Fashion Police - 2010 CMT Awards

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 8 ../images/Emo129.gif

קרי אנדרווד- מייסדת גרוזיהלנד הגאה שהפעם החליטה לנטוש את השורשים הגרוזינים והתגובה בהתאם
במלתחה- שמלת וורוד מסטיק בגזרת מפת שולחן. הצבע עצמו מושלם אבל לקרי זה לא מתאים. שלא תעזוב את הזהב יותר לעולם. יש צבעים בקשת הגאווה שפשוט לא נועדו בשבילה. גם החגורה, הקולר והגימור מזעזעים. בכלל כל הכאילו שמלה הזו לא יושבת עליה טוב ולא מחמיאה לה לגוף. זה לא שהגוף האנורקסי והשעיר שלה יפה מלכתחילה (איזה כיף שיש את האפשרות להגיד את האמת על מה שאני חושבת על קרי מחוץ לפורום איידול
) אז ללבוש דברים שמדגישים את כל החסרונות שלה זה לא דבר חכם.
פריזורה- יש לה שיער הכי מושלם בעולם (או לפחות אחד מהם) למה לאסוף אותו?
אקססוריז- העקבים שלה חמודים, לא מדהימים לא נוראיים. הייתי מוכנה להסתובב איתם יום אחד. זהו. הקלאץ' שלה יפה אבל לא היה הבחירה הראשונית שלי לאאוטפיט הזה.
ציון- 4. אין שום זהב

symptoms

New member
אכן מזעזע

אבל הצבע מעולה. אם כי קרי צריכה יותר נצנצים ודברים גרוזיניים אחרים. רעות

West Doll

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מאיפה היא מביאה את השמלות המזעזעות האלה? הצבע באמת חמוד והיה מתאים לה אם הוא היה טיפה יותר מתון ולא כ"כ זועק...ואם הצבע היה על באמת שמלה ולא סתם בד מכוער שחתכו אותו באמצע בטעות וניסו להדביק אותו בחזרה עם חגורה מכוערת. הנעליים חמודות והתיק הכי גרוזיני אבר. שתפזר את השיעה ומייייייייייייייייייייייייד
אמרתי כבר שאני שונאת את מייק?

LeAnnDylan

Well-known member
זה קסטום מייד

רק שתדעי.דברים גרוזינים כאלה לא מוצאים, מייצרים!

noa bi

New member
אאאאאההההההההה

כואבות לי העיניים. איה איה איה כואב כואב מה זה זה? מי מלביש אותה ולמה הוא עדיין בחיים?

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מענין באמת מי בוחר לה את הבגדים...למרות שאני יודעת שהיא די שותפה בבחירתם
אין מה לעשות, לבחורה יש טעם רע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 7 ../images/Emo129.gif

קלי פיקלר- למה זה נראה כאילו קלי פיקלר אכלה את טיילור סוויפט לארוחת בוקר?
במלתחה- טוב אם קרי לא באה בזהב לפחות אפשר לסמוך על איידולית אחת שתביא אותה בלוק גרוזיני כשר למהדרין. כפרעליך קלי
מדהים זה כמובן לא היה אבל בנינו למי אכפת? היא צ'אבי והיא גרוזינית
החלק העליון דווקא החמיא לה אבל כל החלק התחתון לא עשה חסד עם הקילוגרמים הנוספים שהיא העלתה אחרי טיילור.
פריזורה- אני אוהבת את הגוון של הבלונד שלה, זה הכי מחמיא לה אבל התספורת עצמה נורא מבגרת אותה. זה עדיף כמובן על התספורת הקצרה והמזעזעת שהיא התהלכה איתה במשך הכמה שנים האחרונות פוסט איידול אבל שמישהו ילמד אותה איך עושים קרי אנדרווד בשיער
אקססוריז- העקבים שלה טו דיי פור
הצמיד הגרוזיני שלה נוראי והשרשרת שלה מדהימה!
ציון- 5.

אני דווקא אוהבת את השמלה../images/Emo6.gif

הזהב מחריד אבל השמלה עצמה כיפית כזאת

West Doll

New member
אוו פיקי הדבבית ;;

באמת אם מסתכלי על השמלה מלמעלה ללמטה אז החלק העליון יפה והתחתון צריך גיהוץ דחוף. ואני שמחה שהיא מאריכה את השיער שלה סוף סוף. אבל שתפסיק לאכול את טיילור סוויפט לארוחת בוקר
היא גם צריכה להסתובב עם קרי כנראה...

West Doll

New member
לא נו../images/Emo12.gif

שתסתובב עם קרי ושתיהן לא יאכלו כלום כל היום ;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif נראה לך?

עכשיו קרי באה בעסקת חבילה עם מירנדה ואם למירנדה תהיה עוד סיבה לאכול חיות מתות כל היום עוד תשיגי את התוצאה ההפוכה ותקבלי צ'אבי קרי (שזה רעיון לא רע בכלל כשאני חושבת על זה
)

למעלה