שיר השבוע של גרין דיי: הולידיי, זה השיר היחיד שאני שומע שלהם, כרגע שיר השבוע לא של גרין דיי: Dickies - i did it, הם אולי הגודפאדר מספר 2של גרין דיי להקת השבוע: Dickies כמובן קליפ השבוע: bad religion - punk rock song
שיר השבוע של גרין דיי:WATSERNAME שיר השבוע לא של גרין דיי:ג'סי מקארטני-SHE'S NO YOU-REMIX-שיר יפהההה...-I MISS YOU של בלינק.. להקת השבוע:מקום ראשון:גרין דיי ומיד אחריו בלינק 182 קליפ השבוע:טוב...אז עכשיו ראיתי את ה-VMA...(הכי מצחיק זה כשהם קיבלו את פרס קליפ השנה אז טרה קיבל שתי נשיקות בבת אחת מהדסטניז צ'יילד והוא נראה ממש מבסוט..הוא הזכיר לי קצת את 50..(מלא בחורות...)אז קליפ השבוע שלי הוא BOBD.... (I JUST GO WITH THE FLOW....) וגם הקליפ (והשיר) POP ROCKS AND COOKES.. זה שיר מאוד מאוד יפההה(למרות שהוא בסגנוןשל השירים שלהקות מוציאות לפני פירוק...חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו...) ולמי שבא תמונה...תמונה מה-VMA...---> אני כל כך גאה בהם
שיר השבוע של גרין דיי:ha ha youre dead שיר השבוע לא של גרין דיי: helena של MCR להקת השבוע: בעע לא יודעת גרין דיי קליפ השבוע: dare של הגורילז- קליפ משעשע
שיר השבוע של גרין דיי Letterbomb שיר השבוע לא של גרין דיי לבד - עברי לידר להקת השבוע יותר נכון זמר השבוע - עברי לידר קליפ השבוע We Believe של גוד שארלוט. יצא לפני מלא מלא זמן, אתמול פעם ראשונה ראיתי אותו