Fashion Police - 2010 CMT Awards

West Doll

New member
אוי מרטינה מרטינה.

נשבעת לכם שיש לחברה שלי וילון אמבטיה שנראה בדיוק כמו השמלה שלה. העקבים מ-ז-ע-ז-ע-י-ם
והשיער חייב, אבל חייב, להיות ארוך יותר.

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי ארוך יותר. עם האורך אני יכולה להסתדר

עליב זאת אומרת. מה שכן אני לא מבינה את ענין הדירוג מאמצע הראש

אני שונאת אותה עם שיער קצת

נכון יש את הלאסביוט האלה שאומרות ששיער קצר מבליט את עצמות הלחיים וכך עושה את האישה יפה יותר. אז זהו שלא!!!!#!#!#!# היא הכי כוסית עם שיער ארוך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 2 ../images/Emo129.gif

שריל קרואו- אישתה של קרלס! מענין שהיא לא עסוקה בלהקליט איזה אלבום סטלני נוסף עם כל ארצות המזרח התיכון.
במלתחה- שמלה פושטית לבנה ומשעממת עד דמעות. שריל כבר לא ספרינג צ'יקן לייק שי ווז 20 יירז אגו, שתלמד להתלבש בהתאם. חוץ מזה שאם כבר החלטת להזריק לעצמך בוטוקס ולשים תמונה של קלאודיה שיפר על המראה כדי להרגיש טוב עם עצמך את לפחות יכולה לדחוף כמה גרביים לחזייה כדי שיהיה מה שיחזיק את השמלה למעלה.
פריזורה-
שיפסיקו לאסוף את השיער שלהן! סעמק!#@$
אקססוריז- העקבים שלה נראים כמו משהו שערסית מצויה בבת ים תנעל הקלאץ' שלה מושלם והעגילים שלה נחמדים.
ציון- 4.

LeAnnDylan

Well-known member
אחת מהחברות הלאסביוט של דרורית

אאל"ט קוראים לה כריסטינה קוקס והיא משחקת באיזה סדרת משטרה סטייל CSI או משהו בסגנון. דרורית תכף תבוא לתת לך ביוגרפיה מלאה

ביוגרפיה מלאה

כריסטינה הלן קוקס נולדה ב-31 ליולי 1971. הוריה שמחו מאוד וטוב סתם בצחוק. הסדרה היחידה ששודרה איתה בארץ כשהיא דמות ראשית זאת "קשרים אפלים" הנסגדת

MiriOrit

New member
../images/Emo6.gif

באופן דיי מפתיע נראה לי שאני יודעת מי זאת.
דייי....נו...אני לא כזאת זקנה

LeAnnDylan

Well-known member
אין קשר לגיל. גם לי אין מושג מי זו

אם דרורית לא הייתה חופרת עליה לא הייתי שומעת את השם שלה בחיים אבל אם כבר הזכרת את זה שאת לא כזאת זקנה אז דווקא די חבל. מסתבר שזקונות עושות את זה לדרורית...

די חבל באמת

וכן כריסטינה אף פעם לא הייתה מיוחדת, יש לי נטייה להעריץ אנשים לא מוכרים. חוץ מהאקספשן של ליידי איי שאני עד עכשיו במקום לפרגן להם אני די כועסת|מגלגל|

LeAnnDylan

Well-known member
זה ידוע שאצ אוהבת לאסביוט בלי חוש אופנתי

קרי, שריל, אלאניס, ג'ניפר...

למעלה