שרשור הפרק (היומי) האחרון

DIDI1524

New member
זו לא הדילמה

הדילמה הייתה של דילן-אם להציל את עצמו או את העולם

DIDI1524

New member
לא היא לא

אף אחד לא ראה סצינה שבה דילן מיירט את האסטרואיד ועד שאני לא אראה את זה במו עיניי אני לא אדע אם זה קרה או שמשהו השתבש שם

Rioter

New member
ראו את זה בספר, כשהילדים הסתכלו.. לא? ../images/Emo12.gif

DIDI1524

New member
אתה בכוח מנסה לעצבן אותי,אה?

סתם בצחוק.... לא יודעת מה ראו בספר אני לא ראיתי מה דילן עשה ובגלל שאני יודעת שלגיורא יש נטייה להמציא את הדברים הכי לא צפויים והכי לא קשורים,אני לא בטוחה לגבי מה קרה שם.

Rioter

New member
אני נקבה ../images/Emo98.gif

ו.. בתחילת העונה, כשהיה את המקום הזה והיה ברנש אחד שלא היה מוכן לשגר טיל לחיסול האסטרואיד - בספר ראו את טומי מופיע שם, ובלה בלה.. נעלם.

ny22

New member
מנהל
עדי, אני בהחלט מסכים עם שיר...

סליחה שאני מתערב, אבל ע"פ מה שזה נראה, בהחלט דילן הצליח ליירט את האסטרואיד. כי כמו ששיר אומרת - הוא נעלם מהדף בספר (תוך כדי שהם מסתכלים בספר). אבל כמו שאנחנו מכירים את גיורא, בעונה השנייה בהחלט יכולות לצוץ הפתעות. קשה לי להאמין שיון לא יישחק בעונה השנייה...(זה רק רמז טכני לזה שהוא לא נעלם).

shirpan

New member
אבל יון מתגייס במאי. הוא יקבל חופשה מהצבא כדי

לצלם את העונה החדשה?.... בעיה.. והשיער שלו לא יהיה עם הפוני המהמם שיצר לו את המבטומי האלוהי שלו..

DIDI1524

New member
הצבא לא ימנע ממנו להשתתף בצילומים

כמו שהוא לא מנע מדון לני גבאי בשמינייה אבל בקשר לשיער,זו באמת תהיה בעיה בעיקר תהיה בעיה של המשכיות אבל אולי צילמו את הסצינות הראשונות שיתחברו לסוף של העונה הראשונה או שבכלל העונה השנייה לא תתחבר ישירות לסוף של העונה הראשונה ואז לא יהיה צורך בהמשכיות בכל מה שנוגע לשיער יון ישאר מהמם לא משנה מה הוא יעשה בשיער אין סיכוי שהוא יאבד את המבט האלוהי שלו...לקח לי 46 פרקים ליפול ברשת שלו וזה לא יעבור לי כל כך מהר

shirpan

New member
היה משהו מוזר בשיער שלו גם בפרק הזה

הוא היה ארוך יותר מכרגיל.. ומג'וייף קצת.. שימו לב. וזה מוזר כי ראו את זה גם בטומי של העבר שחיכה על היאכטה עם הספר

ליליאן15

New member
מה??

כשהולכים לצבא צריך להסתפר?? ללאאא למה???? רחמים על הפוני המהמם הזה.... חחח מבטומי אהבתי ואימצתי!

shirpan

New member
יש תבעתי מושג!! מבטומי!!!

ברור שצריך להסתפר.. בנות לא.. אבל בנים כן..

ny22

New member
מנהל
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

גם אני רציתי לכתבו שדון שיחקה בעונה השלישית אאל"ט תוך כדי השירות הצבאי...

זה בסדר, יון עדיין נראה מדהים ../images/Emo99.gif

ראיתי אותו ביום האימוץ והשיער שלו קצת יותר קצר, בלי פוני אבל עדיין הוא מדהים

למעלה