Fashion Police - 2010 CMT Awards

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 6 ../images/Emo129.gif

היידן פנטייר- מי בכלל אישר לה להגיע לטקס הזה? אין לה איזה סרט כושל לצלם?
במלתחה- וואן שולדר תחרה עם טורקיז
טוב הצבע מושלם אבל כל שאר הדברים שהולכים שם סו צריכים להכניס אותה לכלא ואפילו סנטור ניית'ן פטרלי לא יוכל להוציא אותה משם (גם אחרי שהוא ישוב מן המתים ויכבוש את העולם) מה קרה למעודדת התמימה שלא מאמינה בסקס עם ילדים מעופפים לפני החתונה?! זה משהו שהייתי מבינה על בריטני ספירס או קרי אנדרווד או פאריס הילטון (וכן שלושתן באותה קטגוריה) אבל התדמית של היידן שיש לי בראש לא תואמת לשמלה ובלי שום קשר גם אם היא הייתה סלאט צמרת זה פשוט לא מראה מחמיא. סקסי להחריד כן. אבל מחמיא? נוט סו מאץ'!
פריזורה- למה לנשות הרד קארפט יש נטיה לאסוף את שערן? הן לא מבינה שזו השעה שלהן להפגין את הרעמה הליפתית שלהן? הן לא עברו את שיעור הקאנטרי הראשון בבית הספר שטוען שביגר איז אולווייז בט'ר?!
אקססוריז- מלבד הבייבי דול? העקבים שלה היו מושלמים!
ציון- 6 כי יש בזה משהו סקסי והצבע יפה.

|מתחבא בפינה| אהבתי את השמלה שלה ממש

היא עצמה מזעזעת אבל השמלה כזאת שווה!

בשבילך ביגר זה באמת אולוייז בטר

למרות שהיא נראית כאילו היא עוד שנייה הולכת לפתות את בעלה בליל כלולות- ממש אהבתי את הצבע והגזרה.

LeAnnDylan

Well-known member
ובשבילך אולדר איז אולווייז בט'ר

אולדר אנד משמשייר זאת אומרת

West Doll

New member
וואו.

אין על הכלאה בין כותונת לילה סקסית לשמלת בלו קרפט. האמת שהשמלה עצמה גרועה ברעיון שלה אבל איכשהו הכל מתחבר די טוב ועל היידן זה נראה סבבה. הנעליים מהממות!
אבל וטפ השיער????? השיער!!!!! אני שונאת בנות עם שיער קצר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 5 ../images/Emo129.gif

אליזבת קוק- אל תשאלו אותי מי זו. אין לי מושג היא פשוט הופיעה על הרד קארפט והיא לבושה מזעזע אז אמרתי לעצמי וואיי נוט
במלתחה- הג'ינס והגופיה זה משהו נחמד ליום יום שגם אני אלך איתו אבל מה נראה לה שהיא עושה עם הגלימה האדומה הזו
לייק מישהו סיפר לה שיש על זה הדפסי אבו דאבי? ועוד בזהב
גם לאנשים אין מושג מי היא וגם היא מרשה לעצמה להתלבש ככה? משהו סרייסלי לא בסדר עם הבחורה הזאת!
פריזורה- טוב יש לה פרח אדום בשיער. זה נורא חמוד כל הניסיון הזה להתאים את עצמה לאאוטפיט. אני חייבת לתת לה קרדיט על זה אבל שורשים שחורדינים זה סו 2005. תצבעי דארלינג ויפה שעה אחת קודם
אקססוריז- הרד היי הילס שהיא גנבה מקלי פיקלר נורא נחמדות אבל הו כה אדומות. אני חושבת שהפתיתים שאכלתי בצהריים עושים את דרכם במעלה גרוני. יאק.
ציון- 3 ורק בגלל שמתחת לכל ערמות האבו דאבי האלה מסתתר משהו (פשוט ו) נורמלי.

symptoms

New member
זה באמת לא ברור

מעניין של מי הייתה ההחלטה להוסיף את הגלימה, אולי היא חושבת שהיא כיפה אדומה רעות

West Doll

New member
אוי הגלימה הזאת.

כנראה בגלל שלאפחד אין מושג מי היא לעזאזל היא רצתה קצת צומי. זה נראה כאילו היא היתה בקניות ומישהו הודיע לה שהיא זכתה בכרטיס לבלו קרפט של הCMT אז היא פשוט הרימה את השטיח בכניסה של הסופר וגנבה את הפרח לילדה בת 3 ורצה לעשות פוזות מול המצלמות.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 4 ../images/Emo129.gif

טיילור סוויפט- הו. מסתבר שקלי פיקלר לא אכלה אותה אפטר אול.. הו שהיא פלטה אותה אח"כ כיוון שקיבלה קלקול קיבה
במלתחה- גם אם קלי לא פלטה את טיילור השמלה שלה בהחלט נראית כמו משהו שמישהו פלט
הכי לוק של זקנה בת 200 שמנסה להיראות צעירה. הצבע זקן ומשעמם. קו החזה מחריד ואחד הדברים השנואים עליי אבר. הכתפיות המרוחקות לא מחמיאות לשמלות כאלה. זה היה נראה הרבה יותר טוב בסטרפלס. הדוגמאות על השמלה אף הן לא מחמיאות ולא תורמות לשמלה שום דבר חוץ מעזרה בהגעה לארגז התרומה לנזקקים במהירות.
פריזורה- אומנם זה לא ביג אנד פלאפי אבל זה לפחות לא מתולתל (למרות שקרלס בטח ממש התאכזבה כי היא מתה על הליפה של טיילור) ובעיני זה מחמיא לה
אקססוריז- העקבים שלה מכוערים. הצמיד שלה חביב.
ציון- 3. רק בגלל השיער והמייקאפ

West Doll

New member
ברוך מחיה המתים.

שמלה מזוויעה. החגורות שמשמשות בתור כתפיות הכי לא קשורות בעולם. השיער יותר יפה ככה מליפת תלתלים... וכל השאר מזוויע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif Worst# 3 ../images/Emo129.gif

מרטינה מקברייד- אמאל'ה זו בדיוק התספורת שהספר הגיי עשה לי
|זקנה|
במלתחה- עם כל האהבה שלי למרטינה (והאהבה שלי יכולה לגרום לה להרות רק ממבט) זה היה פשוט מחריד. אני לא רואה שום סיבה בעולם ללבוש שטיח שאני לא אתפלא אם מישהו הקיא עליו לפני אז החליטו לגזור אותו ולהפוך אותו לשמלה (כי מה התועלת בשטיח עם קיא, אבל שמלה עם קיא זה הגרוזיני החדש!) הגזרה עצמה סולידית וגם שק תפוחי אדמה יחמיא לגופה של מרטינה אבל השמלה עצמה מזעזעת וכך גם הדוגמאות שעליה. ואף מילה על הצבע והתחרה.
פריזורה- זקן מכוער ולא מחמיא. תמיד טענתי שלמרטינה (ולי) יש את הפריזורה הכי שווה בעולם.. איך נפלו גיבורות... (אבל ג'סט פור דה רקורד- אני לפחות ידעתי להוציא את המיטב ממצב ביש והשיער שלי נראה סו הרבה יותר טוב משל מרטינה!|הא|)
אקססוריז- אוהבת את הצמידים שלה. את העקבים גם!
ציון- 6 כי זו בכל זאת מרטינה ורק טיילוריות מקבלות פחות מ-6!

למעלה