שיר השבוע

חע. הפרצוף של החנון יותר מגניב.

אני לא מכירה את זה, זה שיר? ונמנמ.. אני בינתיים הכי אוהבת את השיר שיש כשבאם על הסקייט, בלע אין לי מושג איך קוראים לו, אבל הוא שולט.

שמעתי אותו. הו, הוא יפע. ../images/Emo99.gif

אה ושבאם על הסקייט בסרט השני יש אותו כמעט תמיד. וגם בקובץ של השיר כתוב לי CKY - Bam Margera's Skateboarding Song. אבל האיכות חרא אז זה בטוח לא השם של השיר.

הע.

טוב בCKY2 רואים את ברנדון מקליט את הפריסטייל צ'ייניס. תראי את זה, זה שווע.

EnglandHooligan

New member
שלי!

שיר של גרין: King for a day . שיר לא של גרין : The bravery - Unconditional 2005 . שיר המעצבן של השבוע: אהה נלך על אני שר לך מהלב הדפוק הזה

helenas

New member
שילי

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):לונג וייו(אין לי כח לכתוב באנגלית, כי אח"כ זה לא מחזיר לעברית) שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):eek:h my god-של קייסר שריף השיר המעצבן של השבוע:המהמהמהמ..השיר של סימפסון הבלונדינית:)

AriellA100

New member
שלייי

שיר של גרין דיי שאהבתי: Misery ו Scattered שיר לא של גרין דיי שאהבתי: The Network - Supermodel Robots שזה בעצם גם של גרין דיי חחח אבל לא משנה... שיר מעצבן לא היה אני משתדלת לא לשמוע כאלה..

helenas

New member
שלייייי

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):לונג וייו(אין לי כח לכתוב באנגלית, כי אח"כ זה לא מחזיר לעברית) שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):eek:h my god-של קייסר שריף השיר המעצבן של השבוע:המהמהמהמ..השיר של סימפסון הבלונדינית:)

®NuLy®

New member
ME../images/Emo3.gif

גרין דיי שאהבתי Longview הגעתי למסקנה שדוקי הוא דווקא אלבום טוב
לא גרין דיי שאהבתי System Of A Down - B.Y.O.B System Of A Down - Chop Suey System of a Down - Deer Dance My Chemical Romance - The Ghost Of You עברי לידר - יום טוב שיר מעצבן "תנו לו צ'אנס" דייי כבר לרוש על זה!!!!!! תמונה

GD ROCKS

New member
אני!!!

שיר של גרין דיי: דה גראוץ לא של גרין: הלנה של מ.ק.ר שיר מעצבן: אוו יש יותר מדי.. אבל השיר הכי טחון השבוע זה של הבלאק אייד פיס < או איך שלא קוראים להם>

st jimmy

New member
חיחיחיחיחי

של גרין דיי שאהבתי: 86 לא של גרין דיי: foo fighters-times like this מעצבן- הפוסי קייט האלה כל הזמן באם טי וי זה הדבר הכי מעצבן שנתקלתי בו!

י5דה רעה

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):ג'וסז אוף סוברביה-שיר אדירר!!לא שמים לב שזה 9 דקות... שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):הלנה של (איך לא.) מ.כ.ר-הפזמון שלו יפה והקליפ מושקע הריקודים האלה ובריקוד שבו אלנה כאילו "מתעוררת לחיים".. ו-יור טיים איז קום של אאודיוסלליב-בהתחלה שנאתי אותו אבל אז הוא דווקא נראה לי יפה..ולא רק זה..אני גם מתחילה לחשבו שהסולן שלהם חמוד..אוי לא----אני משתגעת!!!!!!! השיר המעצבן של השבוע:החדש של הוואיט סטריפס,או איך שלא קוראים להם...באמ טי וי מראים את זה כל הזמן!! ותמונה

למעלה