שרשור הפרק (היומי) האחרון

dar dahan

Member
פרק נהדר עם סוף מעצבן ומותח...

קודם כל ברצוני להגיד שאני חדש כאן בפורום "האי" של תפוז ואני בן 16 וכמה חודשים ביתה יא'. ועכשיו לגבי הפרק שהיה אתמול, לדעתי משהו לא הגיוני בפרק הזה זה קודם העובדה שאם טומי (דילן) כביכול יירט טיל לאסטרואיד ונמחק מההיסטוריה, אז מי יירט את האסטרואיד שוב? זאת אומרת אם טומי לא קייים אז 9.9.2009 בהיסטוריה אחרת יפגע האסטוראיד כי טומי לא יהיה קיים, אז מעניין אותי איך גיורא יפתור את התסבוכת הזאת. לגבי החבורה, ג'יני נראה לי נעלמה לגמרי כי אל תשכחו שהיא לחזרה איתם בעבר ולכן מכיוון שהיאכטה נעלמה אז היא לא קיימת. ולגבי שאר החבורה: מייקי היה אמור להיעלם כיביכול כי אבא שלו טיימר, נראה לי שאסתר עייני היא למעשה הפכה להיות טיימרית ע"י טיימרים מהמחתרת שהפכו אותה לטיימרית וזה מסביר למה ליבי ואנה לא נעלמו, ולגבי זואי וסול, אתסר עייני לא אמרה שההורים שלהם באו מהעתיד אלא שהם היו חלק מהמחתרת שכידוע גייסו גם אנשים פשוטים מהמאה ה21-20. ולדעתי בסוף מי שציצל בטלפון היו או אסתר עיני, או אדי וסילביה, אבל אצל גיורא הכל אבל הכל יכול לקרות.

shlomishohat

New member
נוצר גלי'ץ בהיסטוריה שבא טומי הציל את העולם..

עכשיו סיימתי לראות עוד פעם את פרק 49-50 ועליתי על גלי'ץ בהיסטוריה שבא טומי שיגר את הטיל. הגלי'ץ הוא כזה. נכון מתי שליבי ראתה שטומי נעלם, אחר-כך שמתי לב למשהו נורא מוזר שאני חייב להתחלק אתכם על זה. באיזישהו שלב הראו את הספר האדום איפה שרשום ה-9.9.09 שמתי לב שהתאריך נעלם לכמה שניות ואחר-כך חזר. זה לא נראה לכם קצת מוזר הקטע הזה. כי אם טומי הציל את העולם התאריך בספר היה אמור להיעלם והוא לא נעלם. מה שאומר שנוצר גל'ץ בהיסטוריה שבא טומי נעלם, והטלפון זה אותות הזהרה לילדים שיברחו משמה. הטיל לא פגע באסטרואיד, כי אם הוא היה פוגע או הספר היה נעלם או לפחות התאריך בספר היה נעלם והוא לא נעלם. מה שאני חושב שאסור היה לליבי או לאנה לזרוק את הספר לים, היה שמה משהו מעוד חשוב שהיה יכול להציל אותם. עכשיו הכל תלוי במי שנמצא מאחורי הטלפון, כי הוא או היא היחידי או היחידה שיכול או יכולה להציל ברגע האחרון את הילדים. פשוט תחזרו על הפרק שוב פעם ואתם תבינו מה קרה כאן. תגובות.

ג'יזס קרייסט

לא ראיתי כזה וויכוח המון זמן! אני פשוט עומד בתיאוריה שעצם זה שהאסטרואיד יורט וג'יני [של 2009] פגשה את צ'יף גרם להיסטוריה לנוע בזמן אחר לגמרי, סיבך את הכל ויצר "גליץ'" שבגללו הילדים עדיין חיים, אבל גאד דאמיט, די לעשות ויכוח מכל דבר! אם יש דבר אחד שאני רוצה לראות בעונה השנייה זה או הסיפור של 2100 או משו כזה, או המשך הסיפור בלי טומי או הסיפור של הבן עמים, לא משהו אישי אני פשוט לא אוהב דמויות ראשיות, זה גורם לי לחוש הפליה לגבי הדמויות האחרות.

וד''א

כל הוויכוחים על השמינייה והאי מגוחכות, זה שגיורא כתב גם את השמינייה וגם את האי זה הדימיון היחיד, הוא רוצה ליצור שתי סידרות שונות ואין בכלל מה להשוות כי הם אפילו לא קרובות אחת לשנייה, גיורא כתב תסריט מאוד מסובך שלדעתי לא צריך להיות בערוץ הילדים כי אפילו אנשים בני 20 לא מבינים את זה, אבל אם לא נוח לכם הסוף, לא לעיניכם הסידרה, אל תראו! מי מכריח אותכם? אני כבר אמרתי בעבר שלנסות כל הזמן למצוא היגיון ופתרון לדברים רק גורע מההנאה כי כל הזמן אתה חושב על איך זה הגיוני ואיך לא ואיך הסבתא ואיך הסבא של ואיך אימא של וחלאס!!!!!!!!! תנו לזה לסחוף אותכם, תנו לזה למכר, כמו שזה צריך, ודי לנסות להיות חכמים יותר מגיורא

פרק גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

וואו זה היה ה-פרק של הסדרה! באמת פרק מותח במיוחד אבל עם סוף קצת מאכזב כי דילן בעצם מת
אבל הוא חייב לחזור יש עונה 2!!! כל הפרק היתי מרותק, ומסוף.. היתי ב-הלם. בעיקר כי דילן ויתר על החיים שלו, ובסוף עם הטלפון..
מי צילצל???? (לא היתי מזמן בפורום המחשב שלי היה מקולקל
ואני ימשיך עם החוליה החלשה..)

מאיפה יש להם תיקים עם הסימן של האי?

עכשיו ראיתי בפרקים קודמים...מאיפה יש להם? אגב אני זוכר עוד תמנגינה של התקצירים של השמיניה: "בפרקים הקודמים של השמיניה...טה,טה...טה,טה....טהו,טהו...טה,טה,טו,טה,טה...,טה,טה..,טה,טה....,טה,טה,טו...."

ליליאן15

New member
אומייגאד מחליפים שחקנים??

חברה שלי אמרה לי שהיא גלשה להנאתה באינטרנט והיא ראתה מודעה- "דרושים דוגמנים ושחקנים לשחק בסדרה "האי"" או משהו כזה. זה אומר שמחליפים קאסט?! אני עוד עלולה לממש את האיום שלי, זה לא ייגמר טוב. מישהו יודע על זה משהו?

Yarinv

New member
הפרסומת הזאת ממש ישנה

זה לניצבים וביטים לסדרה.

DIDI1524

New member
לא להיבהל!

מן הסתם מחפשים שחקנים חדשים בשביל דמויות חדשות אחרת יהיה מאוד משעמם בעונה השנייה

ליליאן15

New member
יו אלוהים איך נבהלתי

מזל..... יו מישו יודע אולי מאיפה אני יכולה להשיג את התמונות של השחקנים שמופיעות בסוף כל פרק? הן ממש יפות אבל אני לא מוצאת אותן בשומקום...

Broken Biscuit

New member
Pretty boys can't just die.

אני קיוויתי שהאהבה תנצח את הכל. אהבתי את הבגדים של דילן.

Lord Farquaad

New member
פאק גדול של גיורא!

באחד הפרקים סילביה אמרה במפורש, שג'יני אמורה ליפול למים מהיאכטה, ואז צ'יף יציל אותה והם התאהבו, אבל לפי מה שראינו זה לא היה ככה, היא פגשה אותו בתוך היאכטה כשהיא שטפה פנים

OrGW

New member
גם בן עמי לא באי!

הרי מהתחלה-למה הם הלכו דווקא לאי הזה?כי עלמה אמרה לדוד בגלל האסטרואיד. היה אסטרואיד?...לא,אז הם לא נסעו לאי הזה!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אוקי!

האמת שחסרים לי המון פרקים [בעצם מתחילת החצי השני הפסקתי לצפות מחוסר זמן.] דבר אחד שקצת לא היה ברור לי. אם טומי נולד בשנת 1994 [כמו שהוא טען.] הוא אמור להיות בן 14 ולא בן 16. [או שאני טועה?O:] אני חושבת שהיה יותר מדי קיטש בפרק האחרון ואני גם בטוחה שטומי לא מת. [הסדרה הזאת הפכה להיות צפויה מדי,אז צפוי שהוא יחזור. כמו שאדם לא מת.] השחקן שמשחק את מקס [ברח לי השם!] בעיניי היה מדהים באותו פרק,הטירוף בעיניים של דמות 'רעה' [לכאורה] פשוט שחקן מצויין! בנוסף,אני חושבת שבסדרה נעשה שימוש בהמון טריקים שהיו גם בשמינייה ופשוט נתנו לזה אינטרפטציה [כן,יש מילה כזאת!] אחרת.

השם של מקס

הוא ישי גולן, ד''א באמת שחקן ענק, גם בפרק שהוא נכנע ולא הרג את ג'יני הוא העביר את הסיפור כל כך טוב וגם אח''כ שהוא כאילו אחרי התמוטטות עצבים [ותאמינו לי אני יודע מה זה התמוטטות עצבים וזה מה שהוא עבר שם] פשוט ענק.

למעלה