עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

וזאת הסיבה שכל שבוע

שפרה ויוסי עולים על הגריל ובדרך גם צבר ועינב ואולי איתי... השבוע בהדחות יהיה מעניין מה המתמודדים החדשים יצביעו..?!?!?

Preema

New member
שירנוש-לשם שינוי את צודקת במאה אחוז.

באמת שי היה זה שהתחיל את כל הבלאגאן.לחברים שלו אין את העצמאות המחשבתית להתנתק מה"מורשת" המרושעת שלו ולהתחיל לחשוב עבור עצמם.

כנ"ל...

הייתי ממש בהלם שהם התלוננו שהבעיה שלהם עם איתי זה שהוא אומר תודה וסליחה, והתחילו לחקות אותו... רנין ועוד שניים בחדר אמבטיה, לא זוכרת מי, אבל הם התחילו לצחוק עליו ולחקות אותו. לאן הגענו שאנשים מתעצבנים מבן אדם על זה שהוא מנומס? בסך הכל הוא מכבד אותם ואומר תודה למי שמנקה וסליחה על זה שהוא נתקל במישהו, על דבר כזה להתעצבן? לי זה רק גרם להעריך אותו יותר. מילא זה שהם עצמם לא חושבים שהם צריכים להודות למישהו על משהו או להתנצל כי לא מגיע לו רק בגלל שהוא חבר שלהם, כבר מובן שאין להם כבוד לאנשים, אבל ממש להתעצבן ולכעוס על מישהו על זה שהוא כן מנומס? :/ מילא אם היו מתלוננים על זה שהוא היה רע, מדבר מאחורי הגב, מסית אנשים, לא עוזר בבית, דברים כאלה... אבל להתלונן על זה שהוא אומר תודה למי שניקה את הבית?

אני אישית מאוד מחבבת את איתי למרות

שלפעמים מעצבן אותי שאין לו דעה וכדי לרצות את כולם הוא מסכים עם כולם,אבל בכל זאת הוא בן אדם מקסים.

חיים 555

New member
סליחה על השאלה אבל אני לא מבין

האם לשפרה יש תולעים? או שהיא נולדה במקרר ? (אני לא ממחנה זה או אחר סתם צופה בתוכניתתתת.) אבל כל פעם שאני מעביר לערוץ 20 אני רואה אותה אוכלת ואוכלת ואוכלת מה אין גבול לקיבה שלה.

גרשון50

New member
היא בולעת ללא הפסקה פן האוכל ייגמר

כנראה שהיא גדלה בחוסר, הרי היא באה ממשפחה גדולה. כשהמצרכים הגיעו השבוע לבית, היא דאגה שהיא זו שתסדר את המקרר, זאת כדי לודא מה הגיע וכמה גזר ומלפפון מגיע לכל אחד מבני הבית. מה שבטוח, אין צורך לשטוף את הצלחת שלה, היא לא משאירה פירור ומלקקת אותה באצבעותיה החושניות עד תומה.

חחחח...אני אתמול הייתי בהלם נראה לי

שבאמת שיפרה אתמול שברה שיא,לא עברו 5 דקות מבלי שהכניסה משהו לפה,אני מתה כבר לראות מה יהיה איתה ועםהשרירן (שחר?)

Yaki J

New member
ראיתם את השקרים של האחיות שלה (איכסה ובת שבע)

בראיון לרייטינג? הן אמרו שם ששפרע בבית היא שונה במציאות ושפעם מרוב עצבים היא - ואני מצטט - "זרקה צלחת עם אוכל על הרצפה מרוב עצבים". זה נשמע לכם הגיוני? ששפרע תזרוק צלחת עם אוכל? מילא ריקה, אבל עם אוכל???

עדידי15

New member
עכשיו ונסה הכינה איזה עוגה ושפרה

אמרה שהיא רוצה לאכול את העוגה עם חומוס. מגעילה

באמת אין גבול כל פעם שהיא אוכלת ישר יש מלא

הודעות שהיא מטחנהה זה מצחיק אותי שאין לאנשים מה לעשות זה לא יפסק הדבר הזה גם אחרי שהיא תודח הם פשוט כבר התרגלו וזה מצחיק

jaycom

New member
שימו לב לשיחה עכשיו בין שפרה לצבר

שפרה וצבר (האינטילגנטים כן?) מדברים בקודים כאלה על זה שללאון יש מידע שלהם אין ועל זה שיש לו כוח.. ועל זה שהם יודעים שהוא גנב.. שפרה אפילו אמרה שהיא מצטערת כי היא אמרה משהו שכנראה לא הייתה צריכה להגיד בשביל להרוס את המשימה. מן הנשתמע שהיא יודעת שהיה משימה של לאון לטובת הקבוצה.. שפרה מראה שהיא יודעת והיא מדבר על זה עם צבר.. אבל, פה מגיע הקטע המעצבן שבגלל זה אני נגעת ממנה. היא חושבת שאם תדבר בקודים לא ישימו לב לזה שהיא יודעת.. כאילו שאנחנו מפגרים ולא נבין שהיא וצבר מדברים על הנושא הזה.. ההתנשאות הזאת גורמת לי כל כך להתעצבן.. סבבה שפרה, את אינטילגנטית, חכמה, גאונה.. מה שתרצי.. אבל אל תחשבי שאנחנו מפגרים שלא יודעים שאת עדיין מדברת על זה!!

למה בכלל מראים לנו אותם עכשיו??

ולא את כולם יושבים ואוכלים??לאחרונה זה באמת נהיה בלתי נסבל שכל הזמן מראים את ש"צ אני לא שונאת אותם אבל לא חושבת שאני רוצה לראות רק את השיחות המעיקות ביניהם עם כל ההפסקות שלהם בין משפט ראשון לשני שהם מוציאים מהפה אפשר לספור את כל הכוכבים בשמים ואת כל גרגירי החול שעל שפת הים.ואותי עכשיו יותר מענין לראות את כולם יושבים ואוכלים אורז ומדברים או מתעלמים כמו ליאון ועינב מאשר את "הזוג משמייים"

למעלה