שיר השבוע

noagdfan

New member
my turn!!

שיר השבוע של גרין דיי:
וואו, אממממממ She's A Rebel?
שיר(י) השבוע לא של גרין דיי:
Helena ו- the Ghost of You של MCR.
להק(ו)ת השבוע:
GD, Guns N Roses, the Killers, MCR ו- Kaiser Chiefs
קליפ(י) השבוע:
I Predict A Riot- Kaiser Chiefs, November's Rain- Guns N Roses, American Idiot- GD
תמונה:

noagdfan

New member
חחחח

צוחק מי שצוחק אחרון (לא כזה קשור אבל לא נורא, אתם תסלחו לי!)

GreeNevo

New member
MY

שיר השבוע של גרין דיי:באסקט קייס שיר השבוע לא של גרין דיי:גוד שארלוט - גירלס אנד בויז להקת השבוע:גרין קליפ השבוע:מיסי אליוט - לוס קונטרול

GD ROCKS

New member
טוף נו גם אני

שיר של גרין: מממ לא שמעתי השבוע גרין... אז... טוב נו אז אני סתם יזרוק שיר יפה! בסקט קייס! שיר לא של גרין: IM NOT OKAY של מכר להקת השבוע: מכר קליפ: מה קליפ? אני בקושי רואה קליפים. ודיסק כי בא לי: כל הדיסק של מכר!!!

t r e c o o l

New member
שליי!!!!!!!!!

שיר השבוע של גרין דיי:סטאק וויט מי! שיר השבוע לא של גרין דיי:סומבדי תולד מי- תה קילרז להקת השבוע:גרין דייי קליפ השבוע:בולוורד- אחרי שזכה ב-7 פרסים, מגיע לו!!

I LOVE M5

New member
הייי תקשיבו

אתם לא חייבים תמונות של גרין דיי
(דיי אני מתה על הסמיילי הזה) יאיי

Lorly

New member
העירו אותי משינה, בלע ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של גרין דיי: waiting, טוחנת יותר מידי. שיר השבוע לא של גרין דיי: bush - comedown, טוחנת יותר מידי. להקת השבוע: muse, bush, pennywise קליפ השבוע: קליפ קליפ קליפ... המ... נו לא יודעת |:

Lorly

New member
יותר מידי ../images/Emo11.gif

אבל לא לעולם לא אקצץ !

Lee G1

New member
להלה =]

שיר השבוע של גרין דיי:אמ.... לא ממש שמעתי.. שיר השבוע לא של גרין דיי:שווה שמיעה שיר מאוד יפה! the get up kids- don't hate me להקת השבוע:בהחלט! the get up kids קליפ השבוע:full out boy Sugar -We're Goin' Dwne ולמי שבא תמונה

למעלה