עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

טוב....

ונראה לך היא היתה מגיבה כך אם צבר היה מעלים לה את המסרגות? או שהיא היתה צוחקת את הצחוק האינפנטילי שלה?

rinatt1

New member
נכון- היא אמרה שהיא ישנה על זה וזו המסקנה..

המסקנה שלה כנראה שאולי לאון לקח את החפצים ולכן היא אמרה לו את הדברים האלה.... הבנת!!

איתי בל

New member
לעעע

אתמול גם אם זה היה צבר היא הייתה מתעצבנת ומתאכזבת אתמול שפרה הייתה בקריז זה ברור...אמרתי את זה גם אתמול היא הלכה לישון נרגעה וסלחה גם לעינב היא תסלח ולכל אחד שהיה נבחר היא תבין שזה לטובת הקבוצה כמו שכולם יבינו את זה פשוט התחרפנה אתמול

rinatt1

New member
לעינב היא לא תסלח..ראית אותה הבוקר/צהריים???

אין מצב שהיא תסלח לעינב ראיתה איך התנהגה אליה, היא נראה לי ממש לא סובלת אותה ועוד שהיא תבין שהיא העלימה לה את המרגות..אז בכללל אין על מה לדבר.. אני מאמינה שיראו את בשידור ואם לא אז אחרי השידור...

TALOLI11

New member
הכי מדהימה ואימהית מקסימה ביותר

אישה טובה
והלוואי שהשמנה תילמד מימנה קצת מה זה עדינות של אישה, וקלאסיות ונימוסים...

TALOLI11

New member
בובלילית כמובן - תימכור את אימא שלה

בשביל סיגריות, גועל נפש!!

beep beep

New member
ומההתנהגות המחליאה שלה עד שהבינה שזה רק משחק

את בוחרת להתעלם. זכותך, כמובן.

Lomsahne

New member
מחליאה? פחחח

מה היא כבר עשתה ? אמרה שמי שעשה את זה ילך להזדיין באוטו ? וואי איזה אישה רעה, ממש מכשפה-לה אסור להתעצבן כי כשהיא מתעצבנת זה לא אמיתי נכון ? בוא נפתח שרשור שבו עושים השוואה בין שיילך להזדיין לבין שרמוטה וכמה שהעריכה בערוץ 2 לטובת ש"צ וכו'.

rinatt1

New member
אני רוצה ממנה כנות, רגש- לא משחק!!!זה היה כזה

משחק, היא עשתה אותו דבר גם לרנין..."אני מורידה את המשקפיים"... כדי שלא תראה את הפנים שלו...חחחח, או כמו שאומרים אני מורידה את המשקפים כי אני לא שומעת...חחחחח זה היה ממש לא בכנות, וממש בלי רגש, כמו איזה מערכון,,,כרגיל.

mooolly

New member
להגיד ללאון שזה או היא או עינב (השיחה בסוכה)

זה לא אהבה ללא תנאים

אכדית

New member
זה בשביל שיהיה לערוץ 2 מה לשדר

הרי את הקללות שלה לא מראים. וכרגיל - השיפרה האמיתית יצאה אתמול וההתנצלות של היום זה כדי לנסות ולהציל את התדמית שהיא מוכרת

tomerit

New member
שכחתי לכתוב מה ששיפרה סיפרה על שי אתמול

אני חושבת שאף אחד לא כתב את זה אז לטובת מי שישן: כששיפרה שוחחה עם לאון וצבר אתמול בלילה הוזכר הקטע ששי עשה משימה להעיר את כולם בחמש לפנות בבוקר רק כדי שיוכל לדבר עם חברה שלו בטלפון. צבר כעס על כך ואז שיפרה אמרה ששי גילה לה שבכלל לא דיבר בטלפון עם חברה שלו אלא שעשה את המשימה למען כולם ובהמשך כשיגלו את כל הפרטים יודו לו על כך.

Tapudy

New member
איך הוא לא סיפר להם?

פספסתי את זה אז. הם קיבלו את הארוחה הבשרית? למה שי לא פשוט סיפר להם אחר כך על זה?

beep beep

New member
גם זו היתה מניפולציה של קופרמן ושות'

כדי לדחוף פרסומת ל"זוגלובק" שסיפקו את הבשר. אבל שי נכשל ולכן ההפקה דחפה את המנגל ללא קשר למשימה ההיא.

למעלה