עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

ממורמר?../images/Emo6.gif

הוא "מכניס" יפה מאוד לרנין שמכירה את הסכסוך הישראלי ערבי מההרצאות בחו"ל ולא מהשטח כמוהו. היא ניסתה להסביר לו ולליאון על ההבדלים בין הפלגים בעזה ויצאה מה זה מפגרת

שוב אני מסכימה איתך../images/Emo9.gif

ולכל אלה שכותבים כאן שהמשימה נכשלה - תקשיבו לשיחה של ליאון ושיפרה כעת. המשימה עברה בשלום לשמחתי <הרבה בעזרת עינב> ואולי החבר'ה המעשנים יעריכו קצת יותר את עינב השבוע.

לונה 2

New member
מישהו יכול במקרה לענות לי מה ענתה

עינב לליאון כשהוא אמר לה אתמול שהיא אשה רעה?

אולי לא יפסלו את המשימה?

כי לשיפרה וללאון היה "רגע" באיזור המקלחת והיא אמרה לא שלא משנה מה היא אוהבת אותו וזה הכי אמיתי שיש

Lomsahne

New member
איזה מדהימה שפרה...

דיברה עכשיו עם לאון ואמרה לו שהיא אוהבת אותו אהבה ללא תנאים ושהיא הבינה שזה רק משחק {אומרת לו בעצם שזה לא משנה לה מה שהוא עשה עם החפצים} ומחבקת אותו. פשוט אישה מדהימה ואני לא יודע מה אתם רוצים ממנה באמת שאני לא יודע.

jaycom

New member
זה העניין

כשהיא אמרה שזה לא בסדר לקחת חפצים אישיים היא חשבה שמדובר ביוסי ועינב.. עכשיו כשמדובר בלאון אז כמובן זה בסדר והכל חלק ממשחק. עכשיו הבנת?

Lomsahne

New member
בולשיט...

גם אחרי שהיא הבינה שזה יכול להיות לאון היא המשיכה לכעוס,ומאז שהיא אמרה לצבר את מה שהיא אמרה שפרה הלכה לישון ללא שיחה עם לאון כמו כל לילה.

jaycom

New member
נגיד שאתה צודק..

האם נראה את שפרה הולכת לעינב ויוסי ומבקשת סליחה על זה שהיא התעצבנה והיא יודעת שזה רק משחק? הנה ההזדמנות שלה להוכיח שהיא לא צבועה.. נראה לי שגם אתה יודע שזה לא יקרה אז תפסיק לחרטט אותנו..

Lomsahne

New member
איך זה קשור ?

הם חשדו באיתי ברנין וביוסי ורק בסוף כשהיא עלתה על זה שזה לאון ועינב שחזרו מהסוויטה היא הבינה. כל אחרי היום כשהיא תגלה מה קרה באמת והיא לא תדעס לא על עינב ולא על לאון אז אין בעיה.אם נגיד היא תכעס רק על עינב אז זה באמת צביעות כי זה שימוש לא יפה במידע הזה. אבל מה אתה מצפה ממנה שתעשה ? שתלך להגיד לעינב שהיא אוהבת אותה ? היא גם בכלל לא כעסה על אפחד כי היא לא ידע מי עשה את זה ואם עשה את זה.היא בסך הכל העלתה העשרות מי זה והניחה שזה לא מהקרובים אליה {דבר שהוא לגיטמי ביותר וכל אחד אחר היה חושב ככה} כי חשבה שזה תמורת חסינות.

jaycom

New member
באמת לא הבנתי מה הקשר

בין מה שאמרתי למה שאתה אמרת. היא באה והתנצלה בפני לאון על זה שהיא חשדה בו ועל זה שהיא יודעת שמדובר במשחק. אני באוזניים שלי שמעתי שהיא אמרה לצבר שהיא חושבת שיוסי איכשהו קשור בגלל שהם יודעים שהוא מסוגל לזה כמו שהיה עם הכספת. אז כמו שהיא באה ללאון ואמרה לו שהיא יודעת שזה רק משחק אני רוצה שתבוא ליוסי להגיד לו את זה. היא לא תעשה את זה כי היא צבועה!!! ברור שאחרי שהיא תדע היום היא לא תכעס.. זה כל הקטע.. היא סתם ישר מאשימה מבלי לדעת הכל..

Lomsahne

New member
היא לא התנצלה בפניו...

לא אמרתי שהיא לא חשדה בו תקרא טוב את מה שאני כותב.

איתי בל

New member
למה שתעשה את זה...

מה תבוא ליוסי בלי קשר ותגיד לו שזה רק משחק... היא לא יצאה על יוסי אתמול בחשדות ויוסי באמת לא עשה את זה על מה יש לה להתנצל על מה שהיה בכספת אין מה להתנצל כי זה שזה משחק זה לא אומר שאפשר לדפוק את הקבוצה על זה לא מתנצלים... לאון עשה את זה בשביל הקבוצה והיא כעסה על זה היא מתנצלת אגב כולם חושדים ביוסי אם לא שמת לב זה לא ששפרה יחידת סגולה

jaycom

New member
זה שכולם חושדים ביוסי הופך אותה ליותר טובה?

כולם חארות, אחד אחד... על מה שהיה בכספת אין לאף אחד סיבה להתנצל, אגב גם לא ליוסי... לאון עשה את זה בשביל הקבוצה, סבבה... אבל מאיפה היא יודעת את זה בכלל? אם היא יודעת שלאון גנב את הכל בשביל הקבוצה אז כנראה פספסתי משהו והמשימה הזאת שווה לתחת.. חייבים לפסול אותם. אני יודע ששפרה חושדת ואפילו דיברה עם צבר על זה.. אבל יש הבדל בין חשדות לבין הוכחות.

הגיון פשוט ביותר

היא חברה של לאון, האשימה אותו בפניו, הלכה להתנצל. לא חברה של יוסי, לא האשימה אותו בפניו, לא הלכה להתנצל.

jaycom

New member
נגיד......

שפרה אמרה ליוסי סליחה על משימת הכספת שהיא התעצבנה עליו ואמרה שזה לא בסדר? לא... למרות שללאון היא אמרה שהיא מצטערת ויודעת שזה רק משחק.. אז די לחרטט, תביאו לי 5 סיבות למה שפרה לא צבועה, לא סנובית ולא מגעילה ואני אביא לכם 500 סיבות למה היא כן.. לא רק אני אומר את זה שהיא ככה.. זה לא שאני מדמיין או משהו..

תגדיר 'צבועה'

לדעתי זה לומר למישהו בפנים 'אני אוהב אותך' או 'אתה יפה' ולמישהו אחר בסמיכות של זמן 'אני שונאת אותו' 'הוא מכוער'. אני חושבת שהיא לא אמרה ליוסי משהו חיובי שהיא חושבת עליו, לדעתי לפחות. מקרה הכספת היה בתחילת התכנית, אז גם ונסה צבועה? כי היא כעסה על יוסי ו קראה לו גנב וכעת היא מתנחנת איתו? אתה טוען שהיא צבועה? חובת ההוכחה עליך. נמק, הסבר והדגם

jaycom

New member
צביעות זה

* לאכול כל דקה ורבע, לטחון את כל הבית בתוך הפה ואז להגיד שהמשימה השבועית האמיתית היא לשמור על האוכל מעינב. *לקפוץ ולעשות שמיניות באוויר על זה שוקראים לה שרמוטה אבל להגיד על אשר "מי הוא בכלל שילך להזדיין" וכמובן אי אפשר לשכוח את סשן הביטויים הדוחים על יהודים יד שנייה וכו.. *להגיד ליוסי שרצה חסינות במשימת הכספת, שמבחינתה לפגוע בקבוצה זה משהו אסור ועל ללאון שגנב את כל הפריטים (מבלי שתדע שזה לטובתה בסופו של דבר...) היא אמרה לו שזה בסדר ושהיא יודעת שזה רק משחק. *להתנהג עם איתי כאילו הוא חבר טוב שלה ואז ללכלך עליו בצורה דוחה עם צבר, וכמובן גם להצביע נגדו.. וזה סתם על רגל אחת, מבלי לנבור באירועים שאני לא זוכר.. אם לזה את לא קוראת צביעות אז יש לך בעיה חמורה... אגב, למה את תמיד מכניסה לי את ונסה? גם ונסה מגעילה לדעתי שצועקת ומקללת כל היום ואחר כך מתעצבנת ונגעת מאחרים שמקללים גם או אומרים "סתמי" מסופקת :)?

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif יש עוד מלא אבל למי יש עצבים להביא עוד

מלא דוגמאות לצביעות שלה?

למעלה