הפרק השבועי

SummerNightCity

New member
טוב ג'יילה הפכה להיות ליסה 2

כאילו מה את הולכת ומביאה את דעתך על כל מתמודדת שאת לא אוהבת, לא את כולם זה מעניין ואז סתם נהיית מעצבנת. דווקא ליסה הייתה סבבה הפרק ואני לא מתה עליה. האמת שקים שיחקה אותה, גם אותה לא אהבתי אותה בכלל ולא האמנתי שהיא מסוגלת להיות נשית. ברי כ ז א ת בכיינית הייתה ותישאר בטח. ניקול גם, נראה איך היא תלמד לקבל ביקורת מבלי להגיד כן כן. ועכשיו בכלל אחרי שקייל עזבה, לא חושבת שתהיה לי פייבוריטית העונה. ועדיין כולן שם די סתמיות ומשעממות בעיני.

dandush 24

New member
מה נסגר עם ג'יילה?../images/Emo31.gif

איזה אופי מגעיל. מה שעושה אותה למכוערת גם מבחוץ
התמונות הכי טובות היום היו של ניקול,ניק וליסה.וקים שיחקה אותה בפוטו שוט עם המכונית!

SummerNightCity

New member
אל תשמחי יותר מדי ../images/Emo3.gif

נראלי הפרק הבא בכלל הולך להיות מעניין

פרק נחמד .. איך קיילי שלי אשתי עפה?

מהפרקים האלה שהם סבבה לא מעניינים ולא משעממים יותר מדי התמונות של טיירה פשוט נדירות אני לא מאמין איזה מוכשרת הטיירה הזאת כולם יצאו מדהים באמת ובמיוחד קיילי שלי ג'יילה --> מכוערת ומעצבנת ואיזה אוזנים ... קים--> מחכה כל פרק שהיא תעוף כבר זה ברור שהיא לא תזכה הרי ליסה היא סבבית שם באמת פוטוגנית מאוד אבל במציאות היא לא עוברת מחינתי ניק--> הכי טופ מודל שאפשר כשמראים אותה עם שיער חלק בהתחלה וואו היא פשוט דבר יפיוף והיא אני חושב שמגיע לה לזכות עכשיו אחרי שקיילי עפה התמונות לפרסומת לא משהו הצלם כנראה גרוע כי רב הבנות חוץ מניק יצאו רע והצבעים שם היו חיוורים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifברי היתה מהממת בשיפוט

ממששששש!!!!!!!!!1 וגם טיירה
היו ימים...
חחח ליסה מעצבנת אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אבל היא יפה
ניקול מהממת, חמוכה כזאתי
חבל שקייל עפה
היא ממש יפה. הממ פרק חמוד

deja vu 23

New member
אמממ

קייל באמת הייתה הכי יפה מכל הבנות.. אבל חסרה לה אישיות, חסר בה משהו ייחודי. היא הסתמכה רק על המראה שלי. טיירה בנקס גם יפהפייה חבל"ז, אבל גם יש לה אישיות, היא אומרת מה שהיא חושבת, שמה זין על כולם. קייל היא פשוט משעממת. הפייבוריטיות שלי הן ברי, ניק וניקול. קים פשוט נראית כמו דראג קווין, לג'יילה יש אופי בעייתי, ואת ליסה אני דווקא אוהב - הבעיה היא שלא נראית כמ דוגמנית. היא בת 23 ונראית בת 30+.

A N I g M A

New member
אני רוצה הסבר

על התמונה הראשונה של ליסה, זאת בשחור לבן. אני לא מבינה את ההתלהבות סביב הפנים הזועפות. זה נורא בעיניי! ומי עוד.. ניקול יצאה מדהים לגמרי, פעם ראשונה שאני ממש אוהבת אותה. או, וקים שלי

Dandoka

New member
חחח מסכימה! הגבות שלה נראות מחוברות

זוועה. ואני לא מבינה למה אתם לא אוהבים את ברי?! היא מדהימה בעיני! אני אוהבת את הקול הצרוד שלה חהחהXD והפייבוריטית שלי היא ניק! כ"כ יפהההההההה

JULI4561

New member
נכון ../images/Emo6.gif גמאני לא אהבתי את התמונה

הראשונה של ליסה .. והם עוד ממש התלהבווו

Plaztyk

New member
תנסי את..

להצטלם בעיוות פנים ולצאת נשית ויפיפיה.

Miss Cute

New member
../images/Emo10.gif

חח אל תחשבו שאני עצובה שהעיפו את קייל (לפי מה שקראתי בתגובות)
אני פיפסתי את הפרקק.......ואני גם לא אוכל לראות את הש.ח..... אוף, גם ככה זה לא שווה בלי קורין...

JULI4561

New member
זהווו עבר לי מג'יילה ../images/Emo67.gif

היא הפכה להיות מעצבנת ולא יפה לה ככה השיער הוא יותר מדי קצרררר =/ אוףף קייל כל כך רציתי שברי תעוף ולא היא
וקים ממש שיחקה אותה אם התמונה על האוטו!, בחיים לא היתי מצליחה לזהות אותה יצא לה ממש טוב לדעתי ! ! זהו אז הפיבוריטיות שלי בינתיים הן ניק וקצת ניקול

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני חושב שאת בהחלט מגבשת

את הדעה שלי לאט לאט אמרתי לכם או לא?:p מאותו פרק של שבוע שעבר ג'יילה פשוט התחילה להפחיד אותי ארוכות

L U Z I A

New member
גם את שלי../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

בעיקר בעניין של הפייבוריטיות למרות שליסה כן טובה, אבל היא נראית ממש מבוגרת כזו וזה נורא לא מחמיא]; אז ירד לי ממנה

JULI4561

New member
כן ג'יילה באמת הפכה להיות מפחידה !

בהתחלה היא היתה ממש חמודה .. עכשיו היא ביקורתית כזאת מעצבנת ..

למעלה