שיר השבוע

דווקא אני מעדיף יותר את אמריקן אידי

וט יותר מיוחד נקרא לזה ככה שיר של גרין דיי:BURNOUT

דווקא אני מעדיף יותר את אמריקן אידי

וט יותר מיוחד נקרא לזה ככהשיר של גרין דיי:BURNOUTלא של גרין דיי:pretty fly(for a white guy)פשוט קניתי את אלבום הלהיטים שהוא ממש מדבק כזה זה הלהיט הכי מצחיק ומגניב שלהם לפי דעתישיר מעצבן:יותר מדי, אני משתדל לא לשמוע כאלה אבל יש אחד שמרוב שהתעצבנתי כבר התחלתי לצחוק לא יודע איך קוראים לו אני זוכר שאומרים:קבל, משהו מצלצלוואו איזה ארוך

אוקיי

עכשיו אני בטוח שיש לי בעיה במחשב לא מספיק שהוא שלח שתי הודעות משום מה הוא גם מתנגד לרווחים!!! מה קורה פה? עשיתי ממש מרווחים גדולים, טוב מצטער=\ אני ישתדל לכתוב הודעות של שורה...

לא...

אני דיברתי על האוסף של האופספרינג אין טעם שאני יקנה את אינטרנשיונל סופרהיטס כי קניתי את רוב הדיסקים שלהם כבר. טוב, מחר זה יהיה 5 זה לא את כולם אבל יש שם את כל הלהיטים עוד פעם אני כותב הרבה, אוף...

למה?

כי הוא הדבר הכי ממוסחר בתעשיית המוזיקה של היום, בערך. השירים שלו לא מעצמו, הם סתם נכתבו על ידי מישו אחר בשביל שיהיו סינגלים. אצל "זמרים" כמוהו מוזיקה זה רק כסף.. שמעת אותו פעם בלייב? אני כן, בוא נגיד שזה הרבה יותר גרוע מכל השירים שלו ביחד, ותאמיני לי אין הרבה דברים יותר גרועים מזה. מבחינת מוזיקה כמובן. זאת הדעה שלי לפחות.

greenday girl

New member
תגובה

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):warrneng שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):lose control השיר המעצבן של השבוע:טאץ' (אמריה שונאת אותה!!!)

t r e c o o l

New member
שלי!!!

שיר השבוע שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):DESENSITIZED שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):HELENA-MCR השיר המעצבן של השבוע:אין

למעלה