שרשור הפרק (היומי) האחרון

ליליאן15

New member
רק עכשיו הבנתי!

עכשיו הבן עמים יהיו בסדר... והמשפחה שלהם תגיע והכל... אבל מה עם עלמה? מה היא בעצם? ביא גם טיימרית? מה נהיה איתה?

סאמוואן

New member
באנה אני קוראת פה את התגובות שלכם..

ואני פשוט בשוק...כאילו כבר כמה זמן אני רוצה לכתוב פה תגובה למה שאתם כותבים בפרקים והיום זה פשוט חצה גבולות!! פשוט תתביישו לכם!!!!...איך שאתם מלכלכים ככה על גיורא תגידו תודה שבן אדם אשכרה יישב שעות בבית וניסה ליצור בשבילכם סדרה טובה ומותחת כדי שתוכלו להנות כמו שנהנתם בשמינייה..ואתם כל הפרקים שהיו בערך כל מה שאתם עושים זה רק להשוות בין האי להשמינייה..כאילו פאק,ת-ק-ל-ט-ו השמינייה נגמרה והיא לא תחזור יותר..אני מבינה שיש פה אנשים שמתגעגעים אבל למה כל היום להתעסק בהשוואות...האי זאת סדרה שונה ועם כל הכבוד לדעתי גם הרבה יותר טובה מהשמיניה והרבה יותר מותחת.. והסיום של היום היה סיום הרבה יותר טוב מהעונה הראשונה של השמינייה...כמובן שאתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים על הסיום של העונה, אבל לדבר ככה על גיורא שהוא פשוט תותח ומגיע לו כל הקרדיט בעולם שהוא יישב ויצר לנו עוד להיט גדול כמו השמינייה.. ועשה לנו את כל הסמנטוחות והסיבוכים האלה במשך כל העונה...אלה דברים שרק גאון יכול לחשוב עליהם..אני בספק עם מישהו היה עושה את זה יותר טוב...וגם אם הוא לא פתר הכל...מה קרה??? יש עונה שנייה... סליחה על החפירה אבל אתם פשוט נוראיים...הייתי חייבת להוציא את הכעס!!

ליליאן15

New member
שכאילו ההודעה שהגבנו לה

שאומרת שהיא לא מאמינה על מי שמלכלך על גיורא (והיא צודקת ב-100 אחוז) אז lien124 אמרה "גיורא?" כאילו גיורא כתב את זה.... הבנתת???? חחחחחחחחחחחח תותח

daeve1

New member
פחחחח...

אני לא צריך להגיד תודה לגיורא, הרי כל מי שעובד על תסריט משקיע מזמנו ומנסה לגרום לצופים לאהוב את התסריט, אבל אין מה לעשות והתוצאות לא תמיד טובות
. חוץ מזה שאני לא צריך להחשיב את העבודה של התסריטאי בתסריט כחלק מה"ציון" שאני נותן לסדרה, זה דבילי.

סאמוואן

New member
אף אחד לא אמר את זה..

אתה בטח לא צריך להחשיב את זה כ"ציון" כמו שאמרת... אבל רבאק אתם יכולים להפסיק אם ההשוואות האלה לשמינייה..כמו שירין אמר בטח גיורא קורא כאן וזה ממש לא במקום כל התגובות האלה.. ולא סתם כתבתי את מה שכתבתי..מרוב שאנשים פה עושים השוואות לשמינייה זה כבר ניהיה אצלם קטע פסיכולוגי..שכאילו כל פרק של האי הוא פרק "פחות טוב" או "לא דומה בכלל למה שהיה בשמינייה"...או "בשמינייה היה סוף יותר טוב".. תודה שאני צודקת..וזה מה שהרוב כאן עושים בערך כל היום..כאילו אם לא טוב לכם למה אתם רואים את זה?? תעשו כבר מרתון פרקים של השמינייה באינטרנט או משהו..

daeve1

New member
ובכן...

גם אני קורא את התגובות על פרקי 'האי' ולא ראיתי כמעט אף תגובה שמשווה את 'האי' ל'שמינייה'.

../images/Emo187.gifמגיע לו את כל הקרדיט שיש

אבל אני לא רואה סיבה שבשבילה אנחנו צריכים לא להגיד את הדעה שלנו כמו שהיא. אני גם לא רואה בזה חציית גבולות, אני רואה בזה ביקורת (בונה ולאו) של הקהל. כל תסריט/יוצר/או כל דבר אחר צריך שתהיה לו ביקורת, בין אם טובה ובין אם רעה. הדבר היחיד שאני מסכימה איתו הוא על עניין ההשוואות להשמינייה. נגמר, עבר, תתגברו.

סאמוואן

New member
נו בדיוק לזה התכוונתי..

וגם כתבתי את זה שאין לי בעיה שלאנשים יש דעה לא טובה על הסוף או על הסדרה עצמה...מה שהפריע לי זה שהם מדברים ככה על גיורא ומנסים למצוא אצלו כאלה "פאקים" בגלל שהוא היוצר של השמינייה והרי הם כל הזמן עושים השוואות בין שני הסדרות...וההשוואות זה הדבר שהכי מפריע לי.....

ליליאן15

New member
בקשר ל"פאקים"

בחייכם יש עונה שניה ואולי אפילו עונה שלישית. סמכו על גיורא שה"פאקים" (""") יכוסו באלף סיפורי כיסוי הזויים ולא קשורים וגאוניים שרק המוח של גיורא יכול להמציא. ותסמכו עליו שגם תשתכנעו מזה ולא תבינו איך לא חשבתם על זה קודם. בסוף העונה האחרונה בהחלט תמצאו פאקים.... ואז אולי תהיה הצדקה. ובאמת תפסיקו כבר עם ההשוואות לשמיניה, כל סדרה טובה בפני עצמה לא צריך שום השוואות זה מוריד מהערך של שתיהן (והערך הוא מאוד גבוה.).

DoRiNuS sMiNiA

New member
את ממש נואשת לתפקיד בסדרה נכון?

אז נכון שבמקצוע הזה צריך גם להתחנף לתסריטאי בשביל לקבל תפקיד,אבל אני ממליצה לך לעשות אודישן. ואולי די עם הסגידה הזו לגיורא? הבנאדם כתב סדרה והתאמץ,זה נכון. אבל אם הקהל לא מתחבר אליה אי אפשר להאשים את הקהל!

סאמוואן

New member
מה הבעיה שלך??

קודם כל מה הקשר?? לא הבנתי איך קישרת בין זה שאני רוצה תפקיד בסדרה לבין זה שהתעצבנתי על מה שכתבו על גיורא.. זה כל כך לא קשור...אני מודה שכן,אני רוצה להיות שחקנית ואת גם יכולה לראות את זה בשירשור של הסיכום של העונה...אבל נראה לך שאני אנסה להתחנף אל גיורא כמו איזה טמבלית בשביל זה?...גם מי אמר שהוא ראה את התגובה שכתבתי.. וכתבתי את זה כי זה באמת מעצבן אותי שאנשים לא מסוגלים להגיד ביי ביי לשמינייה ובגלל זה הם עושים השוואות לא נחוצות בין האי להשמינייה,מה שגורם להם להוציא את זה על גיורא וחבל!..

למעלה