שרשור הפרק (היומי) האחרון

אוקיי, עוד משהו -

יכול להיות שהילדים בעצם לא ייעלמו, כי יש עובדות בקשר לכל ההיסטוריות שגיורא כנראה בוחר להתעלם מהם או שהוא אפילו עוד לא חשב עליהם..

ליליאן15

New member
אם הילדים לא נעלמו עד עכשיו

הם גם לא יעלמו. ואם גיורא ישים קאסט חדש...... אל תכריחו אותי לחשוב על זה. אני אלך ברגל לבית שלו, איפה שהוא לא נמצא, ואני אחנוק אותו במו ידי!

snirf

Active member
איזה סיום../images/Emo2.gif

היה פרק כ"כ מותח ומעניין!
אהבתי את הסצינה שטומי אמר לליבי שהוא אוהב אותה
אהבתי את המכתב שטומי כתב לאדי וסילביה
אהבתי את הסצינה שטומי נפגש עם עצמו
ואת כ-ל הפרק
כ"כ מבאס שעכשיו צריך לחכות כמעט שנה שלמה עד שתשודר העונה השנייה...
אבל די ברור שטומי לא ייעלם מההסטוריה/יוולד איכשהו...מעניין מה גיורא ימציא

Rioter

New member
וואלה נכון ../images/Emo2.gif בטח בבית החביב שלהם,

מהמרים על כדורגל?

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifיש מצב שזו עלמה בטלפון.

לא יודעת למה אבל יש מצב ... למרות שיש מצב שזה יכול להיות כל אחד.

DIDI1524

New member
ואגב

אביגיל כזאת **** (אני מתה עליה ובגלל זה אני מחזיקה את עצמי לא להגיד מילים לא יפות) היא התנשקה עם יון
היא,ולא אני!!!!!!!!!

ny22

New member
מנהל
כל שאני יכול לעשות זה לעודד אותך ולאחל לך

שתתנשקי עם יון במציאות ולא כחלק מאיזו סדרה...

DIDI1524

New member
וואי איזה מתוק אתה ../images/Emo24.gif

משום מה אתה כל הזמן מנסה לגרום לי להאמין שיום אחד יון ואני ניפגש,הוא יתאהב בי ממבט ראשון וינשק אותי. אני חושבת שזה תסריט יותר הזוי מהתסריט של האי

ny22

New member
מנהל
לכי תדעי. אני אומר לך שכבר קרו דברים מעולם...

אי אפשר לדעת... ואני מאחל שיום אחד זה יקרה לך וליון!!!

זהרי xD

New member
היה מבאאאס |:

מחכה לראות עונה שניה.. מקווה שישתנה ולא יהיה או דילן או הם.

סוף לא הגיוני

אם האסטרואיד הושמד וכל הטיימרים גם אז מייקי,אנה ,ליבי וג'ני לא אמורים לחיות הרי גם ההורים שלהם טיימרים ואם הם לא נולדו אז גם הילדים שלהם לא נולדו.

SweetSacrifice

New member
../images/Emo41.gif אמממ ../images/Emo41.gif

פרק יפה. היו פרקים הרבה יותר טובים בתוכנית עצמה לדעתי... ציפיתי אבל ליותר P: אני הרבה זמן כבר קוראת פה בפורום ואני חייבת להגיד כמה דברים. התוכנית ממש יפה והצליחה לרתק אותי P: אבל יש כ"כ הרבה דברים לא ברורים,שאני אפילו לא יכולה להגיד אותם במילים מרוב שהם לא ברורים. קודם כל, איך זה שההיסטוריות מתחברות? כאילו,איך יכול להיות שהבקבוק של ג'יני וצ'יף היה בהיסטוריה שאותה אנחנו רואים? זאת היסטוריה אחרת! זה כאילו לא קרה. או שבעצם כל היסטוריה היא העבר של היסטוריה אחרת? או העתיד? בעצם להיות טיימר זה לעבור מהיסטוריה להיסטוריה? ליצור היסטוריות חדשות? בע. למה טומי [בהיסטוריה של 9.9] נעלם? ודילן [טומי של 10.10] נשאר? אם אחד נעלם גם השני אמור להיעלם... [?] למה הילדים נשארו? הם היו אמורים להעלם,כי חלק מההורים שלהם נולדו על האי בעתיד,משמע טיימרים,משמע הם לא נולדו בדיוק כמו ההורים שלהם! [למרות שנולדו לפני האסטרואיד] למה הספינה באופק נעלמה? היא לא נעלמה כמו ספינה שנעלמת באופק..אלא היא נעלמה כמו שדילן נעלם מהספר. יכול להיות שהספינה הזאת,זאת הספינה שהגיעה למשפחת בן-עמי? כי הרי אף אחד לא יכל לשרוד את האסטרואיד חוץ מהם...זה אומר שבן וזואי כן יכולים להיות ביחד. ולמה אסתר אמרה לילדים שזה חד סיטרי הנסיעה בזמן? הם יכולים לעשות את אותו דבר שהם עשו אז,ללכת ב"רכבת" הזאת של ההתחלה.. כל הקטע עם הספר,לא הבנתי. איך הוא נשאר,ונהרס,נשאר ונהרס ומגיע לכל מיני מקומות בכל מיני זמנים. איך זה שמתי שטומי הציל את קרמיט מבלו,מתי שהוא חזר בזמן היה רק טומי אחד ולא שניים? לסיכום,חפרתי המון [סליחה
] בוק דמות מדהימה,ידידה משחק את זה מעולה. כנ"ל זואי,קרמיט,ג'יני,סול,ליבי ואנה והרוב
רק אני לא מתה על עלמה? הצורה שבה היא משחקת מעצבנת אותי. או שאולי היא ככה אמורה להיות... ובפרק שגילו שאסתר היא אמא שלהם זיהיתי לפי הפה
הייתי חייבת להגיד
ד"א,ברוכה הבאה לעצמי [= אשמח לתגובות למרות החפירה [= הרבה דברים נשארו פתוחים..מקווה שיסגרו בעונה הבאה.

למעלה