שיר השבוע

EnglandHooligan

New member
שלי1!! איך לא .....

המממ *שיר של גרין : nice guys finish last . *שיר לא של גרין: we are the lucky ones -bif naked (שיר ענק !!!! !) *להקת השבוע : bif naked קליפ השבוע : funeral for a friend -monsters

rebel girl

New member
שלי......

שיר השבוע של גרין דיי:minority , שמעתי הכי הרבה כי אחי בן ה-6 התאהב בשיר והוא לא נותן לי לשמוע דברים אחרים(לילד יש טעם טוב!). שיר השבוע לא של גרין דיי:נראה לי ש....over my head של סאם 41 להקת השבוע:גרין דיי!!!!(בגלל הוי אמ איי) קליפ השבוע: הלנה (אני מכורה!חזק!) ותמונה-----> פנטזיה שמתגשמת ! שני אהובי ליבי ביחד (אמממ... חוץ מהאיש המוזר בינהם....
)

עונהההההה!!!! נתקע לי מקש ה-ה'...

שיר השבוע של גרין דיי:
She.
שיר השבוע לא של גרין דיי: Bring me to life של אווסנס
.
להקת השבוע: Linkin Park.
קליפ השבוע: Holiday.

strumza

New member
../images/Emo45.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Wake Me Up When September Ends שיר השבוע לא של גרין דיי: Fall out boy- Sugar, we're goin' down להקת השבוע: MCR קליפ השבוע:MCR- Helena

TiNiErBeiL

New member
גרררררררר..../images/Emo46.gif

מעתיקנים.. מזה הם מעתיקים מבילי!!!!! טוב אולי הגזמתי אם ההערה.. אבל.. זה נחשב ללבוש הרשמי של בילי.. ובילי התחיל להתלבש ככה לפניהם..

AriellA100

New member
שליייי

שיר השבוע של גרין דיי: אוו היו כמה - 16 Only of You Who Wrote Holden Caufield Words I Might Have Ate F.O.D. Walking Contradiction שיר השבוע לא של גרין דיי: לא, השבוע היה רק גרין דייי להקת השבוע: גיים בויז..חחח סתם ברור שגרין דיי קליפ השבוע: אממ אין קליפ מועדף..

חסבי

New member
______________:

שיר השבוע של גרין דיי:אין שיר השבוע לא של גרין דיי:אמ the pope of rome is dead של הראטס להקת השבוע: r.a.t.s קליפ השבוע: היחיד שיש לי זה L.A is burning של בד רליג'ן

ADCMAN

New member
אף פעם לא יצא לי לראות תקליפ הזה

בעצם יצא לי, אני חושב. אין לי כח להכנס לבדרליג'ן.קום אגב Suffer > LA Burning

למעלה