פיק אפ - הסוף

moton

New member
זהו, נגמר....

הסצנה בסוף של גיל ויסמין גרמה לי להוריד דמעות.. ואז ברוריה השמנדוזה החזירה לי את החיוך
לילה טוב......

raz0mati

New member
בקופסא היה...

פצצה שהייתה אמורה להתפוצץ ברגע שהלנה קפצה

שכטרון

New member
לא../images/Emo70.gif היה שם מצנח../images/Emo59.gif

רצו שנחשוב שזה פצצה... והאמת שהצליחו!

שכטרון

New member
כמו שכבר אמרתי../images/Emo59.gif

הם השאירו אופציה להמשך, ורצו שתישאר בנו ההרגשה של 'מה יהיה הסוף?', כדי שנזכור את הסדרה

אבל למה לבאס בסוף חח חייבים לעשות

את זה שמו לנו את הלנה במטוס... מזכיר את השיר שלנו אחרי שאריאל מת פיתאום אתה רואה אותו מסתכל אלינו הם חייבי לעשות את זה חח מזכיר סרט אימה..

גמני רוצה להגיד משו-כנסו..:)

אוקיי אז נאי יודעת שאתם לא מכירים אותי אבל כל יום אחריע הפרק אני נכנסת.. פשוט אין לי כוח לכתוב הודעות.. בקיצור רציתי\לשאול\ו.. לומר כמה דברים על הפרק האחרון.. 1.לא הבנתי למה בסוף הלנה היתה על מטוס?!?!? כאילו מה היא מנסה לעשות?? 2.נראה לי שני כמו רבים בכווו בקטע שגילי עזבב:(:(:( אוףף אני כ"כ מרחמת על יסיי היא תישאר לבד כי שירה גם עוזבתת..(יואוו אני כבר מתתחילה לדבר כאילו זה אמיתי...) 3. יואוו אני לא מבינה איך בהתחלה לא אהבתי את ברוריה!! היא כזאת הפינס..:) לסיום..(אני בתוכה שעוד 10 דקות יהיה לי עוד משו לכתוב..) אני רוצה להגיד.. שהמשפט ששבר את ליבי הוא שברוריה אמרה..:"אינ דה פאסט שלמה! אין דה פאסט.." ומאזז אני פשוט כלללל הזמן אומרת את המשפט הזהה כל הזמןןן!!!! זהוו אני יעוף לי לישון!!! ונדבר.. ואלי בעזרת ה' יהיה עונה שנייה!! אמןןן

שכטרון

New member
בקשר לשאלה הראשונה../images/Emo59.gif

הלנה עלתה למטוס, והיה לה בתיק אקדח. עשו את זה כאילו היא מתכננת עוד חטיפה.

oferweisglass

New member
זהו, נגמר הגו'י והפינס ../images/Emo13.gif

עכשיו אחרי שנגמר אני יכול לטוס באמת... אני רק מקווה שהלנה לא תהיה על הטיסה דווקא אשמח לראות את ברוריה בתור מנהלת הטיסה נגמר מהר 100 פרקים...

הל

New member
../images/Emo10.gifמאכזב

מה נסגר עם עדה? ואיך רז הסכים לשלישיה?

למעלה