הפרק השבועי

SummerNightCity

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo152.gif הפרק השבועי ../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

צפייה מהנה!

Tinkit16

New member
עכשיו זה סופי. יש לי פייבוריטית../images/Emo70.gif

הפרק הזה הוכיח ומוכיח לי ש..פשוט ניקול
מקווה שלא עשיתי לה עין הרע והיא תעוף ;[

mc lyte

New member
אני בשוק למה העיפו את קייל?!?!

היא הייתי אחת היפות אם לא הכי יפה היא מהממת !!!! יש לה גוף פנים הכל !!!!

SummerNightCity

New member
בגלל שהיא לא ידעה לנצל את זה...

היא חשבה שזה יבוא טבעי, והיא לא הייתה בכלל מגוונת

Fergie7

New member
אווו לג'יילה יש טעם טוב במוזיקה.

הארדקור
ג'יילה כרגיל הפייבוריטית שלי. התחלתי גם לאהוב את ניק. ליסה הייתה היום מדהימה. זה הכל.

JULI4561

New member
חחחחחחחח שהיא אמרה איזה סוגי

מוזיקה היא אוהבת ישר חשבתי עלייך
!@

פרק יפה!!../images/Emo87.gif

לא שמתי לב שפספסתי את הפרק של שבוע שעבר..חחח.. כי היא נעלמה.. נו שכחתי את שמה.. לא חשוב אז לגבי הפרק של היום- חבל שקייל עזבה!! היא כל כך מדהימה!!! והתמונות שלה בהרבה יותר טובות משל ברי.. ברי ממש לא פוטוגנית וחסרת ביטחון.. הייתי בטוח שהיא תעוף!! וקים לדעתי ממזמן הייתה צריכה לעוף.. התמונה של האוטו הייתה ממש לא סקסית בעיניי! לא להאמין - עדיין לא מצאתי פייבוריטית
אני אוהב את כולן חוץ מקים וברי!

Mayoosh5

New member
אוף אני חושבת בדיוק כמוך!!!

כל כך נכון...הדבר הכי נכון שאמרו איי פעם לגביי העונה הזאת

ToMmY27

New member
חח :] אני דווקא החלטתי!

ג'יילה וניקול!!! אין הן כל כך יפות.. מצטלמות טוב.. ואני בטוח שיגיעו רחוק.. הלוואי אמן וליסה הזאת תעוףף כמה שיותר מהר!! היא סתם בזבוז.. והיא כל כך דוחה עם העיניים הפוזלות שלה..

Shappiro

New member
אבל לא הבנתי...

הם אמרו שתהיה זוכה הערב שהתמונה שלה תהפוך לפרסומת... פיספסתי או שהם לא אמרו מי זאת?

Mayoosh5

New member
אוףף..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה קייל עפה!? עד שכבר התחלתי לאהוב אותה
אני ממש ממש חושבת שברי הייתה צריכה לעוף..היא מכוערת, מצטלמת גרוע ו...אררררר היא פשוט לא יותר יפה מקייל!! השופטים כל הזמן שיבחו את קייל ואת ברי פחות אז מה קרה פתאום!? ארררר.....כל כך הייתי בטוחה שקייל תישאר! אוף

mc lyte

New member
קייל הייתה הכי יפה ללא ספק../images/Emo10.gif../images/Emo45.gif

IkMfNiY

New member
אוף, אני בהתלבטות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מי הפייבוריטית שלי. מצד אחד ניקול יפהפיה, אבל מצד שני, היא מין יפיופה כזו אבל לא טופ מודל >< ואין לי פייבוריטית אחרת. מה שכן, ליסה מגעילה אותי, איכס :X אה.. הפרק? היה חביב. חבל שקייל עזבה, אבל לא היו לה תמונות חזקות. יעל

למעלה