התפקדות חודש נובמבר

Blue Aura

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifהתפקדות חודש נובמבר../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

עוד לא נובמבר אבל אין לי כוח לחכות למחר
אז נתחיל את החודש החדש השאלון קציץ.
שם:
מקום מגורים:
צבע עיניים:
צבע שיער:
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:
צבע אהוב:
מוזיקה:
להקה אהובה:
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:
שורה משיר שאתם אוהבים:
אלבום אהוב (לא של קלי):
טלוויזיה:
תוכניות אהובות:
סידרה אהובה:
שחקן\ית אהוב\ה:
MSN או ICQ:
או
או
כדור-עף או
שיער ארוך או קצר
לילה או יום
MP3 או IPod
קלי ב-Live או לא?
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):

Blue Aura

New member
ומתפקדת לעצמי../images/Emo11.gif../images/Emo34.gif../images/Emo90.gif

שם:הילה
מקום מגורים:קיבוץ אלומות,טבריה.
צבע עיניים:כחולות אפורות-(משתנה)
צבע שיער:שטני
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת
:זה,מכושפות,מבקרת במירוץ לאתמול.
צבע אהוב:כחול
מוזיקה:
להקה אהובה:ילוקארד
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:BOY וברייק
שורה משיר שאתם אוהבים:"You built me up and you broke me down" משיר של ילוקארד
אלבום אהוב (לא של קלי):אממ,האמת אין לי ממש
טלוויזיה:
תוכניות אהובות:
סידרה אהובה:מכושפות,אבודים,מירוץ לאתמול(ז"ל),ג'ואן מארקדיה(ז"ל)...
שחקן\ית אהוב\ה:אלייזה דושקו
והולי מרי קומבס
MSN או ICQ:
MSN
או
או
|כלב
כדור-עף או
כדורעף
שיער ארוך או קצר
תלוי למי
לילה או יום
לילה
MP3 או IPod
אמפי
קלי ב-Live או לא?
עוד פעם-תלוי איזה שיר
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):
מכושפות ואז אבודים

otollo

New member
עונה

שם:אור גיל:13 מין:זכר מקום מגורים:כפר סבא צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:שחור פורומים:קלי ואמריקן איידול צבע אהוב: לא יודע להקה אהובה: Black eyed peas 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: BOY ו-ג'סט מיסד דה טריין שורה משיר שאתם אוהבים: לא יודע... אלבום אהוב לא של קלי : מונקי ביזנס של BEP תוכניות אהובות: TRL , הישרדות, השיר שלנו(למרות שלא נראה לי שאני אראה את זה עם יהודה סעדו). קפה או שוקו: שוקו! כלב או חתול: כלב :p כדור עף או כדורסל: כדורסל לילה או יום: יום MP3 או אייפוד: יש לי אמפי די טוב אבל הלוואי אייפוד קלי-לייב או רגיל:לייב\ מכושפות או אבודים : לא רואה :\

Sinner Girl

New member
יאללה../images/Emo123.gif

[לך הביתה חיים
]. שם:דר
.כלומר נקבה. מקום מגורים:ר"ג צבע עיניים:חומירוק צבע שיער:חומקקי! באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:עדיף לא להתחיל.אני ארשום רק 3: תחבורה ציבורית,הטופ מודל הבאה ושאקירה
צבע אהוב:אדום[ובורדו וכתום וסגול בהיר] מוזיקה: להקה אהובה: 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:גון
ו..ו לא דעת נו זה קשה..אז היר מי
שורה משיר שאתם אוהבים:נו;[ אלבום אהוב (לא של קלי):פסקול של חופשיות על הבר,כי יש שם את השיר אול שי וונטס טו דו איז דאנס
טלוויזיה: תוכניות אהובות:;[ סידרה אהובה:מירוץ לאתמול[
] שחקן\ית אהוב\ה:אלייז'ה דושקו MSN או ICQ:שניהם. או :קשה;[ או :כלב! כדור-עף או:עף! שיער ארוך או קצר:ארוך:] לילה או יום:לא דעת MP3 או IPod:אמ פי קלי ב-Live או לא?למה לא מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):מכושופות הופקורס

D4Ever

New member
מתפקדת!

שם:דניאל גיל:16 וחצי מין:נקבה מקום מגורים:ר"ג צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:מקפליי,באסטד,פופ,סדרות רכש של HOT3 וקלי כמובן צבע אהוב:שחור ואדום מוזיקה: להקה אהובה:מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,גרין דיי,בלינק 182,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס,ריליינט קיי 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:וואו קשה..BOY ו AMLT שורה משיר שאתם אוהבים:--- אלבום אהוב (לא של קלי):Green Day-Dookie טלוויזיה: תוכניות אהובות:--- סידרה אהובה:אבודים,ורוניקה מארס,בנות גילמור,מגרש ביתי,המירוץ לאתמול, האו.סי,מכושפות שחקן\ית אהוב\ה:אדם ברודי,סקארלט ג'והנסון,ג'סיקה אלבה,שון ווסט,ג'ניפר גארנר,פול ווקר,ריאן מרימן MSN או ICQ:מסנ
או
?אייס
או
?לא זה ולא זה.. כדור-עף או |כסל
כסל| שיער ארוך או קצר?תלוי.. לילה או יום?לילה MP3 או IPod? אייפוד יותר שווה קלי ב-Live או לא?כן, למה לא?.. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):יעלו עלי אבל אני אלך על אבודים בכל זאת..

אני ../images/Emo3.gif

שם:לייקין מארק גיל:15 (עוד חודשיים) מין: אני קטן מידי ! מקום מגורים:רחובות צבע עיניים:חומות צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:בעיקר בכלי נגינה צבע אהוב: אדום! מוזיקה:רוק-כבד ומטאל גם אפשר (אני קשוח ואפל להקה אהובה: איירון מיידן 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: תנו לחושב טיפה... שורה משיר שאתם אוהבים: אין שורה... יש רק שיר שלם
אלבום אהוב (לא של קלי): בלאק אלבום של מטאליקה MSN או ICQ: מסן רוקס ! שיער ארוך או קצר למי איך שמתאים ! לילה או יום לילה ! MP3 או IPod איפוד ! קלי ב-Live או לא? למה לא ?!

RoRiL

New member
MEתפקדת../images/Emo134.gif

שם: רותם גיל: 14 מין:
מקום מגורים: מכבים צבע עיניים: חום
צבע שיער: שתני כזה באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: כז"ב(
), מכושפות וכאלה צבע אהוב: תכלת וסגול מוזיקה: להקה אהובה: הרבה 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: אדיקדקד, והיר מי כמובן שורה משיר שאתם אוהבים: "and i don't want the world to see me, 'cause i don't think that they andersend" או איך שלא כותבים:S אלבום אהוב (לא של קלי): under my skin- avril lavigne טלוויזיה: תוכניות אהובות: אבודים, OC, מכושפות סידרה אהובה: כרגע- OC
שחקן\ית אהוב\ה: אליסה מילאנו שיער ארוך או קצר: אממ ארוך אבל תלוי לילה או יום לילה
MP3 או IPod MP3 קלי ב-Live או לא? למה לא מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אבודים:)

RoRiL

New member
גמאני מותק../images/Emo23.gif../images/Emo134.gif

נעלמנו אחת לשנייה

אני.

שם: קארין. גיל: 14 מין: נקבה מקום מגורים: עפולה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: בקסטריט, MTV, the o.c... צבע אהוב: סגול חלש מוזיקה: להקה אהובה: בקסטריט
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: Because of you, Behind these hazel eyes שורה משיר שאתם אוהבים: יש הרבה... אלבום אהוב (לא של קלי): Never Gone, ו-Back To Bedlam טלוויזיה: תוכניות אהובות: אממ
סידרה אהובה:ג'ואן מארקדיה, דה או.סי, מגרש ביתי... שחקן\ית אהוב\ה: אממ אדם ברודי MSN או ICQ: MSN!!
או
? לא זה ולא זה
או
? שוקו! כדור-עף או
? כדורעף שיער ארוך או קצר? ארך לילה או יום? יום MP3 או IPod? איי פוד, למרות שאין לא את זה ולא את זה קלי ב-Live או לא? לא מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): מכושפות

למעלה