שיר השבוע

I LOVE M5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

ההמממ הנה
שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
להקת השבוע:
קליפ השבוע:
ולמי שבא תמונה
שבת שאלום נועה יא שקרנית

ADCMAN

New member
או, הפעם יש גם קליפ

שיר השבוע של גרין דיי: הולידיי, זה השיר היחיד שאני שומע שלהם, כרגע שיר השבוע לא של גרין דיי: Dickies - i did it, הם אולי הגודפאדר מספר 2של גרין דיי להקת השבוע: Dickies כמובן קליפ השבוע: bad religion - punk rock song

coullette

New member
../images/Emo12.gifאורי אתה שומע שירים מהאלבום החדש

???? SHAME ON YOU

ADCMAN

New member
מצאתי לעניין שזה לא שיר רע

והוא מועמד להחליף את הבזים בMP3 החדש שלי(וזה רק בגלל שלאמפי3 הזה יש בעיה עם הבזים, לא משמיע טוב)

I LOVE M5

New member
הקשישה עונה נה נה

ההמממ הנה
שיר השבוע של גרין דיי:holyday
שיר השבוע לא של גרין דיי:helena-MRC
להקת השבוע:MCR
קליפ השבוע:Don't Lie - BEYP
תמונה

י5דה רעה

New member
HERE

שיר השבוע של גרין דיי:WATSERNAME שיר השבוע לא של גרין דיי:ג'סי מקארטני-SHE'S NO YOU-REMIX-שיר יפהההה...-I MISS YOU של בלינק.. להקת השבוע:מקום ראשון:גרין דיי ומיד אחריו בלינק 182 קליפ השבוע:טוב...אז עכשיו ראיתי את ה-VMA...(הכי מצחיק זה כשהם קיבלו את פרס קליפ השנה אז טרה קיבל שתי נשיקות בבת אחת מהדסטניז צ'יילד והוא נראה ממש מבסוט..הוא הזכיר לי קצת את 50..(מלא בחורות...)אז קליפ השבוע שלי הוא BOBD.... (I JUST GO WITH THE FLOW....) וגם הקליפ (והשיר) POP ROCKS AND COOKES.. זה שיר מאוד מאוד יפההה(למרות שהוא בסגנוןשל השירים שלהקות מוציאות לפני פירוק...חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו...) ולמי שבא תמונה...תמונה מה-VMA...---> אני כל כך גאה בהם

mogili

New member
עונה

שיר השבוע של גרין דיי:ha ha youre dead שיר השבוע לא של גרין דיי: helena של MCR להקת השבוע: בעע לא יודעת גרין דיי קליפ השבוע: dare של הגורילז- קליפ משעשע

®NuLy®

New member
Me:p

שיר השבוע של גרין דיי Letterbomb שיר השבוע לא של גרין דיי לבד - עברי לידר להקת השבוע יותר נכון זמר השבוע - עברי לידר קליפ השבוע We Believe של גוד שארלוט. יצא לפני מלא מלא זמן, אתמול פעם ראשונה ראיתי אותו
תמונה
שימי שלי

קלי קלרקסון נפלה מהבמה ב-VMA../images/Emo6.gif

שיר השבוע של גרין דיי: המ. Longview שיר השבוע לא של גרין דיי: Emily להקת השבוע: FFTL
קליפ השבוע: המ. לא ראיתי קליפים. ולמי שבא תמונה שבת שאלום נועה יא שקרנית [אני יודעת
]

I LOVE M5

New member
מידע חסוי../images/Emo152.gif

די אני קוברת את עצמי בגלל זה
היא רעה! רעה! רעה! ושמי שלא יודע לא ישאל למה זהו. העניין סגור

למעלה