שרשור הפרק (היומי) האחרון

oriane5

New member
הסבר בבקשה?

צ'יף לא עבד כל הזמן הזה יחד עם המחתרת כדי להציל את העולם? אז מה פתאום שניה לפני שמצילים את העולם הוא אומר שיש לו תוכנית- טומי יביא את ג'יני ליאכטה, הוא והיא ייפגשו והם יחיו באושר ועושר... מה עם להציל את העולם? לא שכחת משהו?
כאילו מה זה השינוי הפתאומי הזה? אז אם מישהו מבין על מה צ'יף חשב הוא מוזמן להגיב לי..

ליליאן15

New member
הוא חשב על זה כל הזמן

חושב רק על עצמו האגואיסט. ניצל את כולם כדי שיעזרו לו להגיע למצב הזה. משם הוא כבר יכול להמשיך לבד...

oriane5

New member
זה מה שהבנתי..

אבל לא מתאים לו, הוא אמור להיות "טוב".. עלק הוא אומר שאם הוא צריך לבחור בין להציל את כל העולם לבין להציל את המשפחה שלו הוא בוחר את המשפחה טוב שלא.. תהיה יותר אנוכי!

אגואיסט?!../images/Emo14.gif

ממש לא. תחשבי על זה בצורה כזו, אם הייתה לך אפשרות לבחור בין עצמך והמשפחה שלך לבין שאר העולם מה היית בוחרת? אני בטוחה שבלי לחשוב פעמיים היית דואגת לעצמך ולמשפחה שלך, זה מה שגם טומי היה עושה אילו לא היו החברים שלו וליבי שהוא עומד להשמיד, אסתר ידעה את זה, היא ידעה שהוא יעדיף לחיות עם המשפחה שלו ולכן שלחה את הילדים שישנו את דעתו, היא ידעה שרק הם יכולים לגרום לו לשנות את דעתו אני חושבת שהוא ממש לא אגואיסט, הוא פשוט מעדיף את המשפחה שלו שהוא אוהב ומכיר על פני העולם וזרים שהוא לא מכיר

ליליאן15

New member
פסדר לא מכיר לא מכיר

ואני בחיים בחיים בחיים לא רוצה חס וחלילה לעמוד במצב כזה שאני צריכה להחליט במה מהשניים לבחור, אבל אם ו, במצס היפוטטי לחלוטין הייתי צריכה לעשות את זה, הייתי בוחרת בעולם. איך אמר גרינדלוולד? צריך לחשוב על טובת הכלל המבין יבין.

2MayaN

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

גם לי זה הזכיר אותו

פרק משובח! (כנסוכנסו)/tapuzforum/images/emo41.gif

אויש, אינטרנט טיפש. טוב, נעשה את זה בחלקים.../tapuzforum/images/emo46.gif

סוגשל תיאוריה,

עלמה אמרה לטומי שמשפחתה וקבוצה נוספת הקימו את האנושות החדשה...

SweetSacrifice

New member
הממ

זה גם מה שאני חושבת... כי אם לא,מי זאת הספינה שהגיעה? [הקטע המוזר שהיא הגיעה אחרי שנה לפי מה שהם אמרו אם אני זוכרת נכון] כתבתי פה משהו דומה למה שאמרת P: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=112513608

נו! אז כנראה הבן עמים הגיעו לאי שנה לפני

תמיד שאני אומר בן עמים נכנס לי לראש התמונה של מיקי גבע עם השפיץ בשיער שלו.... חבל שהם הלכו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולחדשות בהרחבה ../images/Emo11.gif: [סטגדיש!]

פרק מצויין, אם כי לחלקים היה צפוי ביותר. יש לי הרגשה שאנשים ציפו לסוף סגור ויפה, האמת, גם אני, אבל לא הופתעתי שהסוף נשאר כל כך פתוח- כי זה גיורא. אחלה הפתעה
התהיה הרגילה שעולתה פה כמה פעמים, על העובדה שהילדים לא בדיוק יכולים להתקיים אם אחד/שני ההורים שלהם לא קיימים, עלתה גם אצלי, הרבה לפני הפרק, אבל תארתי לעצמי שלא ימצא לה פתרון או תשובה... יש לי הרגשה שהתיאוריה שלי תתקיים, לפחות חלקית. לא הגיוני שדילן סיים את תפקידו בסדרה, לא הגיוני שהיכאטה תגיע לאי ולא יקרה כלום, ולא הגיוני שהבן-עמים נעלמו לבלי שוב. אני חושבת שמחכה לכולנו הפתעה בדמות שתי היסטוריות/שתי אנושיות מקבילות, שבכל אחת מהן יחיו הילדים. או משהו כזה. אחלה פרק, בקיצור.

s u s h i m i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo209.gif תגידו, מה עם ג'יני ?! ../images/Emo41.gif

כאילו כולם ב2009 אבל היא עדיין ב2010 תקועה באי לבד !!

E l i a l o N

New member
נראה לי שג'יני לא נולדה באי...

תארו לכם היאכטה נעלמת ואז רואים את ג'יני כזה לבד באמצע הים או משהו חחחח... זה הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו אם היא באמת לא נולדה על האי... בקשר לסיום. לדעתי הם לא נעלמו בגלל שהחזרה היתה חד כיוונית. דילן יירט את האסטרויד ולכן היאכטה נעלמה (כביכול בגלל שההורים שלהם נולדו על האי), אבל החמישייה בסוף הפרק הם בעצם מההיסטוריה האחרת(היו שני ליבי, שני אנה, שני סול...),לכן ההיעלמות חלה על אלא מה-9.9 ולא על אלה שחזרו ל-9.9 (מי שראינו בסוף הפרק)...כאילו משני הליבי הלכה אחת כדי שהשנייה תשאר ומשני האנה הלכה אחת כדי שהשנייה תשאר.....כדי שיהייה עולם עם ליבי אחת,אנה אחת,סול אחד,זואי אחת ומייקי אחד. הבנתם?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif בסדר אבל מה עם ג'יני ?

לא היו שתי ג'יני !!! הייתה רק אחת שדילן שם אותה על היאכטה ואז היא נעלמה ביחד עם כולם ג'יני עדיין באי ! לבד ! אז מה איתה ? כאילו מי ייקח אותה ל2009 חזרה ? או פשוט למרינה בחזרה ? בכל זאת, אסתר כבר לא קיימת, המחתרת בכלל לא קיימת ! מי ייקח אותה ? מיילו ?

Itzik200

New member
ג'יני לא חייה גם באי, כי היא לא נולדה

אבא שלה נולד אחרי 2009 באי, ובגלל שיירטו את האסטרויד הוא לא נולד וככה גם ג'יני אין אף אחד על האי כרגע, אולי חוץ מהבן עמים

למעלה