פיק אפ - הסוף

../images/Emo7.gifביי ביי JOY ביי ביי HAPPINESS...

הסיום (האפילוג) היה טיפה'לה LAME... אבל לא קלקל בפסיק מהסדרה התותחית הזו. האם תהיה עונה שניה?

bman23

New member
איך קוראים לשיר שר הפרק האחרון?

איך קוראים לו שיר ממש יפה!!! יש מצב לעונה שניה?

BabyG5

New member
אני לא מאמינה שנגמר...../images/Emo7.gif

יו איך אני יתגעגע לברוריה......... אם אין עונה שניה לפחות שיחיזרו את הפרקים ל- V.O.D שיהי במה להתנחם...

BabyG5

New member
מה באמת??????

איך לא ראיתי??? באיזה קטגוריה זה נמצא????

vdani10

New member
כך מסיימים סידרה?

שלום, הסידרה היתה נחמדה מאוד עם משחק מצויין של כל המשתתפים, אבל - כך מסיימים סידרה? זאת בדיחה עצובה, מי שכתבה את הסידרה, כל הכבוד לה אבל כנראה שהיא לא ידעה כיצד לסיים אותה,

שכטרון

New member
נותנים אופצייה להמשך../images/Emo59.gif

גם טב"ע ומשחק החיים עשו ככה..
חוץ מזה, שהם רוצים שנרגיש ככה (באסה שלא יודעים את הסוף), כדי שנזכור את הסדרה

../images/Emo24.gifwe loved u PICK-UP!

היה פרק סיום מרגש , מהפנט, מצחיק , הפכפך, משוחק-חלקית , הפוך-על-הפוכי, מתוחכם , סוחף ורק רוצה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!! וואי לא יאומן אבל הגענו באמת לסוף....אני ממש אבל ממש שונא סופים!!!!! אני לא אהיה כמו המעצבנים האלו שחייבים לתקוע להם סיכה בתחת שירדו על פיק אפ בכל הזדמנות - אחרי הכל היינו חייבים פאן ג'וי הפינס קצת RELEASE מהחיים האמיתיים.... הפרקים טסו כ"כ מהר - אני חושב שסה"כ כמעט ולא פספסתי אף פרק - לצערי לא היה לי זמן לדון על הפרקים כאן אבל עכשיו...........כשמגיע הרגע להפרד והדמעות בגרון .............חייבים. היה ממש מרגש על אמת לראות איך כולם איכשהו הסתדרו טוב: נועה והקמרה, אדם ויולי, שלמצו וFAT ברוריק (!!!) , לינג ונדב (?!הלו?מה עם הילד), וכמובן הזוג הכי מתוק יסי וגל ענתבי-אנטבה ........ למה למה למה ל מ ה השוטר היה חייב להכנס למה??????? היו חייבים לקטוע את החלק הזה אני מוחה.....הרס לנו אתהחיוך שבלב... חבל שלא הראו בסוף מה עם מרגול ומה עם עדה!!!!!!! חייבים לעשות עוד פרק ריוניון - או איזה מיני סדרה של 2-3 פרקים שיסגרו את כוווול הקצוות!!!!! (חתונה של הבוגדן (לשעבר?)קפטן שגיא עומר ונועה ברבי... מקווה שלא נפסיק לדון בפורום דווקא כשהסדרה נגמרה.

DaMan

New member
ברוך שפטרנו!!!!

זאת הסדרה הכי גרועה שהייתה אי פעם על הטלוויזיה... אלוהים ישמור.. איזה זבל... אין תוכן אין שחקנים.. אין כלום!!! סתם תוכנית טיפשית ומפגרת!!! בעעעעעעעע

מור121

New member
כל הקטע עם הלנה בסוףף..

עם הראסטות היה מיותר כי השאירו אותי במתח ולא תהיה עוד עונה אוףףף אז מה בסוף היא תהרוס את טראנס?סייכו חחחח

Ronny26

New member
ברוך שפטרנו מהסדרה המעפנה הזאת

סוף סוף, הקץ לייסורי ,נגמרה הסדרה המשעממת\מעצבנת הזו שנתקעה לי כל יום בערוץ 10 , בכלל אני עד היום לא מבין איך נותנים ליונתן קוניאק , הכשלון הזה, להרים תוכניות ללא הפסקה, קברניטי הטלוויזיה,,, הלוווווו , מה אתם עיוורים , פיק אפ נכשלה ,אקזיט כשלון , אתם לא מבינים שהבחור כשלון!!

שכטרון

New member
אתה ממש לא מחובר, אה?../images/Emo59.gif

כשאקזיט הייתה בערוץ 10, היא הייתה הסדרה הכי מצליחה שם, וזאת עובדה! בזכות מי? בזכות ג'וני, שיצר אותה. לידיעתך, הרבה אנשים ראו פיק אפ, אבל לא הודו בזה. הנה, תראה שהיה בפורום הזה ריק עד שהיא נגמרה, הרבה אמרו שהם לא רואים, ועכשיו כל הפורום מלא הודעות שרוצים עונה שנייה. אז אל תדבר שטויות

אילנוש12

New member
בואו ונמריא לשלום מפיק אפ../images/Emo160.gif

המטוס האחרון המריע פיק אפ נגמר אז איספו את הטרולים ונעוף מפה מחר נצפה להרזיה הבטוחה של ברוריה וליסמין לידה קלה שיעברו הצרות בקלות גיל וחיים טובים לרז וערן הלנה או אנאבל קדימה לכלא לאדם ויולי בהצלחה בדרך עומר ולינג ישר לדרך חדשה שירה בתקווה תמצאי אהבה חדשה לכולם בערך תודה על הכל לעומר ונועה תשמרו טוב על מה שיש תודה על עונה נפלאה של פיק אפ ההולכת ובהצלחה בהמשך מאוהדת נשרפת!

למעלה