סיכום שבועי

מייליי

New member
ביקורת אני איתך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מזדהה עם מה שאתה כותב וגם בזכותך שיניתי קצת (מקווה) מהרגליי המגונים לרדת על אנשים שאני לא מכירה .

../images/Emo66.gif

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": עזיבת נעמה האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה?כששי חיקה את וונסה האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? תחרות קשה בין עינב לשי - שניהם מעצבנים בטירוף. משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מפדח שקרה לך השבוע: לא קרה... סרט השבוע: איים אבודים סדרת השבוע: האח הגדול מאכל השבוע: פסטה פרימוורה שיר השבוע :
דבש הכל דבש ציטוט השבוע:"מה אלה כל האנשים שהגיעו
?הייתי בטוח שיהיו עשרות אלפים".[ ערן מאוכזב] תמונת השבוע: הגשם הראשון
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: ששי /עינב / רנין יודחו. משהו להוסיף:

אורישקי

New member
שלי

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול":ההדחה של ערן האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה?בוביל האחד והיחיד והמפעל האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה?שי הזבל האנושי משהו טוב שקרה לך השבוע:ערן הודח משהו רע שקרה לך השבוע:נעמה פרשה
משהו מפדח שקרה לך השבוע:לא זכור לי סרט השבוע:
סדרת השבוע:האח הגדול והישרדות מאכל השבוע:בייגלה
שיר השבוע:"תזהר ממנה"XD ציטוט השבוע:"עיני,שפרי,קרן,נעמה,לאון גם אפשר לכתוב הוא סוג של בחורה"
,מלך תמונת השבוע:אין משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא:שי יודח וכשייצא מהוילה תדרוס אותו משאית
משהו להוסיף:שי חרא

אורישקי

New member
ההודעה נמחקה:-\

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול":יוסי האדיר והמפעל האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה?יוסי כמובן מאותן סיבות האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה?שי
וכל מילה מיותרת משהו טוב שקרה לך השבוע:ערן הודח משהו רע שקרה לך השבוע:נעמה פרשה
משהו מפדח שקרה לך השבוע:אין כזה סרט השבוע:
סדרת השבוע:האח והישרדות מאכל השבוע:בייגלה
שיר השבוע:תזהר ממנהXD ציטוט השבוע:המשפט של יוסי על לאון תמונת השבוע:אין משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא:שי ייתחפף מהוילה משהו להוסיף:הלוואי וכל הפמניסטיות בעולם היו רואות את התוכנית

אורישקי

New member
תפוז רצו שאני אעשה בושות../images/Emo9.gif

ולמי שלא מבין למה שיניתי את התגובה של שי והמשאית,זה סתם כי הייתי עצבני והוא הרגיז אותי לאללה אז לא שמתי לב למה שאני כותב

נו נענה

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": ערן מודח מהווילה האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? הפרצופים של רנין האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? ערן, גזען והומופוב דוחה משהו טוב שקרה לך השבוע: ביתר כפרעליה עשתה ניצחון ליגה ראשון, הפועל קיבלה בראש באירופה, עבודה חדשה בדרך. משהו רע שקרה לך השבוע: מכשיר שמיעה נשבר לי בידיים, הנזק 4000 שקל. משהו מפדח שקרה לך השבוע: לא קרה סרט השבוע: חומות של תקווה, סרט ענק שאני נהנה ממנו כל פעם מחדש סדרת השבוע: גיבורים בפרק פתיחת עונה כפול מאכל השבוע: שיר השבוע: תזהר ממנה ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ליאון מסניף תשיער של שיפרע משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שביתר תטחן את חיפה, שג'ני תלך מהווילה, שאני יקבל את העבודה שאני מתמודד עליה. משהו להוסיף: ביום ראשון אין תירוצים, מפרקים תירוקים.

Eloola

New member
well well ../images/Emo13.gif

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": כמובן אבל כמובן, כשרנין, קרן וג'ני שיחקו עם הבובות של הפרות וקראו להן בשמות, ואז יוסי אמר "עזבו אתכן (עותכם) ג'וג', דבה, נמש, כולם נרעות עותו דבר!". הפיל אותי. האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? יוסי, בגלל התרחיש הנ"ל, ואשר שאמר "הרסת לי את החיים, מוסקו, הרסת" כשהם ראו את הפסטיבל מספרי סיפורים. האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? שי, כרגיל, כל מילה שנייה היא "גבר". משהו טוב שקרה לך השבוע: התקבלתי למסלול שמאד רציתי בצה"ל
משהו רע שקרה לך השבוע: דחו לי את הטסט. משהו מפדח שקרה לך השבוע: בעיות עם האקס. סרט השבוע: "עיניים עצומות לרווחה". סדרת השבוע: אין לי (האח הגדול זו לא ממש סדרה) מאכל השבוע: הסביח בקפיטריה? שיר השבוע: garbage - breaking up the girl ציטוט השבוע: "אדם נמדד לפי איך שהוא מתייחס לאויבים שלו, לא לחברים שלו" (צבר!) תמונת השבוע: עינב מוציאה לשי שיערות מהכתף בפינצטה. משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שאני אעבור טסט. משהו להוסיף: סוף שבוע נעים

LANIT1

New member
LANIT עונה...

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": איך לא הקטע עם יוסי בתוך המשרד האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? יוסי בשבוע עבודה שלו - ואיך שהוא מצחיק טבעי האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה?נעמה נו באמת למה..... הפרצוף שלה העצוב משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו טוב שקרה לי השבוע הוזמנתי לשתי ראיונות עבודה בעה מקווה שיצא משהו סרט השבוע: טרטטוי סדרת השבוע: חסרי מנוח מאכל השבוע: נו באמת כבדי עוף ברוטב טריאקי.. שיר השבוע: בובה בובה . ....... השיר ערס שהשמיעו לדיירים שיביא להם חשק לישון ציטוט השבוע: כולנו על המנגל תמונת השבוע: לאון עצוב במקלחת..

האמת?

לפי דעתי הוא נראה כמו ילד שבישל דייסה גדולה מידי עבורו וכרגע מצד אחד לא רוצה לשבור לעצמו את הדימוי בעיני עצמו ומיצד שני מודע לנזק שהופעתו בתוכנית המקורית מסב לו . אז הוא בחר לעצמו אפשרות בריחה תוך שימוש בתירוץ ( ? ) שהוא בנה דמות פיקטיבית שמבוססת על גרעין של אמת שנופח על ידו . השאלה האם באמת מדובר בדמות זאת שאלה שקשה לענות עליה באובייקטיביות וממרחק . עוד שאלה היא : האם ניתן לשחק דמות במהלך של 3 שבועות 24 שעות ? אבל לי לפחות נראה שאותה הדמות ( מנופחת או אמיתית ) היא הסיבה להגעתו מלכתחילה לוילה . ובכל מקרה נראה לי שהוא לא הפנים שמה שהביא אותו לוילה לא יהיה הדבר שישאיר אותו בוילה .

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo26.gif

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": כשערן ראה מה דיירי הבית חושבים עליו באמת האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? יוסי במפעל - קורע! האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? שי - תפסתי ממנו בהתחלה כבחור טוב, אבל ההתנהגות שלו כלפי נעמה וכל ההסתות שלו הורידו לי ממנו לגמרי משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: הכל בסדר תודה לאל משהו מפדח שקרה לך השבוע: לא קרה סרט השבוע: סיוט ברחוב אלם סדרת השבוע: חחח דגראסי הדור הבא עונה 3 מאכל השבוע: בורקס שיר השבוע: A-Ha - Hunting High And Low ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שהחג יעבור מהר כי חגים מכניסים אותי לדיכאון משהו להוסיף: כן - אני מקווה ששי יעוף כמה שיותר מהר. אה, ועוד משהו: ממש עושה לי רע ככל שהבית מתרוקן...

Saladin

New member
רוצה לקבל עדכון.

נעמה עזבה את הבית על דעת עצמה? ועדיין יש הדחה היום?

למעלה