אז תשים אני מתה לראות !!!
O olgosh New member 7/1/07 #68 ואוו!1 O:../images/Emo129.gif היא ממש השתפרה. השיער יותר מחמיא לה ככה. סחטיין^^
F Fergie7 New member 7/1/07 #70 אוקיי אחרי התוכנית היא מהממת. אבל אני התכוונתי שבפוטושוט הספציפי הזה עפ הפאה, היא יצאה גברית. אבל ואוו, היא נראית הרבה יותר טוב. היא נראית נשית ויפה.
אוקיי אחרי התוכנית היא מהממת. אבל אני התכוונתי שבפוטושוט הספציפי הזה עפ הפאה, היא יצאה גברית. אבל ואוו, היא נראית הרבה יותר טוב. היא נראית נשית ויפה.
L L U Z I A New member 7/1/07 #75 עוצרת נשימה../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif היא פשוט מהממת!! מדהים איך היא השתנתה, וכמה היופי הזה כ"כ הרבה יותר מחמיא לה
עוצרת נשימה../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif היא פשוט מהממת!! מדהים איך היא השתנתה, וכמה היופי הזה כ"כ הרבה יותר מחמיא לה
N NP16 New member 8/1/07 #77 אני לא מזהה אותה! אין ידעתי שאין על קים אני זיהיתי בה שהיא בקלות יכולה להיות מושלמת
L loligoth New member 13/1/07 #84 ../images/Emo214.gif:O:O:O:O$#@%@&%#&!@ וואו!!!!! היא כלכך... השתפרה! והיא כזאת נשית! :O ויפה!!! :O דאמ
../images/Emo214.gif:O:O:O:O$#@%@&%#&!@ וואו!!!!! היא כלכך... השתפרה! והיא כזאת נשית! :O ויפה!!! :O דאמ
B B o o o o M New member 7/1/07 #62 בסדר היא יפה כמו שהיא למה השופטים מתעקשים שהיא תיראה נשית? כמו שהם התעקשו שקסנדרה תחתוך תשיער... מי שירצה שקים תפרסם את המוצר שלו ותדגמן בשבילו לא יבקש ממנה להיות "נשית"
בסדר היא יפה כמו שהיא למה השופטים מתעקשים שהיא תיראה נשית? כמו שהם התעקשו שקסנדרה תחתוך תשיער... מי שירצה שקים תפרסם את המוצר שלו ותדגמן בשבילו לא יבקש ממנה להיות "נשית"