התפקדות חודש נובמבר

EliranMaor

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo182.gif

די להוציא עצבים עליי
מה פשעתי
[ואני תמיד אוהב אותך
] לא אשמתי שנתניה זה עיר הפשע והרגע

breakaway girl

New member
סתום אתה יודע שאם היה קורה לך משהו

חס וחסה.. חחח..הדבקת אותי בשטויות שלך! אז הייתי נונת לך להוציא ת'עצבים

EliranMaor

New member
אני במד"א..יש לי חסינות../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

וגם נסיעה חינם באמבולנסים..חח וחס וחסה זה שלי!
אני שטותניק..מה את רוצה?

Shai B

New member
טוב, נו, שלי:

שם: שי גיל: 21 מין: זכר מקום מגורים: חולון צבע עיניים: חום צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: יותר מדי, ואם אני אתחיל לפרט, אני לא אסיים היום
. צבע אהוב: שחור להקה אהובה: אין להקה ספציפית. 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: כרגע BOY ו-Hear Me
. שורה משיר שאתם אוהבים: אממ, לא עולה לי כרגע. אלבום אהוב (לא של קלי): אוונסנס - Fallen
תוכניות אהובות: חברים, הישרדות, אמריקן איידול ובקיצור כל לוח השידורים של ארה"ב. סידרה אהובה: מה ההבדל בין "סידרה" ל"תוכנית"? תוכנית חד-פעמית וסידרה ממושכת? בכל מקרה, רשמתי כבר
. שחקן\ית אהוב\ה: אין. MSN או ICQ: מסן. קפה או שוקו: קפה. כלב או חתול: כלב. כדור-עף או כדורסל: כדורסל. שיער ארוך או קצר - בנות - ארוך, בנים - קצר. לילה או יום - לילה. MP3 או IPod? אייפוד. קלי ב-Live או לא? ברור לייב ורק לייב. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): לא רואה אף אחת מהתוכניות, למרות שיצא לי לראות "מכושפות" פעם, אז אני אלך על זה.

MeItOsH

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo118.gif

שם:מיתר גיל:13 מין:נקבה
מקום מגורים:נצרת עילית צבע עיניים:חום צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:טב"ע,משחק החיים,טלי שרון [וגם קוראת סמויה בכמה פורומים..
] צבע אהוב: מוזיקה: להקה אהובה:יש הרבה...אוונסנס,גרין דיי,סמית'ס,בקסטריט בויז.. 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:Addicted,Walk Away שורה משיר שאתם אוהבים:Nothin' else matters in this whole wide world[Tom Waits-Jersey Girl] אלבום אהוב (לא של קלי):Fallen-Evanescence טלוויזיה: תוכניות אהובות:
סידרה אהובה:טב"ע,בטיפול,מה בנים רוצים,האוס,Reunion שחקן\ית אהוב\ה:טלי שרון ICQ or MSN:ICQ
או|קפה
קפה|
או
?
כדור-עף או|כ-סל
כ-סל| שיער ארוך או קצר? קצר [אבל לא קצוץ..] לילה או יום?יום IPOD or MP3:MP3 קלי ב-Live או לא?
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):מכושפות

תשובה!! ../images/Emo3.gif

שם: ליטל גיל:13 מין:
מקום מגורים: חדרה צבע עיניים:חום צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:אבריל לאבין, השמנייה וקלי קלרקסון צבע אהוב:כחול מוזיקה:קלי ואבריל להקה אהובה: black eyed peas; backstreetboys 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:Behind These Hazel Eyes; breakway שורה משיר שאתם אוהבים: מהשיר-Behind These Hazel Eyes את המשפט: but you won't get to see the tears i cry אלבום אהוב (לא של קלי):under my skin של אבריל! טלוויזיה: hot 3, MTV תוכניות אהובות: השמנייה, אחיות או לא להיות, אריזה משפחתית.. סידרה אהובה:טב"ע (למרות שהיא כבר יצאה מהמסכים) שחקן\ית אהוב\ה: אמנדה ביינס MSN או ICQ:אייסיקיו: 258231261 או מסנג'ר: [email protected] או או כדור-עף או כדור סל:
שיער ארוך או קצר: ארוך לילה או יום: יום
MP3 או IPod: אייפוד.. קלי ב-Live או לא? Live מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):מכושפות שליטה!

RoteMi 75

New member
תשובות../images/Emo9.gif

שם: רותם, אני מעדיפה רותמע
מקום מגורים: חסוי
צבע עיניים: ירוקות-כחולות
צבע שיער: שחור
באיזה פורומים את נמצאת
אבריל לאבין
, הילארי דאף
, השיר שלנו
, כריסטינה אגילרה
, נינט טייב
, ערוץ MTV
, קלי קלארקסון
מוזיקה: קלי קלארקסון, נינה, גרין דיי, כריס, בקסטריט בויז ועוד כמה זמרים/זמרות/להקות שאני אוהבת כמה שירים בודדים שלהם
להקה אהובה: גרין דיי ובקסטריט בויז
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: BOY ו-BTHE שורה משיר שאתם אוהבים: And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you אלבום אהוב (לא של קלי): אבל, אני אוהבת הכי את של קלי
טלוויזיה:
תוכניות אהובות: השיר שלנו (שנגמר
, רבלדה (ויוה) ומישהו שומר עלי(ויוה)
סידרה אהובה:
שחקן\ית אהוב\ה: אממ.. דולסה מריה (מרבלדה) ומיה דגן (מהשיר שלנו)
MSN או ICQ
או
שוקו
או
כלב
כדור-עף או
כדור-עף
שיער ארוך או קצר
ארוך
לילה או יום
אממ תלוי אם אני עייפה
או לא
ותלוי אם זה יום חופש
או יום שיש בו לימודים
MP3 או IPod
אמ פי כי הוא יותר קטן
קלי ב-Live או לא
לע
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אני לא רואה אף אחד מהם
חעחע

RoteMi 75

New member
תיקון../images/Emo122.gif

בע נהייתי מסטולה מהשפעת הזאת
עשיתי את המסן או אייסי ככותרת
אז.. אני מעדיפה מסן

mei14

New member
../images/Emo55.gifעונה../images/Emo70.gif

שם:מיטל גיל:14 וחצי מין:נקבה
מקום מגורים:כרמיאל צבע עיניים:חום צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:מכושפות, אבודים וMTV צבע אהוב:סגול מוזיקה: להקה אהובה:גרין דיי 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:You Found Me/becaose of you שורה משיר שאתם אוהבים:לא זוכרת בידיוק אלבום אהוב (לא של קלי):של ריאנה טלוויזיה: תוכניות אהובות: TRL סידרה אהובה:אחיות או לא להיות מכושפות אבודים שחקן\ית אהוב\ה:ברטני מרפי אבל אני לא מעריצה אותה MSN או ICQ:
או
:
או
:
כדור-עף או כדורסל:כדורסל שיער ארוך או קצר:קצר לילה או יום:לילה MP3 או IPod MP3:mp3 קלי ב-Live או לא?LIVE מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):שניהם

patito ƒeo

New member
[: ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 15 מין: נקבה מקום מגורים: מושב ליד עפולה צבע עיניים: ירוקות צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: אממ אני יותר קוראת. צבע אהוב: שחור/ורוד/ירוק מוזיקה: להקה אהובה: MCR, Tool, A Perfect Circle 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: Addicted וBTHE שורה משיר שאתם אוהבים: "it's like i can't breathe.. it's like i can't see anything.. nothing but you... i'm addicted to you!" אלבום אהוב (לא של קלי): כרגע האלבומים של מירי מסיקה ושל MCR טלוויזיה: תוכניות אהובות: the o.c, מגרש ביתי, עקרות בית נואשות סידרה אהובה: the o.c bitch! שחקן\ית אהוב\ה: סופיה בוש! (ושחקן - אדם ברודי
כי חייבים להזכיר את הפשושישיי מושי שלי
) אני מוותרת על האו או, אין לי כוח

אני!!!....../images/Emo3.gif

שם: ניצן גיל: 12 וקצת מין: נקבה מקום מגורים: בדרום צבע עיניים: חום בהיר-דבש צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: אהה קלי ומילגרוס 2000 צבע אהוב: ורוד מוזיקה: פופ ורוק להקה אהובה: green day ו mcr 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: כולם!!! אבל נראה לי SUBG ו BTHE שורה משיר שאתם אוהבים: לא יודעת יש הרבה חחח אלבום אהוב (לא של קלי): כל פעם אלבום אחר אבל עכשיו של קלי תוכניות אהובות: סידרה אהובה: מגרש ביתי, השיר שלנו, השמינייה (למרות שאין לי הוט)... TRL ועוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו... שחקן\ית אהוב\ה: צ'אד מייקל מורי מושלם!!! אורלנדו בלום ,לאורה אנדרס ועוד מלא אבל אני פחות אוהבת אותם... MSN או ICQ: ? MSN ברור... שיער ארוך או קצר? באמצע-מדורג לילה או יום? תלוי מתי... MP3 או IPod? אין לי IPod.... קלי ב-Live או לא? גם וגם.. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים?לא רואה חחח...

MOI

שם: אסף גיל: 19 מין: זכר מקום מגורים: חולון צבע עיניים: שקד
סתם סתם..חום כהה צבע שיער: שחור (יש כמה שערות לבנות
אבל שששש!!) באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: קלי, נינט, MTV, בריטני, אמריקן איידול, פופ ומצעדים וביקורות מוזיקה. צבע אהוב: שחור/אדום/לבן להקה אהובה: Within Temptation/TATU 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:What's up lonely, Behind These Hazel Eyes שורה משיר שאתם אוהבים: יש 2 עיקריים: כריסטינה- what do you do when you know something is bad to you and you still can't let go מדונה: How could it hurts you when it looks so good. אלבום אהוב (לא של קלי): קשה לי לבחור אחד
אבל נניח: אפרת גוש-אפרת גוש תוכניות אהובות: הישרדות, אמריקן איידול וזהו..לא יוצא לי לראות טלוויזיה
סידרה אהובה: הישרדות/חילופי נשים/סופרנני באמריקה/ תוכניות של שיפוצי בתים
שחקן\ית אהוב\ה: אנג'לינה ג'ילה, ג'וליה רוברטס, בן אפלק, קטרין זיטה ג'ונס.. MSN או ICQ: MSN שיער ארוך או קצר: באמצע לילה או יום: יום בלי צבא- יום. יש צבא- לילה MP3 או IPod: אין לי אייפוד וזה גם נראה לי מסורבל קלי ב-Live או לא? LIVE אינדיד מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): מכושפות!! חודש נעים לכולם

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!!!../images/Emo113.gif קתרין זיטה ג'ונס??? ראיתי נכון??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אוי אסיייייייי, אתה חכם!!../images/Emo99.gif ויאא גם אתה רשמת את ג'וליה רוברטס ואנג'לינה ג'ולי, חח אנחנו מתואמים../images/Emo152.gif

Dreaming Soul

New member
../images/Emo105.gifעונה...

שם: יעל גיל: 18 מין: נקבה מקום מגורים: רחובות צבע עיניים: חום צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: קלי, מגרש ביתי, מחוז אורנג' ואבודים. צבע אהוב: כחול וירוק (בהיר זוהר
) מוזיקה: להקה אהובה: אוונסנס, Three Doors Down. 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: BTHE ו- Hear Me שורה משיר שאתם אוהבים: לא עולה לי משהו... אלבום אהוב (לא של קלי): כנ"ל.. טלוויזיה: תוכניות אהובות: ... סידרה אהובה: מגרש ביתי, מחוז אונרנג', אבודים, חברים, מכושפות...ויש עוד המון.. שחקן\ית אהוב\ה: צ'אד מייקל מורי, אלייז'ה דושקו, אוונג'לין לילי, ג'וני דפ...ועוד.. MSN או ICQ: אייסיקיו
או
?
או
?
(אבל יש לי חתולה מדהימה!) כדור-עף או
?
שיער ארוך או קצר: תלוי לילה או יום: לילה MP3 או IPod: לא יודעת.. קלי ב-Live או לא? אין העדפה מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אבודים! (מתה על מכושפוץ, אבל...זה אבודים!)

breakaway girl

New member
מתפקדת אבל באיחור../images/Emo7.gif

שם:דרידר
! צבע עיניים:כחול צבע שיער:בלונד
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:אני לא אגיד את כולם , אבל אני אתן שלושה:כז"ב , תשוקות , מארון 5.. צבע אהוב:צהוב מוזיקה: להקה אהובה:B.E.P
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:BTHE SUBG שורה משיר שאתם אוהבים:i like to move it move! אלבום אהוב (לא של קלי):songs about jane-נסו לנחש של מי זה! טלוויזיה: תוכניות אהובות: סידרה אהובה: שחקן\ית אהוב\ה:אממ...לא יודעת..אני כל פעם אומרת משהו אחר.. MSN או ICQ:MSN שוקו או קפה:קפה
כלב או חתול:כלב
כדור-עף או כדורסל:כדור עף
שיער ארוך או קצר:ארוך לילה או יום:לילה!!!!!!!!!
MP3 או IPod:יש לי את שניהם...IPod-וזה סגור קלי ב-Live או לא?:לא-אני לא אוהבת את הלייב של קלי
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):אני רואה את שניהם- אבודים

למעלה