתכלים קצת למטה- לאף אחד לא אכפת מה מקושקש לה על הגב...
ציון- 9.

Guncrazy

New member
לא מדריכת אירובי. טניסאית!

רק חסר לה מחבט ביד. היא נראית כמו החברה ההיא של אנריקה אגלסיאס ההיא ששיחקה טניס והייתה ממש גרועה. איך קראו לה?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 21

מירנדה למברט- בפינת הידעת השבועית – הידעתם שמירנדה למברט הופיעה בעונה הראשונה של Nashville Star והגיעה למקום השלישי? הנה אחת מההופעות שלה בתוכנית Texas When I Die
איפה- 46th Annual Academy Of Country Music Awards announcement
גזר הדין- אני מאוד אוהבת את השמלה שמירנדה לובשת כאן. זה לא הטקס עצמו אלא רק הכרזת המועמדים לטקס לכן לא צריך להיות רשמיים מידי, מספיק להיות מעט יצוגיים. היא לא נראית כאילו יש לה קשר לקאנטרי (כל עוד היא לא פותחת את הפה) וזה הדבר היחיד הרע שיש לי להגיד עליה. אני אוהבת את החגורה ואת העקבים שלה. השיער שלה איבד קצת מהנפח שלו אבל כמו תמיד נראה נהדר ומירנדה שהתחילה לבלות יותר ויותר בחדר הכושר מתחילה להיראות יותר אין שייפ. לא שהייתה לי בעיה עם גזרתה הצ'אבית אבל אם כמה קילוגרמים פחות עושים אותה מאושרת, אני אומרת תנו לנערה לאכול בשר צבאים מגולגל בחסה.
ציון- 9.

Guncrazy

New member
לא חשבתי שהיא תלבש משהו שאני אוהב

אבל השמלה הזו פשוט מקסימה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 22

הילרי סקוט- הצלע הנשית של להקת ליידי אנטבלום שאחראית בין השאר על הלהיט I Run To You
איפה- Billboard Music Awards
גזר הדין- הפעם באמת שהיא לא צריכה את העזרה של שני הגברברים הצנומים שלה כדי לעשות גלים. גם לבד היא נראית מיליון דולר. השמלה שלה מושלמת. אני אוהבת את הילרי בשחור. המחשוף שלה מגיע בדיוק לנקודה הנכונה, הוא לא נמוך מידי או חושפני מידי. כל האבנים הצבעוניות הללו הוסיפו לשמלה פן וינטאג' שיקי. הקיווצים בשמלה היו עדינים ותרמו לחיטוב גופה של היל. האורך של השמלה נכון, העקבים הזהובים הוסיפו ללוק המלכותי והשיער שלה תמיד מושלם. אוהבת מאוד את בחירת הקלאץ' והצמידים שלה בלי שום אקססוריז מיותרים שיאפילו על היופי של השמלה. פשוט יפהפיה!
ציון- 10.

Guncrazy

New member
העקבים שלה מכוערים מאוד

והייתי מעדיפה לראות אותה עם תסרוקת מעניינת יותר. אבל השמלה עצמה באמת יפייפיה. היא מזכירה לי את השמלה שליאן לבשה בגראמי ב-2008.

LeAnnDylan

Well-known member
אמג!!!#$^@#^

אתמול כשעשיתי את המצעד חשבתי לעצמי שהיא מזכירה לי את השמלה של ליאן בגראמי. זכרתי שעשיתי פעם איזה פאשן פוליס של ליאן במייספייס שלי לפני יובל אבל לא הייתי במייספייס שנים ולא זכרתי באיזה אימייל או סימסמה נרשמתי. במשך איזה שעה ניסיתי לשחזר סיסמאות לכל מיני אימיילים שונים שפתחתי במהלך השנים. בסוף כשסוף סוף הצלחתי להתחבר גיליתי שזה בכלל לא דומה וסתם היה נדמה לי
לא הייתי כל כך מתוסכלת בחיי
הנה כמה תמונות משם (כשהיא עוד הייתה עם דין
) http://www.zimbio.com/pictures/JPhk...rammy+Awards+Arrivals/XiWQPAYX-R3/LeAnn+Rimes

למעלה