שיר השבוע

rebel girl

New member
אני אוהבת את...

רק את המנגינה בבלו אורכיד אבל אותם באופן אישי חחח ממש לא חוצמיזה הקול של ג'ק או איך שקוראים לו מעצבן ביותר.....

חסבי

New member
משעמ לי היום P:

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע): Words I Might Have Ate שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע):world war של יו קיי סבס השיר המעצבן של השבוע: songs of praise אחחחח שיר מעצבן

Lorly

New member
נאמ,

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע): Brain stew שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע): the clash - tainted love השיר המעצבן של השבוע: לא חושבת שיש, המ.. אני לא אוהבת את גוון סטפאני. בלע. ואין כוח לתמונה :|

barboshkiss

New member
אני ../images/Emo13.gif

שיר של גרין דיי: Christie Road -הוא שיר יפה למרות שלא שמעתי ג"ד השבוע P: שיר לא של גרין דיי: uli uli -שיר ענק! השיר המעצבן של השבוע: אין :X

WiseL

New member
שיליייייייייייי

שיר של גרין דיי: green day שיר לא של גרין דיי: vandals- my girlfriend's dead שיר מעצבן: אין

GreeNevo

New member
שלי...

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע): וויק מי אפ... שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע): לונלי - נלי . השיר המעצבן של השבוע: קאנדי שופ - 50 סנט .

של הדורסת חתולים הזאת..

לכל חובבות הבילי... זאת
תמונה יפה של בילי.. היום הוא סתם נראה כמו חתול דרוס עם אייליינר שצריך גשר בדחיפות.
שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע):המ.... אה.. אוע.. אמממ... אה.... אה כע נזכרתי.. Armatage Shanks שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע): The Jetest Life Is gonn'a Kill You השיר המעצבן של השבוע: הממממממממ... פיונרל אוף הארטס.. שיר מוזר כזה... וילה נשמע כאילו דוחפים לו משו לתחת... אמממ... מה עוד? אה.. השיר של שאקירה הזנותית שהיא שרה עם עוד איזה אחד... פוי.! ותמונה--> (תוסיפו זה יותר יפה ככה...מה קשה?)

Lorly

New member
funeral of heats מדהים!

מה? איך? וילה נשמע מצוין. בלע.

אנה12

New member
../images/Emo181.gif

שיר של גרין דיי(שאהבת השבוע): Jesus Of Seburbia לא יודעת איות נכון..=/ שיר לא של גרין דיי(שאהבת השבוע): Teenage Dirtbag השיר המעצבן של השבוע:
Candy shop

ketas

New member
גם אני עונה ../images/Emo22.gif

של של גרין דיי שאהבתי: Blood Sex and Booze....אין לי מושג מאיזה דיסק הוא או מאיזה שנה אבל ממש התאהבתי...
של לא של גרין דיי: Feeling This של בלינק182
שיר שלא אהבתי: החדש של פיפטי סנט...ובעצם כל דבר שיוצא של פיפטי סנט...דנאדם מיותר
וכמובן תמונה

חחח../images/Emo67.gif

אני בדיוק שומעת את השירים האלה חח<של ג.ד ושל בלינק > אהה וזה מוורנינג שנת 2000 :D אחח איזה דיסק טוב!

למעלה