1x06 - Megan O'Hara

asafz8

New member
../images/Emo45.gif- חדש פה.

חדש פה.. אבל שרוף על הסדרה..

LemonLimeLilach

New member
בעעעעע

לא אהבתי את מה שעשו לסופיה בכללללללל והיא נראתה כל כך לא במיטבה... לא יודעת מה זה, השיער, הדרך שהוא היה על הפנים שלה, משהו היה שם לגמרי off וזה שיגע אותי! אבל לפחות היא הייתה קצת כמו ברוק כשהיא קפצה ראשונה להתפשט. סופסוף נזכרו בננט בבקוק! ותודה לאל שבסוף זאת לא הסקסאהוליקית שהרסה לכריסטיאן את המכוניות, כי... זה לא הגיוני! ועד עכשיו חשבתי שזה פאק בתסריט, כי, פאק, הרסו לו מכונית לפני שהוא הכיר את הסקסאהוליקית. אבל בסוף זה לא פאק. הקלה! שון... אין לי מה להגיד. עוד סיבה לא לאהוב אותו. צבוע!

Rachel47

New member
צבוע../images/Emo70.gif נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

וסופה באמת לא הייתה משו... אבל אהבתי איך שהיא ניפנפה את ונסה...חעחעחע מגיע לה...חח איך מאט היה מרוצה.. אבל היא כזאתי..כוסית כזאתי..שיכולה להשיג כל אחד אז למה דווקא מאט
רגע אז מי שהרסה לו את המכונית בפעם הראשונה הייתה קימבר...קוווול
חחחח אבל הסקסאקוהולית...חחח מ-ט-ו-ר-פ-ת (
) אני דווקא די אהבתי את הפרק בכללי..נחמד ביותר.. ואני ממש שונאת את שון...לא רק בגלל הפרק הזה..הוא פשוט מעצבן

asafz8

New member
נמ נמ..

אני שונא את אישתו של שון.. היא מעצבנת ושהיא עצבנית יש לה ויברציות כאלו.. (בפרק שהתעצבנה על כריסטיאן שלקח את הילד למסיבת פורנו.. חח)

BigBen4

New member
מייגן או חרא ../images/Emo6.gif

איזה סדרה,פשוט כיף. מייגן אישה נחמדה כזאת,מגיע לשון להנות קצת אחרי הסבל שהוא עובר עם אשתו. היה נחמד כאשר "הבן" של שון(תודה על הספויילר,מי שלא מבין אל תקראו את ההודעה למטה),שהוא נישק את הלסבית השנייה שמחתי שהוא נישק אותה והיא העדיפה אותו,איזה מניאקית "זה לא אומר שזה מה שיחזיר אותך אליי",או משהו כזה. חחח,והקטע בסוף היה פשוט צפוי מהרגע שהיא הראתה את התמונה ידעתי בתת מודע שזה לא אמיתי

Rachel47

New member
אני גם ישר קלטתי ../images/Emo15.gif

שעבדו עליה ויבוא לה איזה שמן מקריח זה היה פשוט...כל כך מתבקש...
אבל זה ממש ממש עצוב

limors2

Active member
ספויילר מעלי!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

על לסמן ספויילר לא שמעת?????

Rachel47

New member
באמת לא בסדר ../images/Emo15.gif

הקטע עם הספויילר להבא להיזהר למרות שזה ספויילר ממש ממש גדול...וקשה לי לחשוב על ספויילרים יותר נוראיים מזה... אז..בבקשה לשים לב..

ShiRooSh4

New member
ארררר234%^@$^$&#%&*%^)$R

עד שאני התאפקתי לא לקרוא את הספוילר ההוא

darklighter

New member
ארגגגג תסמן ספוילר../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הרסת לי
עד שהחלטתי לא לקרוא ספוילרים

IkMfNiY

New member
לא ראיתי את הפרק... ../images/Emo42.gif