../images/Emo41.gif אמממ ../images/Emo41.gif
פרק יפה. היו פרקים הרבה יותר טובים בתוכנית עצמה לדעתי... ציפיתי אבל ליותר P: אני הרבה זמן כבר קוראת פה בפורום ואני חייבת להגיד כמה דברים. התוכנית ממש יפה והצליחה לרתק אותי P: אבל יש כ"כ הרבה דברים לא ברורים,שאני אפילו לא יכולה להגיד אותם במילים מרוב שהם לא ברורים. קודם כל, איך זה שההיסטוריות מתחברות? כאילו,איך יכול להיות שהבקבוק של ג'יני וצ'יף היה בהיסטוריה שאותה אנחנו רואים? זאת היסטוריה אחרת! זה כאילו לא קרה. או שבעצם כל היסטוריה היא העבר של היסטוריה אחרת? או העתיד? בעצם להיות טיימר זה לעבור מהיסטוריה להיסטוריה? ליצור היסטוריות חדשות? בע. למה טומי [בהיסטוריה של 9.9] נעלם? ודילן [טומי של 10.10] נשאר? אם אחד נעלם גם השני אמור להיעלם... [?] למה הילדים נשארו? הם היו אמורים להעלם,כי חלק מההורים שלהם נולדו על האי בעתיד,משמע טיימרים,משמע הם לא נולדו בדיוק כמו ההורים שלהם! [למרות שנולדו לפני האסטרואיד] למה הספינה באופק נעלמה? היא לא נעלמה כמו ספינה שנעלמת באופק..אלא היא נעלמה כמו שדילן נעלם מהספר. יכול להיות שהספינה הזאת,זאת הספינה שהגיעה למשפחת בן-עמי? כי הרי אף אחד לא יכל לשרוד את האסטרואיד חוץ מהם...זה אומר שבן וזואי כן יכולים להיות ביחד. ולמה אסתר אמרה לילדים שזה חד סיטרי הנסיעה בזמן? הם יכולים לעשות את אותו דבר שהם עשו אז,ללכת ב"רכבת" הזאת של ההתחלה.. כל הקטע עם הספר,לא הבנתי. איך הוא נשאר,ונהרס,נשאר ונהרס ומגיע לכל מיני מקומות בכל מיני זמנים. איך זה שמתי שטומי הציל את קרמיט מבלו,מתי שהוא חזר בזמן היה רק טומי אחד ולא שניים? לסיכום,חפרתי המון [סליחה
] בוק דמות מדהימה,ידידה משחק את זה מעולה. כנ"ל זואי,קרמיט,ג'יני,סול,ליבי ואנה והרוב
רק אני לא מתה על עלמה? הצורה שבה היא משחקת מעצבנת אותי. או שאולי היא ככה אמורה להיות... ובפרק שגילו שאסתר היא אמא שלהם זיהיתי לפי הפה
הייתי חייבת להגיד
ד"א,ברוכה הבאה לעצמי [= אשמח לתגובות למרות החפירה [= הרבה דברים נשארו פתוחים..מקווה שיסגרו בעונה הבאה.