באמת קמבילי ?!
והנה מבחר ציטוטים מתגובותייך בפורום : • ואיך לדעתך עף ערן ולא נעמה כפי שכולם חשבו? קמבילי 25/09/08 12:56 ואיך לדעתך עפה מיקי ולא נעמה כפי שכולם חשבו? כי אנשים הצביעו לנעמה לא מתוך אהבה אליה, אלא מתוך סלידה מערן וסלידה ממיקי. כאן בפורום היו רבים כאלה, אני ביניהם, וזה הצליח לנו פעמיים רצוף! סמוך עלי, הצבע איתי! (וגם לנעמה, ליתר בטחון. זה שווה את הכסף, יש הנאה גדולה בלראות את הבלונים המנופחים מקבלים בעיטה בתחת) נכון שגם ג'ני בסיכון, אבל לא עד כדי כך, כי הרבה רואים בה מאמי ומותק, והילדודס גנובים עליה כי הכי יפה (ככה אומרים) • קדימה, נעשה את זה! קמבילי 25/09/08 13:01 אני משוכנעת במאה אחוז שיהיו לו מעט מאד קולות בציבור. הוא פשוט לא מזמין הצבעות. הוא בכלל לא זקוק להצבעות! כלומר ככה הוא מציג את עצמו, כאדם שמעמדו הכי בטוח בעולם והוא לא זקוק לעזרה של איש. וזה בדיוק מה שיקרה. איש לא יצביע לו. לא נברתי יותר מידי בארכיון על מנת למצוא את ההתבטאויות הללו שלך קמבילי . כאשר את כותבת מדריכי הצבעה ( למי לפי דעתך צריכים להצביע , שזה אגב לגיטימי בפני עצמו ) ואחר כך כותבת : "כאן בפורום היו רבים כאלה, אני ביניהם," את בעצם לוקחת קרדיט . יש לך נטיה קמבילי לדבר ברבים : " נעשה את זה " , " זה הצליח לנו פעמיים רצוף " . ( רטוריקה ידועה של דמגוגים ) . ואת גם מקנחת במשפטים כמו : " סמוך עלי, הצבע איתי! " ( מנסה את כוחך כקופירייטרית ? או שאת באמת מתכוונת שיסמכו עלייך ? ) . זכותך לכתוב באיזו צורה שבא לך . וגם להתייחס אל עצמך ברבים . אבל לפחות תכירי בדברים שאת עושה או כותבת .