אה ושבאם על הסקייט בסרט השני יש אותו כמעט תמיד. וגם בקובץ של השיר כתוב לי CKY - Bam Margera's Skateboarding Song. אבל האיכות חרא אז זה בטוח לא השם של השיר.
שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):לונג וייו(אין לי כח לכתוב באנגלית, כי אח"כ זה לא מחזיר לעברית) שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע)h my god-של קייסר שריף השיר המעצבן של השבוע:המהמהמהמ..השיר של סימפסון הבלונדינית
שיר של גרין דיי שאהבתי: Misery ו Scattered שיר לא של גרין דיי שאהבתי: The Network - Supermodel Robots שזה בעצם גם של גרין דיי חחח אבל לא משנה... שיר מעצבן לא היה אני משתדלת לא לשמוע כאלה..
שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):לונג וייו(אין לי כח לכתוב באנגלית, כי אח"כ זה לא מחזיר לעברית) שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע)h my god-של קייסר שריף השיר המעצבן של השבוע:המהמהמהמ..השיר של סימפסון הבלונדינית
גרין דיי שאהבתי Longview הגעתי למסקנה שדוקי הוא דווקא אלבום טוב
לא גרין דיי שאהבתי System Of A Down - B.Y.O.B System Of A Down - Chop Suey System of a Down - Deer Dance My Chemical Romance - The Ghost Of You עברי לידר - יום טוב שיר מעצבן "תנו לו צ'אנס" דייי כבר לרוש על זה!!!!!! תמונה
שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):ג'וסז אוף סוברביה-שיר אדירר!!לא שמים לב שזה 9 דקות... שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):הלנה של (איך לא.) מ.כ.ר-הפזמון שלו יפה והקליפ מושקע הריקודים האלה ובריקוד שבו אלנה כאילו "מתעוררת לחיים".. ו-יור טיים איז קום של אאודיוסלליב-בהתחלה שנאתי אותו אבל אז הוא דווקא נראה לי יפה..ולא רק זה..אני גם מתחילה לחשבו שהסולן שלהם חמוד..אוי לא----אני משתגעת!!!!!!! השיר המעצבן של השבוע:החדש של הוואיט סטריפס,או איך שלא קוראים להם...באמ טי וי מראים את זה כל הזמן!! ותמונה