פיק אפ - הסוף

yaki123

New member
פרק טוב../images/Emo8.gif..אבל למה סוף פתוח../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

למה לא הראו מה עם הלנה
.. ועוד משהו-למה עצרו את גיל

פרקים יפים יפים../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif

חבל שנגמר!! ממש ממש חבל!! כל כך אהבתי את הסדרה הזאת
חבל שאדם ושירה נפרדו.. הם יותר מתאימים..!! וואי שלקחו את גיל למעצר דלפתי
יוו איך שיסמין בכתה
ברוריה קרעה אותי איך שהיא נהייתה שמנה
ממש התאכזבתי שלא הרגו את הלנה..! בקיצור פרקים ממש יפים!! הייתה סדרה נהדרת ומקסימה
חבל שנגמרה
אבל שמו בVOD אז אני בטוח יזמיןןן
פיק אפ

וואו וואו וואו. . .

מה ככה גומרים עונה?! מהההההההה?איךךךךךךךךךךך?איפהההההההההה?למההההההההה? מה נגמר ככה עם גילי(הכרמיאלי החתיך הזה!!)(הוא משלנו!) יהיה עוד עונה?! וואי הלוואי יהיה שידור חוזר של פרק 100!!!!!!!!!!!בקשה!!![= תעשוווווווו עוד עונההההההההה..או שכבר עושיםםםםםםםםם?!

Volldemort

New member
אמ...בקשר לפרק האחרון../images/Emo3.gif

לא ראיתי מה קרה אחרי שהלנה קפצה מהמטוס עם המצנח... מישהו יכול לומר לי?

שכטרון

New member
היא נחתה בים../images/Emo59.gif

ואחרי כמה חודשים שוב עלתה על הטיסה בניסיון לחטוף את המטוס...

כנות.

מזל-טוב. מקווה לראות יותר סדרות איכות. שחקן מצטיין: מקס אולארצ'יק- כל מילה מיותרת.

Sweety06

New member
אוףףף...נגמר!

כל הגו'י, כל האפינס - פניטו - קפוט! =( WE MISS U BRORIK =) תהיה עונה שנייה?! משהו... המשך!? היה סוף ממש לא ברור וכ"כ פתוח..

Danu2

New member
****הבטחנו זה לזו ברגע של חולשה...ש

אם זה ייגמר... כן כן נגמר פיק אפ- ספיני !! זהו, בכל פרידה יש התחלה חדשה אז רגע לא אמרו שיש טלנובלה חדשה בהוט? מעיין הרוש? אולי באחד התפקידים מי יודע?! אולי גם אביב אלוש ואולי גם ברוריק בתפקיד אורח אז לא לבכות, ולמחות את הדמעה המלוחה שעל הלחי תסתכלו לעתיד, אולי תהיה עונה שנייה? (אחרי מאבקים?!) או שלא, אבל אל פחד, אל חשש, אל שרית חדד ... תפיקו את ראשכם אפ... ושלא יהיה אפ-פעם דאון :) אוהבת דנו

שכטרון

New member
מעיין הרוש../images/Emo59.gif

הוא נבחן לתפקיד של קוקסינל, אבל לא יודע אם התקבל...

למעלה