התפקדות חודש נובמבר

../images/Emo27.gifאני:

שם:
הדר גיל:
15 מין:
מקום מגורים:
הרצליה. צבע עיניים:
חום צבע שיער:
חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?:
קוראת בכמה,אבל כותבת ממש רק פה ובבריטניX: צבע אהוב:
ורוד,וזה צבע עם סטיגמה-כי אני לא פאקצה
מוזיקה: להקה אהובה:
ווידין טמפטיישן,גרין דיי... 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר:
Hear Me ו- Just Missed The Train
שורה משיר שאתם אוהבים:
אמממ,כרגע?
כמו ספינה שטובעת,במחשבות אני שוקעת. גלים של אהבה,של אכזבה,של פחד, רעד, של אימה.
אלבום אהוב (לא של קלי):
אממ...וואי,אין לי אחד שהוא ממש ממש יותר מכולם. טלוויזיה: תוכניות אהובות:
או.סי,עקרות בית נואשות,הישרדות,סקס והעיר הגדולה,חברים,מכושפות....קיצר,כל מה שנגמר
סידרה אהובה:
^^ שחקן\ית אהוב\ה:
ג'וליה סטילס MSN או ICQ:
מסן. שוקו או קפה:
שוקו!!1 כלב או חתול:
כלב!! כדור-עף או כדור סל:
לא עקרוני לי. שיער ארוך או קצר:
ארוך לילה או יום:
שניהם. MP3 או IPod
אייפוד. קלי ב-Live או לא?
רק בלייב!!! מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים):
מכושפות.

Shiri from the block

Active member
"כל מה שנגמר"../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif למה נגמר??../images/Emo6.gif מכושפות עכשיו חוזרת ביום שבת בעונה 7, או-סי לא נעלמה לגמרי../images/Emo3.gif עוד מעט תחזור עם עונה חדשה וכנ"ל לגבי עקרות בית../images/Emo3.gif והתמונה של קלי מדהימהההה!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

timtamtum1

New member
אני אעשה את זה../images/Emo12.gif

טוב, אני מוותר על השאלות הראשונות. לא השתנה כלום מהחודש הקודם
להקה אהובה: BEP 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: ברייק, ביהיינד (אבל זה משתנה כל הזמן, אז אל תתפסו אותי במילה
) שורה משיר שאתם אוהבים: מה שבחתימה אלבום אהוב (לא של קלי): אמ, לא עולה לי
תוכניות אהובות: כל תוכניות הפריים-טיים השטחיות האלה..
סידרה אהובה:
אבודים
שחקן\ית אהוב\ה: לא יודע.. מסן שוקו (ועדיף שיהיה חם!
) כדורסל אמ לא יודע.. אמפי3 לייב אבודים

SweetOrSexy

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: מוריה
גיל: 16 ו-12 חודש, קרובה מאוד ל-17. מין: נקבה. מקום מגורים: בני ברק. צבע עיניים: חומות בהירות. צבע שיער: חום בהיר נוצץ בשמש. באיזה פורומים את/ה נמצא/ת? אבריל לאבין. צבע אהוב: שחור
מוזיקה: לועזי. להקה אהובה: RBD. 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: Gone ו- Because Of You שורה משיר שאתם אוהבים: ממ..אין שורה, שפשוט היא מוציאה את הצעקות שלה שפשוט, מרגש אותי
אלבום אהוב (לא של קלי): Undwr My Skin טלוויזיה: אוהבת. תוכניות אהובות: סידרה אהובה:
בת הגנן
שחקן\ית אהוב\ה: ג'ניפר גראנר, מריאנה או'צואה, נטליה אוריירו, דולסה מריה, מלי לוי, אמי סמר'ט, בן אפלק ועוד כמה. MSN או ICQ: MSN
שוקו או נס ? נס. כלב או חתול ? כלב
אבל גם לא משו אוהבת.
כדור-עף או כדור ?כדור. שיער ארוך או קצר ארוך. לילה או יום לילה. MP3 או IPod Mp3 קלי ב-Live או לא? ממ.. מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): לא רואה

SweetOrSexy

New member
כן..

מה לעשות
אנשים משתנים..צריך לקבל את זה
ועם כל זה, אני עדין מעריצה שלה.

SweetOrSexy

New member
אה..

כי כולם מתעצבנים על המראה שלה ומילים שהיא הוציאה ולא קיימה במילה פשוטה, צבועה. אז..מי שחושב הפוך [להפך ממך] הוא טועה
כי אבריל זה אבריל, לא כל אדם קובע משו ונשאר עם זה לעד.. אין אין אין
אבריל מושלמת, אבריל תמשיך להיות כותבת וזמרת טובה.

tamir107

New member
עונה ../images/Emo9.gif

חלקתי מחקתי כי לא היה את הסמלים, ולא היה לי כוח להוסיף
שם: תמיר גיל: 14.7 P-: מין: זכר מקום מגורים: נען צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: קלי P: אמ.טי.וי- מגיב פעם בחודש. צבע אהוב: כחולללללל מוזיקה: להקה אהובה: אממ, אין 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: בייהנד דיס אזל הייז והיר מי שורה משיר שאתם אוהבים: אממ.. הפיזמון של בהיינד. אלבום אהוב (לא של קלי): אממ, דווקא כן של קלי, בראקווי. טלוויזיה: תוכניות אהובות: אממ, ארץ נהדרת? סידרה אהובה: סאמרלנדדדדדדדדד, ופוקימון שחקן\ית אהוב\ה: אממ, הילארי דאף, ח, יש לה סרטים לדעתי מעולים. MSN או ICQ: מסן: [email protected] שיער ארוך או קצר קצר לילה או יום יום MP3 או IPod בקרוב יהיה לי אמ פי P: קלי ב-Live או לא? לא P: מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): לא רואה אותם

EliranMaor

New member
הגיל שלך../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif

תקראו לי לא שפוי אבל 47 רודף אחרי מאז שהתחלתי לראות אליאס ועכשיו הוא רודף גם פה
[ואגב זה באמת מספר דורף...למשל בספר שלי של טריגונומטריה, חצי מהתשובות הן משו נקודה 47 או נקודה 74 ודברים כאלה
]

breakaway girl

New member
אה....

זה מה שאני אמורה ללמוד כשאני בורחת?! אין לי מושג איזה ספר יש לי בכלל
אני זוכרת את כיתה ז' עם בני גורן הבן זו*ה מה אכפת לי יותר כיף כשאני מחוץ לבית ספר אה ואלירן.. 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 47 זה מאהבה
כל -47 שיש בהודעה נכתב ולא העתק הדבק

EliranMaor

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo182.gif

וגם תראי באיזה שעה ההודעה הראשית נכתבה אני מקולל :X

14מתן

New member
תשובותתת

שם: מתן גיל: 18 ו3 ימים
מין: ז' מקום מגורים: המרכז צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: MTV, מצעדים וביקורות דיסקים ואמריקן איידול צבע אהוב: כחול מוזיקה: להקה אהובה:
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: addicted ו BOY (פעם לא התלהבתי מהשיר...) שורה משיר שאתם אוהבים:
אלבום אהוב (לא של קלי): ashanti - ashanti טלוויזיה: תוכניות אהובות: באפי אבודים ורוניקה מארס הישרדות סידרה אהובה: כבר כתבתי
שחקן\ית אהוב\ה: MSN או ICQ: ICQ
או - שוקו או - כלב כדור-עף או - כדורסל שיער ארוך או קצר - קצר לילה או יום המממ... MP3 או IPod - אם.פי3 קלי ב-Live או לא? תלוי איזה שירים... מה שאני רגיל בהופעה אני לא יכול לשמוע בגירסה של LIVE ולהפך מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): אבודים

a charmed girl

New member
עונה ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: ליאור גיל: 15 מין: נקבה מקום מגורים: ראשל"צ צבע עיניים: חום צבע שיער: חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: כרגע רק בפורום קלי השולט! אבל הייתי פעם בפורום מכושפות.. צבע אהוב: כחול מוזיקה: להקה אהובה: BHP 2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: BTHE n BOY שורה משיר שאתם אוהבים: I'm so movin' on - משפט פקצתי באנגלית וממש לא מתאים לקלי אז זה מצחיק שהיא אומרת אותו חחח אלבום אהוב (לא של קלי): לא אוהבת אלבומים אחרים... טלוויזיה: תוכניות אהובות: TRL, PIMP MY RIDE, סידרה אהובה: מכושפות, האו סי, מגרש ביתי, אבודים, ודארק ז"ל... שחקן\ית אהוב\ה: ג'נסן אקלס, ג'סיקה אלבה, אליסה מילאנו ודרו פולר הכוסון MSN או ICQ: MSN
או
:
חיחי
או
:
כדור-עף או
: כדור עף שיער ארוך או קצר: ארוך לילה או יום: יום MP3 או IPod: MP# מכשיר שולט! קלי ב-Live או לא? זאת שאלה מכשילה? הייתי אומרת שהיא נשמעת מדהים גם ככה וגם ככה, אז אני לא יכולה לבחור מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): עוד שאלה מכשילה....אממ...נגיד שמכושפות כי זה מחובר לי עם אינפוזיה וזאת ההתמקרות הראשונה חח

EliranMaor

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif

שם: אלירן מאור גיל: ב-27 לחודש אני אהיה בן 16. חסר למי ששכוח
...לא סתםסתם...זכר מקום מגורים: עיר הפשע והרשע
[נתניה] צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:חום באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?: כאן, באוונסנס ולפעמים במירוץ לאתמול צבע אהוב: כחול אדופ או שחור... מוזיקה: הכל...בעיקרפאנק רוק ופופ להקה אהובה:אוונסנס
גרין דיי
והיהודים
2 שירים של קלי שאתם מעדיפים מהשאר: מיס אינדפנדט [אין לי כוח לאנגלית] ו-BTHE שורה משיר שאתם אוהבים: הכל...כל שיר שהיא מוציאה את כל האנרגיות שלה אלבום אהוב (לא של קלי): היהודים אקוסטי
או אמריקן אידיוט של גרין דיי
טלוויזיה: בכיף
תוכניות אהובות:מכושפות, מירוץ לאתמול, סימפסונס, ספונג'בוב
סידרה אהובה: ספונג' שחקן\ית אהוב\ה:אנג'לינה ג'ולי וצ'אד מייקל מורי MSN או ICQ: שניהם
קפה או תה? שוקו חם
כלב או חתול? כלב
כדור-עף או
? אף אחד מהם :X שיער ארוך או קצר? קצר אבל לא יותר מדי קצר.. לילה או יום? לילה
MP3 או IPod? אייפוד
קלי ב-Live או לא? לייב
מכושפות או אבודים (בהנחה שאתם רואים אחד מהשניים): בטח שמכושפות

breakaway girl

New member
הבנו שזאת עיר הפשע והרשע!

עזוב כפרעלייך כואב לי הראש אז אני מוציאה את העצבים עליך אבל אתה עדיין אוהב אותי נכון?

למעלה