לדעתי הם לא נעלמו בגלל שהחזרה היתה חד כיוונית. דילן יירט את האסטרויד ולכן היאכטה נעלמה (כביכול בגלל שההורים שלהם נולדו על האי), אבל החמישייה בסוף הפרק הם בעצם מההיסטוריה האחרת, מההיסטוריה שבה האסטרויד פגע בכדור הארץ(היו שני ליבי, שני אנה, שני סול...),לכן ההיעלמות חלה על אלא מה-9.9 ולא על אלה שחזרו ל-9.9 (מי שראינו בסוף הפרק)...כאילו משני הליבי הלכה אחת כדי שהשנייה תשאר ומשני האנה הלכה אחת כדי שהשנייה תשאר.....כדי שיהייה עולם עם ליבי אחת,אנה אחת,סול אחד,זואי אחת ומייקי אחד. בקשר לג'ינינ אני לא יודע. אבל אולי זה קשור איכשהו לחלום שהיא חלמה בלילה שלפני הפגישה עם צ'יף מהבלוג. שהיא עפה וכאילו חבל קושר אותה אבל היא עפה ואז היא נופלת למים...זה כמו היאכטה ששטה ואז נעלמת (וג'יני אולי לא נעלמה יחד עם היאכטה ונפלה למים, אז בעצם החלום התממש)... זה מה שאני חושב... אתם מוזמנים להגיב.
האסטרוייד יורת בהיסטוריה המקורית של 9.9.09 לכן היא שינתה רק את הילדים המקוריים מההיסטוריה ולא את הילדים ש"פלשו" להיסטוריה (החמישייה- זואי, מייקי, סול, אנה וליבי)...
הבנאדם כתב את 2 הסדרות שאותי לפחות הדהימו אני לא חושבת שסדרות כאלה אפשר לשכוח ואני לא ידועת איך אני אחכה עד העונה השנייה איך אפשר להשמיץ גאון שכזה? סלחו לי! הבן אדם מלך פשוט מלך! ליל''ט3>