1x06 - Megan O'Hara

ShiRooSh4

New member
לי לא ממש הייתה אבחנה בין העונות

כי זה די שודר ברצף.. העונה השנייה זה העונה שאמא של ההיא עם השיער החום והאבא של הבלונדינית מתחתנים?(אין לי זכרון לשמות חוץ ממיס צ'רי
וניקי

limors2

Active member
מרי צ'רי!../images/Emo54.gif

לא מיס צ'רי...
העונה השנייה זה כשהכל נהייה הרבה פחות מצחיק ונהיה עצוב... שלהריסון היה סרטן וברוק נהייתה אנורקסית וג'וש ולילי התחתנו והווו אני זוכרת תשמות!!!
ואז זה נגמר כשניקול באה לדרוס את ברוק....

IkMfNiY

New member
כן, היא באמת יותר עצובה ../images/Emo42.gif

בגלל זה העונה הראשונה הרבה יותר טובה P: יעל

ShiRooSh4

New member
נכון..עונה ממש מבאסת..

עכשיו אני נזכרת..לא הייתה לזה עוד עונה או משהו?

איזה משפט חזק...

"אל תתבישי במה שיש לך במראה החיצוני כי לכולנו יש את זה בפנים"....בקשר לצלקות של המטופלת עם ההגדלת חזה....וואי זה היה פשוט משפט חזק!!!!

TheBeast

New member
לדעתי דווקא לא..

פסיכולוגיה בגרוש נותנת משפטים חזקים וקצרים שמכוונים אותנו בחיים. ובאת שהמשפט הזה הוא אחד מאלו שראוי לציטוט..

TheBeast

New member
הפרק המלא הראשון שלי..

בדרך לסיומו..
זה פאקינג גאוני
לא רוצה שיגמר

geviaz

New member
משהו לא מסתדר לי

שלום לכולם, לכריסטיאן הרסו את האוטו (בפרק עם השמנה) לפני שהוא הכיר את בחורה מהמכורים לסקס, לא? ואם כן, אז מי הרס את האוטו בפעם הראשונה?

קימבר

הבחורה הבלונדינית שהוא שכב איתה (הוא שכב איתה בפרק הראשון, אמר לה שהיא צריכה כל מיני ניתוחים, עשה לה ת'ניתוחים ועזב אותה). זאת היא שחבר שלה פרץ לו למשרד עם מחבט בייסבול... הדוגמנית שהצטלמה בבגד ים... ראו אותה בסוף מוציאה (או מכניסה?) לתיק פחית ספריי ורוד.

פרק כזה שולט!!!!!!!

אחד הטובים, בהחלט ברביעייה הפותחת שלי עד היום... נהנתי (כמעט) מכל שניה, חוץ מהחלקים שבהם הופיעה הבלונדה המעאפנה הזאת, הקימבר הזאתי... מה כריסטיאן מוצא בה - לא הבנתי (חוץ מגוף...
אולי בעצם עניתי לעצמי על השאלה. חחח)... והקטעים עם השלישייה היו ממש טובים!! ונסה נדפקה!!! חחחח... וג'וליה כמעט לא הופיעה שזה מצויין, ואהבתי ת'קטעים עם היהודיה שבאה להוריד ת'מידלדלים ואהבתי ל-א-ל-ל-ה ת'סוף שהוא שמן כזה.. חחחחחחחחחחחחחח... והחלק היחיד שלא היה לי בו חיוך על הפנים זה כשגרייס שומעת שכריסטיאן שכב עם קימבר... קיצר פרק אדיר!!! 9.5 מתוך 10!!!

למעלה