עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

morPUMA

New member
מישהו יכול לעדכן אותי?

מה הייתה המשימה ומה קרה עם לאון?

israelita10

New member
די נמאס לי מההפקה הזאת!

במשך כמה זמן היו בעיות טכניות עם הקול, ובדיק כששיפרה הגיעה המיקרופונים התחילו לעבוד! מה, שיפרה היא גם הפייבוריטית של הסאונדמן?

איתי בל

New member
ח"ח ליוסי על ההתמודדות עם הסיגריות

קשה לו לא פחות מעינב אם לא יותר מעשן יותר מ30 או 40 שנה בן 56 מעולם לא הפסיק ליום אחד אבל הוא מתמודד ממש יפה גם כשכולם כן מעשנים הוא יודע לא להתקרב ולא להתפתות וגם אם מציעים לו סיגריה הוא לא לוקח כי לא רוצה סתם לקחת ואז יהיה לו עוד יותר קשה כי ירצה עוד והוא באמת עומד בזה מאוד יפה במיוחד מול עינב שמתעצבנת כל דקה ומכרה את האוכל שלה בשביל סיגריות וממש לא מתמודדת עם זה בשום צורה באמת יוסי בחור חזק אנשים מעשנים לידו הוא אפילו לא יקח שכטה בהחלט ח"ח

jaycom

New member
איתי בל

לא חשבתי שיגיע היום ואני אסכים איתך
אבל זה זמני כן?

droriko

New member
אני חושב שיש לזה עוד סיבה

הוא יודע שהיתרון הברור של ש"צ עליו זה הסיגריות, ושהם יכולים לשחק איתו כמה שבא להם בגללם , אז הוא נמנע מתלתת להם את מה שהם רוצים . וכשוא משדר עסקים כרגיל ואפילו מתבדח ,במקום לצאת מדעתו, ש"צ לא יודעים איך לאכול את עצמם.

איתי בל

New member
אתה מה זה חי בסרט

חחחח הרגת אותי מה הקשר אפשר לחשוב שצבר ושפרה עכשיו כזה... אוי לא הוא מתבדח מה נעשה! נהרסה לנו התוכנית לפחות עינב מתחרפנת או שהוא שם עליהם זין אם עושה להם טוב שבנאדם מבוגר קשה לו עם סיגריות... אז באמת שיהיה להם לבריאות אם כבר אם כבר אם כבר... הוא תופס את עצמו בגלל המצלמות אבל גם בזה אני בספק אני חושב שהוא פשוט חכם מספיק לדעת איך להתמודד עם חוסר סיגריות ועסקים שלו ממש לא כרגיל... תשים לב שאין כבר קטעים מצחיקים עם יוסי והוא לא מתבדח ורוב היום הוא במיטה רק מעביר את הזמן אבל הוא עדיין מתמודד עם הדברים בצורה חזקה

droriko

New member
לא

הם ציפו להחזיק אותו קצר עם הסיגריות, שהוא יתחיל ללקק להם רק כדי שיזרקו לו כמה חתיכות (ממש כמו כלב). אני זוכר שבדיון תקציב הוא אמר בהפגנתיות ליד כולם שאם אין סיגריות אז הוא לא יעשן. יוסי מראה להם שהוא לא מכור כמו שהם קראו בספר, ושהוא יודע להמשיך לחיות גם בלי הטובות שלהם.

הוא רוצה לנצח במשחק

והוא מתאים את עצמו לנסיבות. בדיוק כמו שניסה ללמד את הבת שלו. יפה מאד שהוא מצליח, הוא בהחלט צובר נקודות

Lomsahne

New member
אופס,הנה עוד שקר של עינב...

היא אמרה אתמול שהיא לא התכוונה לכלום במה שהיא אמרה לצבר אלא שאלה בתמימות...ועכשיו היא אומרת לאיתי שהיא התכוונה לשי ואפחד לא ידע. והנה עוד שקר בזה הרגע היא מספרת לאיתי מה שהיא אמרה ללאון מיהם אנשים רעים ובמקרה במקרה היא מוסיפה את העובדה שהיא אמרה ללאון שאנשים רעים הם איך שהם התנהגו לאיתי בנאדם מסכן שלא עשה כלום בזמן שהיא בכללללללל לא אמרה את זה אתמול חחחח איזה עינב זאת.

איתי בל

New member
היא מטורפת

שעה היא מזיינת ת'שכל כמו שזיינה אתמול ללאון והיא לא משאירה מקום לענות היא שואלת מתי היא הייתה רעה ועונה וכל דבר שבאמת עושה אותה רע היא מתרצת בזכותי ואני אעשה מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואני לא אשתנה בשביל אף אחד כאילו...אני לא בנאדם רע... וכשאני בנאדם רע אני לא אשתנה בשביל אף אחד ממש כל הכבוד לך... זה לא אמיתית זה ילדותית

Lomsahne

New member
הסבר...

אתמול הריב עם לאון התחיל בגלל שבאמצע שיחה משומקום עינב שאלה את צבר מה הוא יעשה אם הוא יגלה שאנשים שהיו חברים שלו ניסו להסית אנשים אחרים כנגדו.אחרי זה בוויכוח של לאון ועינב לאון אמר לה למה את מנסה להכניס לפינה {במילים אחרות לא במילים האלה} אנשים מקסימים ונחמדים שבסך הכל באו לחדר לכמה דקות {הוא התכוון לצבר} ואז היא אמרה שהיא סתם שאלה אותו שאלה כדי לדעת מה הוא יעשה ושלא היו כוונות מאחורי זה.ועכשיו בשיחה עם איתי היא מתוודה שהיא התכוונה לשי-אז מה ניתן להסיק מזה ?

morPUMA

New member
אני עדיין לא הבנתי...

היא שאלה את צבר והתכוונה לשי? מה???

JasPoint

New member
שי הסית את אשר ועינב נגד צבר

רגע לפני ההצבעה המפורסמת ההיא שבגללה אשר ועינב הוענשו. עינב אמרה שהוא ייצא מפה הוא יגלה כמה דברים, רק היא לא יודעת שערוץ 2 התעלמו לחלוטין מאותה שיחה של שי עם אשר ועינב. אבל בטח האחים הקטנים של צבר ראו את השיחה הזאת ויספרו לו עליה כשהוא ייצא.

למעלה