עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

jaycom

New member
שפרה התעוררה אז כמובן שמראים אותה..

היא קמה באטרף להתחיל חפירות על לאון ורנין בשירותים.. וצבר אמר משהו על זה שיוסי יושב בפינה שלו. חח חי בסרט הקקטוס..

tomerit

New member
אתם שוכחים שהאח הגדול גרם לכשלון המשימה

הוא זה שאמר לשפרה שמישהו מהדיירים יודע, הוא זה שהתחיל לדבר עם שיפרה על המסרגות שלה. הוא רצה לייצר אקשן ולדעתי יהיה לא לעניין אם יכשיל אותם במשימה.

אור2221

New member
זו נקודה מאוד נכונה

האח הגדול הטריף את שפרה על המסרגות ושינה את כללי המשחק...

זה לא נראה לכם חשוד ששיפרה אתמול

לא סרגה? זה פשוט לא מסתדר לי כי הבחורה כל הזמן עם המסרגות ביד ופתאום אתמול היא לקחה פסק זמן? כאילו אם האח הגדול לא היה מזכיר לה יש מצב שהיא לא היתה מחפשת אותם עד עכשיו???

tomerit

New member
הבנתי שביקשו ממנה להפחית בסריגה

אני לא יודעת אם הבנתי נכון אבל אני חושבת שאמרו לה לא לסרוג כל הזמן

בסדר, אבל..

היא הגיעה לבד לעובדה שאולי מישהו קיבל משימה להחביט את הפריטים.

נכון

וגם כל הקטע ששמעו ברמקול בסלון את הקולות מהסוויטה "בטעות" ואת הקטע ששלחו אותם לחזור לבית ב5 בבוקר ולא ב10 כמו כולם בשביל שיחשדו ניסו להכשיל אותם

Tapudy

New member
מישהו יודע מה הסטטוס של שפרה וצבר עם המשימה?

אתמול שהם הלכו לישון שפרה עלתה על המשימה והבינה שליאון ועינב גנבו את הדברים. ליאון הכחיש בתוקף ולא הבנתי אם שפרה התרצתה שזה לא הוא או שהיא סתם לא מדברת על זה. מישהו דיבר על זה היום? האם זה סתם שקט תעשייתי של שפרה והיא בטוחה שזה הוא? אולי ליאון שכנע אותה שזה לא הוא?

ככה זה בין חברים

אין פה אחד שיאמר שלא רב עם חבר טוב שלו. כעס/חשד/נעלב וכדומה. אי אפשר על כל משפט שלא מתלקק או מתיפייף להסיק מסקנות רעות. אגב- חבר אמיתי הוא אחד שיגיד לך את האמת בפנים גם אם היא לא נעימה. וגם יכעס עליך כשירגיש כעס.

jaycom

New member
../images/Emo41.gifאנשים בהפקה להתעורר../images/Emo41.gif

למה מראים לנו את שפרה וצבר כל הזמן???? כל הזמן כל הזמן כל הזמן! מהרגע ששפרה מתעוררת עד שהם הולכים ביחד לישון! מישהו זוכר שיש דיירת כזאת שנקראת ונסה? אם יוסי ואיתי לא היו מתעוררים לפני כולם, לא הייתי יודע מי זה ההוא עם השערות על הכתפיים.. אני מבין שההפקה לא קוראת פה, כי מה אכפת להם מה אנחנו חושבים. אבל חלאססס נמאס מזה כבר. כל הזמן שאני פותח את ערוץ 20 אני רואה אותם. וכשהם לא ביחד, כמו עכשיו.. אז מראים אחד מהם (בדרך כלל שפרה, עכשיו במקרה צבר בשיחה עם רנין אז יותר מעניין..). מה שכן, תודה להפקה על הגמילה האיטית מהתוכנית :) לאט לאט שעות הצפייה שלי יורדות..

jaycom

New member
סתם שאלה

אם אתה לא ליד המחשב, איך זה שכתבת את ההודעה עכשיו?

למעלה