אניייייייייייי../images/Emo113.gif שם: שירןןן גיל: 18.. מין: נקבההה מקום מגורים: מעלה אדומים צבע עיניים: חום כהה../images/Emo5.gif צבע שיער: חום.. באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: אין לי כוח לפרט.. צבע אהוב: כחול ושחור. מוזיקה: להקה אהובה: בקסטריט בויז../images/Emo47.gif 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: מיס אינדפנדט והייזל אייז.. שורה משיר שאתם אוהבים: אממ בגלל שעכשיו זה תקוע לי בראש אז אני אשים את זה: And then we kiss, your love comes alive on my lips אלבום אהוב (לא של קלי): בקסטריט בויז- Never Gone. טלוויזיה: תוכניות אהובות: אין.. סידרה אהובה: זינה, חברים, מכושפות, אבודים, היפים והאמיצים, ורוניקה מארס, לואיס וקלארק וזה בערך.. שחקן\ית אהוב\ה: בראד פיט, קתרין זיטה ג'ונס, אנג'לינה ג'ולי, ג'וליה רובטרס, וויל סמית', ג'ים קארי ועוד מלא.. MSN או ICQ: כל כך MSN. ../images/Emo185.gifאו../images/Emo96.gif? שוקו.. ../images/Emo107.gifאו../images/Emo108.gif? חתול. כדור-עף או../images/Emo87.gif? כדורסל. שיער ארוך או קצר? ארוך../images/Emo47.gif. לילה או יום? צהריים?../images/Emo3.gif MP3 או IPod? לא משנה לי.. קלי ב-Live או לא? לא משנה לי.. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): רואה את שניהם ולא יכולה לענות, קשה מידי../images/Emo10.gif