1x06 - Megan O'Hara

taliush166

New member
אמא שלי החליטה שהיא לא רוצה שאני

אראה את הסדרה הזאת.... =(

limors2

Active member
אוי.... באסה...../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

לי כולם כבר ישנים מזמן אז אין שום בעיה
חוצמזה שההורים שלי כבר לא אומרים לי מה כן או לא לראות

taliush166

New member
כיף לך!

זאת פעם ראשונה שאסור לי לראות וכנית כלשהי.... כאילו אבללל דייי אני בת 16 וחצי! שיקלטו... אני הולכת לעשות איתם שיחה על זה ה ראו רק ת'פרק הראשון והזדעזעו אז לא בא להם שאני אראה את זה נו במת

ShiRooSh4

New member
גם אמא שלי לא רצתה שאני יראה..

והיא רואה איתי אז היא רואה את קטעי הסקס והיא לא אוהבת את זה.. אני שכנעתי אותה איכשהו..תנסי גם את..

Kill Bernard

New member
ברור שברגע שהם רואים רק כמה דקות

(שבהן יש כמובן את הקטעי סקס של כריסטיאן שממלאים חצי תוכנית) הם ישר חושבים שזה סדרה נוראית - אבל אולי דוקא לגרום להם לראות את זה יותר יעבוד. פרק שלם. או שניים. ואז הם יראו שיש שם מעבר לחיי המין של כריסטיאן. חברה שלי ראתה איתי את הפרק של שבוע שעבר, ואחרי כמה דקות פשוט הלכה כי היא לא סבלה את היחס שלו לנשים, או משהו.
אבל זה לא מראה שצריך לתמוך בהתנהגות שלו או להתחיל להיות כמוהו, חס ושלום, וזה מה שאפשר לראות אחרי יותר מכמה דקות - ויש סיכוי שכגם ההורים שלכם יראו את זה.

ShiRooSh4

New member
אצלי זה לא ככה..

אמא שלי רואה איתי את כ-ל הפרק,והיא חושבת שזו סדרה טובה אבל היא לא אוהבת בכלל את כל קטעי הסקס וכאלה

taliush166

New member
ניסיתי להסביר להם שיש עלילה

מסביב לכל הקטעים המגעילים וכל אלה... אבל לא יודעת, הם לא מבינים...

ShiRooSh4

New member
פרק טוב..

חלק צפוי חלק פחות.. אני חייבת להגיד שוונסה היא ממש מטומטמת.

hadar 6

New member
מישהו בבקשה יכול לעזור לי !!!

לא ידעתי שהפרק הוקדם והתחלתי לראות בשעה הרגילה..... מישו בבקשה יכול להגיד לי מה היה בתחילת הפרק ? תודה רבה, הדר

darklighter

New member
פרק ענקקק../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לא יודעת למה חלקיכם שונאים את שון, אני דווקא מאוד מחבבת אותו. אהבתי איך שהוא דיבר אל ההיא שהיה לה סרטן השד. כריסטיאן חייב להתגבר על החרמנות (לא שאני לא נהנית לראות אותו כמעט עירום כמה פעמים בפרק) אבל די... הקטע עם השלישיה היה דפוק... מגיע לונסה...ואם כבר גבר, למה מאט???
הדמות של גרייס התקלקלה... ג'וליה מעצבנת...לא הראו אותו הרבה בפרק-וזה טוב. איזה מגניב היה הסוף-למרות שהיה צפוי שזה שמן מכוער... איך אני חולה על השחקנית הזאת (מרי צ'רי מפופולר/לורן מwhat i like about u)... לא הראו את ליז
קוץ בתחת אחד פחות...

well well..... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

too much sex in one chapter but...... nevermind!!! ובכן מאד נהנתי ואהבתי את מייגן!!!! sweetheart!!! ובנוסף אמיצה וכמובן אהבתי את שון. את הקטע עם הלסביות ומאט (ג'קסון) לא אהבתי....
והקטע עם מרי צ'רי היה צפוי אבל היא שחקנית מצחיקה!!!
סופשבוע נעים.....

JAMES DEAN

New member
מה אני אגיד לכם אתמול היה פרק

חזק ביותר גם מבחינת השכנוע והדיבורים כדי לא לעשות את הניתוח לחזה. ומבחינת הכנפיים שהיו לה, והכי מוזר שבסוף היא פוגשת את הבליינד דייט. וגם איך לא הקטע עם האורגיה: מייקל ג'קסון שיחק אותה.

Tinkerblack

New member
אויפרק מעולה

וגם חלק מן השם שלו הוא כמו השם שלי יאי לי חיח בכל מקרה שיכנעתי את חברה שלי לראות והיא תמשיך לראות את התוכנית עכשיו- ידעתי שאי אפשר לא לאהוב אותה
פרק שווה מסכן מאט, איזה מססכנה זאת שהוא אהב ושון כזה חמוד איך שהוא נישק אותה אבל עדיין לא יודעת רק שלא יתחיל להיות מושפע יותר מידי מכריסטיאן

coralulu

New member
איזו פאדיחה הייתי כש...

מאט בא לנשק את חברה שלו (נו, איך קוראים לה...?) והיא אמרה לו "אתה לא מוזמן\אתה צריך להיות מוזמן" פאדיחההה ומגיע לה שמידלי (זה השם שלה?) נישקה את מאט ועזבה את השנייה...חעחע שמתם לב? בדרך כלל הם מראים "הרבה" מין אבל את האורגייה לא הראו...רק נשיקות. לא אורגזמות או משהו. אולי כי זה מוגזם מידי...

b u s t e d

New member
הפרק!!! ../images/Emo109.gif

קודם כל- פרק ממש טוב! אחד מהטובים ביותר...
בונה, הם ממש מתעלמים מהבת של שון!! כאילו, היא לא קיימת?! אז הראו אותה בשני פרקים.. זה ממש דפוק! וגם אמרו בפרק הראשון שכולם מסביבם מדברים ספרדית... לא דיברו אפילו טיפה ספרדית מאז!! דפוק... אויש החליפו תשחקנית ששיחקה את החברה של ונסה!! אני זוכרת שבפרק שבו גילו שונסה לסבית היא הייתה במיטה עם מישל משהו, שמשחקת את דון מבאפי! אבל לא נורא.. אפחד לא שם לב גם ככה... (חוצממני
) איזה יופי! שון סופסוף בגד בג'וליה!!! באמת חיכיתי שזה יקרה..... אבל בקטע עם הספריי- לא נראה לי שזאת הייתה האישה הזאתי כל הזמן... יכול להיות שהיא רצתה לנקום בג'וליאן אחרי שהוא זרק אותה בפעם ה100000, והיא כבר ידעה שמישהי צובעת לו תאוטו.. אולי היא רצתה להציק לו עוד יותר...... חחחחחח איך נקרעתי כשונסה אמרה למאט "אם רק היית אישה".. זה היה כזה דפוק!! תאמת הוא נראה קצת כמו אישה......(או חייזר..) אהבתי תקטע שהבלונדינית הזאת הלכה כזה, ואז הוא עשה לה "אני אייזק".. חח זה היה טוב!! ולא צפוי!!....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיה פרק ממש מצויין לדעתי... שון טיפש גם כריסטיאן וגם (באתי לכתוב מייקל../images/Emo6.gif על מאט../images/Emo6.gif) מאט וונסה היו טיפשים להחריד... אבל הפרק היה פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

or141

New member
מישהו יכול לעזור לי?

מישהו יכול לתת לי אתרים על הסדרה "ניפ טאק" חוץ ממה שיש באתר תפוז על הסדרה. תודה אור{בת}. פשוט לשלוח לפורום ניפ טאק ואני יכנס ואראה

miss_t

New member
פספתי../images/Emo70.gif אני לא מאמינה../images/Emo70.gif מישהו

הקליט
האם זה יקפוץ למעלה?

למעלה