התפקדות חודש נובמבר

EliranMaor

New member
המירוץ לאתמול../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif

אם כ"כ הרבה אנשים אוהבים את הסדרה אז למה הפורום של הסדרה מת?

EliranMaor

New member
ולמה לא רואים אותך בפורום יותר?../images/Emo11.gif

[נו אני חייב אותה :X ]

Blue Aura

New member
חחח,אממ האמת אין לי מה לכתוב.

כי אף אחד לא כותב,וממש לא נראה לי חוץ ממך,אני לפעמים,המנהלים וגלעד נכנסים

Shiri from the block

Active member
אניייייייייייי../images/Emo113.gif שם: שירןןן גיל: 18.. מין: נקבההה מקום מגורים: מעלה אדומים צבע עיניים: חום כהה../images/Emo5.gif צבע שיער: חום.. באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: אין לי כוח לפרט.. צבע אהוב: כחול ושחור. מוזיקה: להקה אהובה: בקסטריט בויז../images/Emo47.gif 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: מיס אינדפנדט והייזל אייז.. שורה משיר שאתם אוהבים: אממ בגלל שעכשיו זה תקוע לי בראש אז אני אשים את זה: And then we kiss, your love comes alive on my lips אלבום אהוב (לא של קלי): בקסטריט בויז- Never Gone. טלוויזיה: תוכניות אהובות: אין.. סידרה אהובה: זינה, חברים, מכושפות, אבודים, היפים והאמיצים, ורוניקה מארס, לואיס וקלארק וזה בערך.. שחקן\ית אהוב\ה: בראד פיט, קתרין זיטה ג'ונס, אנג'לינה ג'ולי, ג'וליה רובטרס, וויל סמית', ג'ים קארי ועוד מלא.. MSN או ICQ: כל כך MSN. ../images/Emo185.gifאו../images/Emo96.gif? שוקו.. ../images/Emo107.gifאו../images/Emo108.gif? חתול. כדור-עף או../images/Emo87.gif? כדורסל. שיער ארוך או קצר? ארוך../images/Emo47.gif. לילה או יום? צהריים?../images/Emo3.gif MP3 או IPod? לא משנה לי.. קלי ב-Live או לא? לא משנה לי.. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): רואה את שניהם ולא יכולה לענות, קשה מידי../images/Emo10.gif

עדידי15

New member
אני:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

שם:עדי גיל:14 מין:נקבה מקום מגורים:חיפה צבע עיניים:חום צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:בקסטריט בויז,טלנובלות,אבודים,אופנה צבע אהוב:ורוד מוזיקה: להקה אהובה:בקסטריט בויז 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: BTHE וBOY שורה משיר שאתם אוהבים:" My heart can't possibly break When it wasn't even whole to start with"
אלבום אהוב (לא של קלי):לא יודעת
טלוויזיה: תוכניות אהובות:או סי,אבודים
,מגרש ביתי,היכל התרבות סידרה אהובה:אבודים שחקן\ית אהוב\ה:איאן סאמרהלדר
MSN או ICQ:אי סי קיו שיער ארוך או קצר? ארוך לילה או יום? יום MP3 או IPod? אייפוד קלי ב-Live או לא? כן מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):אבודים

ליאוריש

New member
הנה אני...

שם: ליאור גיל: 20 מין:זכר מקום מגורים: ת"א צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: או.סי סמולוויל צבע אהוב: כחול להקה אהובה: אין לי להקה אהובה כרגע בד"כ להקות בריטיות . 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: הכי אוהב את Breakaway Because of you שורה משיר שאתם אוהבים: I'm forced to fake a smile, a laugh Every day of my life אלבום אהוב (לא של קלי): Sheryl Crow-Wildlower תוכניות אהובות:the O.C , Smallville, Friends, Veronica Mars, Entourage שיער ארוך או קצר ארוך לילה או יום לילה MP3 או IPod שניהם קלי ב-Live או לא? מאוד מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אבודים

אני../images/Emo8.gif

שם:ליאור גיל:17 מין:זכר מקום מגורים:מרכז צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:משחקי מחשב ורשת,השיר שלנו,נינט ושירי לפעמים, תמיכה טכנית,מחשבים ואינטרנט,קומיקס,מגרש ביתי, אחרי הצלצול ועוד כמה
צבע אהוב:כחול מוזיקה:כל מה שטוב
להקה אהובה:איירון מיידן 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:BHE וBreakaway
שורה משיר שאתם אוהבים:פפ יש הרבה. אלבום אהוב (לא של קלי):לא יודע
טלוויזיה:... תוכניות אהובות:בעיקר בערב בערוץ 2. סידרה אהובה:השיר שלנו. שחקן\ית אהוב\ה:יעל שרוני. MSN או ICQ:מסן או או כדור-עף או כדורסל
שיער ארוך או קצר...תלוי לילה או יום יום
MP3 או IPod אמפי קלי ב-Live או לא?כמובן של בלייב מכושפות או אבודים מכושפות

talitook

New member
אממ

שם:טלי גיל:13 מין:בת מקום מגורים:ת''א צבע עיניים:דבש צבע שיער:שתני באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:אממ.קלי קלארקסון וגם גרין דיי ואבריל צבע אהוב:אדום ושחור מוזיקה: להקה אהובה:גרין דיי 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:BOY BTHE שורה משיר שאתם אוהבים:לא יודעת... אלבום אהוב (לא של קלי):international superhits טלוויזיה: תוכניות אהובות:אני לא רואה טלוויזיה, אבל עכשיו אתחיל לראות ארץ נהדרת סידרה אהובה:לא יודעת שחקן\ית אהוב\ה:יש הרבה...זה בדרך כלל משתנה MSN או ICQ: מסנג'ר או או לא יודעת כדור-עף או לא זה ולא זה שיער ארוך או קצר ארוך לילה או יום לילה MP3 או IPod איפוד [יש לי כזה] קלי ב-Live או לא?אמ.... מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אני לא רואה אבל אבודים

RiN rOoN

New member
../images/Emo26.gifשלייייייי../images/Emo26.gif

שם:רינתוש:] גיל:עוד מעט 13.. מין:נקבה [
] מקום מגורים:נתניה צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:חום ככה:] באיזה פורומים את/ה נמצא/ת
אממ כריסטינה אגילרה:] צבע אהוב:תכלת מוזיקה:היפ הופ להקה:טאטו,בלאק אייד פיז [כן כן,מה לעשות שאני מיושנת] 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:ברייקאווי,BTHE שורה משיר אהוב:" 'Cause I know about her and I wonder how I bought all the lies" מהשיר Get out של ג'וג'ו [חחחח מה זה השם הזה
] בקיצור בעברית למוגבלים:"כי אני יודעת עליה ואני תוהה איך קניתי את כל השקרים" אלבום אהוב (לא של קלי):אממ סטריפד של כריסטינהה.. טלויזיה:
תוכניות אהובות:רצים לדירה,סוף הדרך,ועוד דברים מצחיקים
סדרה אהובה:"מופע שנות ה70" [נגמר
] שחקן/ית אהוב/ה:סמי הורי|?
חחחח סתם מאיפה לי
MSN או ICQ: אייסיקיוו
או
שנייהם מה איכפת לי:]
או
כלב
כדור-עף או
כדור-עף
שיער ארוך או קצר