עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

morPUMA

New member
לא בשביל משהו, אבל לפעמים שמספרים סוג של סיפו

סיפור כזה מוסיפים פרטים בלי לשים לב, כמו שיחזור השיחה כשהאדם שנכח (ליאון) עומד מולה.

עינת י

New member
עינב יצאה מלכה עכשיו

וכל הזבל שאתה תפזר לא יעזור לך. נתראה בהצבעות

droriko

New member
אני חושב שהבנתי את המשחק שלה

היא אמרה לצבר שחלק מחבריו הם רעים , אבל עם זאת לא הזכירה את השם של שי. לדעתי זה היה מחושב, היא פשוט רצתה לערער לצבר את הביטחון, שיהיה פראנויד לגבי החברים שלו (עם דגש על שפרה ורנין). וכדי שאיתי לא יסתכסך איתה(כי הוא יכול להבין מדבריה שהיא התכוונה ג אליו) היא מבהירה לו שזה בכלל היה על שי, רק כדי להרגיע אותו.

אכדית

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

מנסים לחפש בכוח איפה עינב שיקרה. היא לא טלית שכולה תכלת אומנם אבל היא לא מתקרת לזרת של שיפרה בכמות השקרים שנוטפים ממנה.

tal061971

New member
ומי ששמע אותה קודם

מספרת על איך שילמה את הבגדים של אותה ילדה שלאמא שלה לא היה כסף לקנות בגדים לחג ועוד מעשה צדקה רבים יכול להבין למה על אף הוולגריות שלה היא עדיין זאת שחלק גדול יותר מהקהל צופים בבית מעדיף ואוהב לאהוב, יש בה משהו אחר, אנושי יותר, רגשי יותר כלפיי האחר, היא מדברת בלי להתנשא וכן שירנושנושינושי מותק בגלל הדברים בקטנים האלה עניב עדיפה על שיפרה הקרה שעל פי מה שהספקתי להכיר עד עכשיו בחלומות לא הייתה עושה את מה שעניב סיפרה עליו.

עינב מתחילה להכין את הקרקע לקראת היום בערב

ולקראת ההדחה הבאה... היא מסבירה לאיתי כמה לאון טועה שהוא אמר עליה שהיא רעה... ומאשימה אותו ברוע. בנוסף היא אמרה עכשיו (וזה ציטוט): "אתם תראו דברים בעתיד ואתם תבינו מצויין - כולם פה ואני אומרת אני נשבעת עכשיו אתם תראו..."

israelita10

New member
עינב מלכה, מלכה, מלכה, מלכה ועוד עשר אלף

פעמים מלכה. תרצו או לא תרצו, היא הבנאדם הכי אמיתי בבית, ושכשהיא רוצה, היא מאוד חכמה.

tal061971

New member
מאחלת לך רק בריאות

הדגש|נפשית בעיקר כמה אנרגיות את מוציאה על הגנת הקדושה המעונה: שיפרה וכמה רפש ולשון הרע על עניב. זה כולל פתיחת ניקים, משפטים שאת כותבת,שקרים גסים וכניסות בניקים אחרים כדי לכתוב לעצמך צודקת! מתחת, תגידי, ין לך חיים? איכס, פשוט גועל נפש!!! תתבגרי ילדונת. לא יעזור לך, רובינו יודעים לזהות את התכונות שאנחנו אוהבים לראות ולאהוב אצל האחר, מה לעשות שיפרה הקרירה ,והצדקנית לא עושה לנו את זה!! ע ו ב ד ה ו...שוב רק בריאות.

Preema

New member
יש פה כנראה באמת אחיות של שפרה :)

או בני משפחה שלה,או סתם סוכנים בשכר, בכל מקרה מוזר שדווקא תומכיה הם המקללים ומטילי הרפש הכי גדולים. סתאאם,זה לא מוזר בכלל. שפרה היא אכן מודל לכל התכונות ה"נערצות": 1.התנשאות 2.צביעות 3.לקקנות 4.התחסדות היא הפרסוניפיקציה (מילה בשביל שפרה) של כל מי שאת/ה מתפלל לא
לפגוש לעולם.לא בעבודה,לא בלימודים,לא בחוג ולא בחבר'ה.

NatalieNat

New member
לא הבנתי אם הפנייה הייתה אלי

אבל אני מאוד אוהבת את עינב, אז מה הקשר "רפש ולשון הרע על עינב"??? הבנת הנקרא.

למעלה