הפרק השבועי

Sahar 11

New member
קיםםם ../images/Emo99.gif

התמונות בשחור לבן של ג'יילה וניקול היו מדהימות! כשטיירה הביאה את הוזלין נזכרתי בקטע שראינו שהיא השתגעה בתכנית שלה
האמת, כל המתמודדות יכלו להוציא תמונה יותר טובה ממש שעשו. פוטושוט לא מוצלח לאף אחת כמעט אבל קים באמת שיחקה אותה

לדעתי ג'יילה הוציאה תמונה מזעזעת

בשחור ולבן ובכלל לא הבנתי למה השאירו אותה! אבל ליסה ניק קייל וניקול הביאו תמונות הורסות בשחור לבן

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif התמונה של ג'יילה בשחור לבן

הייתה זוועה לידי

JULI4561

New member
גם לדעתי היא לא היתה משהו ..

ממש בלטו לה האוזניים ...

למישהו יש את

התמונות בשחור לבן של קייל , ושל ניקול? אם כן, אתם יכולים בבקשה להעלות אותן? תודה מראש :]

L U Z I A

New member
מסקנות חדשות../images/Emo15.gif

אז ראיתי את הפרק שוב וביותר עניין, והגעתי לנקודות חשובות שיש לציין
-דבר ראשון ליסה נראית מבוגרת לדעתי בגלל שינוי צבע השיער שלה, כי עם החום היא נראתה הרבה יותר טוב. אני לא יודעת למה אבל רק עכשיו היא נראית מבוגרת כזו... והתמונה שלה בשחור לבן פשוט מזעזעת
-דבר שני לא הבנתי
השופטים אמרו לג'יילה (בפרק ההוא של הפאקים אצל כל אחת) שהיא צריכה לחשוף את האוזניים שלה יותר, או שהם אמרו שהאוזניים שלה גדולות? כי בשיפוט הם אמרו שהיא מתחילה לחשוף את האוזניים שלה כל הזמן וזה ממש מצוין (נייג'ל אמר). אני לא יודעת מה איתכם אבל לדעתי האוזניים שלה נורא גדולות וזה נו8רא לא מחמיא לה. אז למה היא ממשיכה ללכת עם השיער מאחורי האוזניים? הסבר יתקבל בברכה]; - כשניקול דיברה מול המצלמה על היום שהם עברו בבוץ והכל, היא נראתה ממש מפחידה
והיא בוכה כמו תינוקת בת 6. - אני שונאת את ברי ואת הקול המעצבן שלה ואת זה שהיא מתבכיינת על כך שהיא נורא רוצה להיות הטופ מודל הבאה. אבל איך שטיירה הציגה את זה בשיפוט... לה היה יותר מגיע מלקיילן. כלומר לפי איך שטיירה הציגה את זה. מבחינתי קייל הייתה צריכה להישאר ובגדול. אגב, אני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי על זה שברי כן יכולה להביע משהו אדג'י, כי זה כ"כ לא נכון
-אני חופרת בטירוף];

L U Z I A

New member
-ניק מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

ואני מתה עליה, אבל היא באמת צריכה להביא קצת יותר אנרגיות]; זהו סיימתי

Plaztyk

New member
><

-זה לא הצבע זאת התספורת עצמה -כי לפעמים אי שלמות עושה את כל היופי -ניקול מכוערת בלי כמויות איפור וריטושים -ברי פוסטמה ווהוD:

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif סליחה,אבל אני לא מבין איך

אומרים שניקול יפה ניקול אמורה להיות מסוג הבחורותשאני הכי אוהב לבנות,צנומות [כן תסלחו לי אבל אני מת על זה] ופשוט מהרגע הראשוןשראיתי אותה אמרתי לעצמי מה זה?!%#@$@# היא פשוט מכוערת ההבעות פנים שלה מטריפות אותי כמו של ילדה סנובית מטומטמת בת 15 לא יודע אף פעם לא התחברתי אליה

L U Z I A

New member
הצבע+התספורת החדשה.../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

והנקודה השנייה לא ענתה לי על הדילמה הנוראית שנקלעתי אליה

mikmikonet

New member
בקשר לג'יילה והאוזניים-

לגמרי
מה הקטע? גם אני שמתי לב לזה, ההערה הייתה להסתיר את האוזניים כי הן בולטות מדי ומאז כל שבוע היא מבליטה אותן יותר ויותר

loligoth

New member
../images/Emo214.gifתקראו P:

אמ... טוב, ככה:
לברי ממש יפה פאן :] ואהבתי איך שטיירה חיקתה את הדיבור המעצבן שלה
חשבתי שהמחוך יהרוג אותה XD או לפחות שהצלעות שלה ישברו XD
קים כזאת כוסית בתור ג'ינג'ית עם שיער קצר כזה! כלומר, הפאה ששמו לה כלכך התאימה לה. אני מאוהבת.
הצילומים עם טיירה היו מקסימים. כולן יצאו מעניינות מאוד.
אף אחת מהבנות לא מתאימה להיות פין-אפ גירל. פשוט לא!!! כלומר, הן יפות והכל, אבל הן פשוט לא מספיק בשרניות בשביל התפקיד. לנערות פין-אפ יש חמוקים... ואני חושבת שדווקא במשימה הזאת דיאן הייתה משחקת אותה :]
ואם כבר התחלתי לדבר על המשימה... נערות פין-אפ לא מסתדרות לי גם עם מכונית חדשה כזאת. אולי עם מכונית ישנה זה היה יותר טוב... [כן אני יודעת שבעיקרון זאת פירסומת למכונית אבל העניין לא מסתדר לי]
~הולכת להגיד לאמא שלי שאהבתי אותה~ אף פעם לא אהבתי את התמונות של קייל. ולכן, אני שמחה שהיא עפה. ~נסקלת באבנים ע"י חברי הפורום~ ;] חח אמ.. באמת. למרות שהאופי שלה מגניב.
צירפתי את ליסה סופית לפייבוריטיות שלי. היא באמת מקסימה. [איזה מזל שאי אפשר למות פעמיים
] היא מצטלמת מעולה והאופי שלי מגניב. למרות שלפעמים היא חמורה. אז הפייבוריטיות שלי הן ניק, ניקול וליסה. אולי בלי ניקול, כי היא יפה והכל אבל לא בטוח שהיא טופ מודל... נראה לי שסיימתי עם החפירה :]

Plaztyk

New member
בו פאקינג הו

מחוכים לא הורגים נשים. קים נראית כמו גבר במחוך. או לחילופין זונה זולה. לניקול בהחלט מתאים הפינאפ וגם לג'יילה. המכונית בהחלט הייתה תקועה. קייל הייתה גרועהXD

loligoth

New member
../images/Emo214.gifלא הורגים

אבל מה לעשות, זה כואב. זה דוחס את הכל פנימה. לא אמרתי כלום על המחוך, אמרתי שהשיער שעשו לה מתאים לה. לניקול יש פנים מתאימות. אבל אף אחת לא מספיק בשרנית בעיניי בשביל התפקיד. את ג'יילה אני לא סובלת בשום מצב צבירה. וקייל תמיד גרועה P:

Fergie7

New member
../images/Emo45.gifכל מילה נכונה.

במיוחד בקשר לקים, סופסוף מישהו חושב כמוני שהיא נראית כמו גבר!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מה לעשות?קים היא בוצ'ה

לפחות במראה וזה מה שהביא אותה לשם היא בין המיוחדות שם ואם אני אשלח לכם תמונות מאחרי התוכנית אתם תהיו בשוק היא פשוט בחורה מהממת

למעלה