שיר השבוע

ADCMAN

New member
אם חאלד אבו מאוויל

תופס אותה היא מקבלת דקירה על התחזות לערביה. הלך עליה

barboshkiss

New member
.09*^%

שיר השבוע של גרין דיי: ממ...green day שיר השבוע לא של גרין דיי:יש שתיים: 02 - Lema Hafakhtem 02 do they owe us a living להקת השבוע: buzzcocks קליפ השבוע: אין

ketas

New member
גם אני עונה!

|הגדש|שיר השבוע של גרין דיי: warning
|הגדש|שיר השבוע לא של גרין דיי: learn to fly-foo fighters
|הגדש|להקת השבוע: גרין דיי כמובן...ובלינק182
|הגדש|קליפ השבוע: אממ לא יודעת...אה כן! פירסט דייט של בלינק182
|הגדש|ולמי שבא תמונה לא בא לי תמונה

Me =)

שיר השבוע של גרין דיי: אמריקן אידיוט וורנינג ואטסרניים הולידי באסקט קייס ST.JIMMY שיר השבוע לא של גרין דיי: גוסט אוף יו של גוד שארלוט דה גוסט אוף יו של מיי קימיכל רומנס גוד גאד של קורן &ראמשטיין וינגס אוף א באטרפליי של H.I.M ופילינג דיס+אול דה סמול טינגס של בלינק להקת השבוע: גרין דיי =) קליפ השבוע: אמריקן אידיוט וינגס אוף א באטרפליי הולידיי

TiNiErBeiL

New member
אנע!(חעחע היום התחלנו שיעורי ערבית)

שיר השבוע של גרין דיי:
"Time of yuor life" כי ראיתי את הקליפ שלו בטופ טן בפעם הראשונה, ולפני זה הכרתי ת'שיר ולא ידעתי שהוא של גרין דיי.. וגם שמעתי אותו הרבה וזה שיר ממש יפה..
שיר השבוע לא של גרין דיי:
"אבא עורך דין" (שייגעצ) אחלה שיר.. אני שומעת אותו בלי הפסקה..
להקת השבוע:
גרין דיי.. וזה בגלל שהשבוע, התחברתי אליהם.. וכבר אמרתי בפורום (6 פעמים) שאני חדשה והכרתי את גרין רק מא"א.. והשבוע הזה התחלתי להכיר הרבה שירים מאלבומים קודמים.. בזכות הטופ טן,הפורום והקאזה.. וגם קניתי פוסטר שלהם ושתי סיכות.. ובקיצור, נכנסתי חזק לקטע שלהם!
קליפ השבוע:
נימ, בסקט קייס.. לא מפסיקה לראות אותו..!
תמונה

TiNiErBeiL

New member
../images/Emo122.gif

את כל הזמן כותבת את זה אחרי שאני אומרת שייגעצ.. חעחעחע
אה... ובשבילך:

Green SimSit

New member
עונה

שיר השבוע של גרין דיי: סטאנק אויט מי שיר השבוע לא של גרין דיי: welcome to my life להקת השבוע: סימפל פלאן קליפ השבוע: לא ראיתי שום קליפ

יאצוק

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שיר השבוע של גרין דיי: לא שמעתי השבוע גרין דיי כמעט..
שיר השבוע לא של גרין דיי: ON MY OWN של היוסד להקת השבוע: MCR קליפ השבוע: לאדעת

אוע, מע, אני?? ../images/Emo9.gif

ההמממ הנה טוב :) שיר השבוע של גרין דיי: אמממ... לא שמעתי גרין דיי השבוע. *בושי לי*. וולקאם טו פרדייס, שיהיה. שיר השבוע לא של גרין דיי: העאוהאועהו Time is Running Out של מיוז.
להקת השבוע: לאדעת.
קליפ השבוע: לא בא לי קליפ, דיוידי. יורטרה קרוניקלס של בלינק. הו, זה כ"כ מצחיק. הו, אני רוצה דיסק השבוע! כן כן! אז: דיסק השבוע: אממ... זה קשה... הו, דאז איט לוק אינפקטד שנועה קנתה לי! מאגניב מאגניב! ולמי שבא תמונה טוב! :) טראוויס הכוסית. שבת שאלום שבת שאלומ גם לך! נועה יא שקרנית נאכון, הנועלה 123 הזאת..

אועעעעעעע

גם זה שיר יפה: Jimmy Eat World -Hear You Me
נו, שמנימ! תורידו זה שיר ממש יפע!

WiseL

New member
ני

של גרין דיי: אינסומאניק הדיסק.. לא של גרין דיי: i'm a fly קליפ השבוע: אמממ שום קליפ אין לי כוח לתמונה

למעלה