שרשור הפרק (היומי) האחרון

פרק מדהים!

בסוף הפרק ישבתי 10 דקות ככה-
. הפרצוף הזה די מבטא את ההרגשה שלי בכלליות. וואי זה היה פרק מותח בטירוף, וממש אהבתי! הפתק של טומי לאדי וסילביה ממש ריגש אותי, וגם שכולם ישבו על הסלע הזה, הסתכלו בספר ושסול אמר שניצל העולם. וגם הטלפון!והלנה! בקיצור אהבתי את כל הפרק. אבל... כמה שאני רוצה שטומי יהיה בעונה הבאה(ותאמינו לי, אני בהחלט רוצה את זה), זה יהיה ממש מאכזב אם פתאום טומי יחיה. כי הוא לא יכול לחיות! ולא משנה איזה סיבה ימציאו, זה לא משנה את העובדה שטומי לא יכול לחיות. זה יאכזב אותי מאוד ויוריד את מידת ההערכה שלי לסדרה. (אבל אי אפשר להכחיש שגיורא גאון! בכל זאת, האיש הביא שתי סדרות מצליחות!
) מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה! (אבל אני עדיין מקווה שהעונה הרביעית של השמינייה תבוא פתאום.
) אה.. ו..סליחה על החפירה.

אופס טעות בשרשור! סליחה!../images/Emo9.gif

המנהלים בבקשה יכולים להעביר את ההודעה לשרשור הפרק? תודה

בטלפון זה יהיה בוק. ../images/Emo80.gif

הוא תמיד מגיע ברגעים לא קשורים. ואתם תראו שאני צודקת. מוהאהאהא

צלילוש13

New member
../images/Emo41.gifהאי - פרק אחרון לעונה../images/Emo41.gif

טוב אז הפרק היה ממש יפה ומרגש! הקטע הכי מרגש היה שליבי ודילן סוף סוף אומרים אחד לשני שהם אוהבים אחד את השני! הייתי מתחלפת עם ליבי בשמחה! חח
שהראו את ליבי מדפדפת בספר אז הראו ציור עם מספרים, כמו בטלפון, ואחרי שהיא זורקת את הספר רואים טלפון ציבורי אז רוב הסיכויים שדילן מתקשר. מה אתם אומרים? איזה באסה שאין "האי", אני אתגעגע לזה! עד לעונה השניה..:)

Double U

New member
פרק סיום עונה מדהים!

לא יכולתי לאחל לפרק סיום טוב מזה! באמת! סגירת מעגל בין הלנה לטומי, בין ליבי לטומי, ג'יני נפגשת עם "דילן" (צ'יף) ואדי וסלביה מבינים כי העולם ניצל. רק לי היה חסר שפתאום משפחת בן עמי תצוץ ותעשה שמח? לא נורא! אז איך אפשר לסכם את העונה הזאת? *עונה מדהימה, הרבה מתח, והרבה ערפל. בעיקר בהתחלה, כשהיינו צמאים למידע וכל פרק התגלתה רק פיסת מידע. *שחקנים לא רעים בכלל! *עלילה מעניינת - מסעות בזמן, להציל את העולם, זהויות חדשות, עבר אפל. *עונה נטולת ליאת ביין
(גיורא, אם אתה קורא פה, לתשומת ליבך!) *מעט אכזבה: בעונה הזאת היו שני פרקי פלאשבק, וגם זה לדעתי יותר מדי. מילא פרק אחד, בשביל לסדר את הדברים בראש, כדי להזכיר דברים שחשובים להמשך העלילה, אבל הפלאשבקים ששודרו היו פשוט חסרי תכלית ונעשו רק כדי למלא חורים בפרקים. אבל סה"כ - באמת עונה מעולה ואני מקווה שהעונה השנייה תעלה עליה
ועד אוקטובר שנה הבאה, נוכל להמשיך לנסות ולנחש מי צלצל לילדים בטלפון הציבורי. יש לי תחושה שנוכל לנחש עד כמה שנרצה, אבל לעולם לא נוכל להיות בטוחים בכך. אולי זה דילן, אולי זה בלו, אולי זה קלארק קנט?! ואולי זאת בכלל דמות חדשה? נחכה לשנה הבאה ונראה

0ליעד0

New member
מי לדעתם צילצל בטלפון? יש סיכוי שזה איכשהו

דילן? אולי איכשהו הוא חייג מהעתיד, מהיסטוריה אחרת או משהו. ממ, גם בסוף צ"יף נעלם. עונה שנייה בסתיו הבא שנה בערך, לפחות שהיו אומרים מי בטלפון
או שהיו עושים סוף פתוח שלא כלכך מותח חח.

NooMait

New member
ואו,

פרק מדהים, לדעתי. הייתי בלחץ כל הפרק ממה שעומד לקרות. איזה כיף, טומיליבי
אני ממש מקווה שזה טומי בטלפון, למרות שזה אולי סותר לחלוטין את העניין...

דנוש60

New member
גאששש איזה פרק

רק עכשיו ראיתי אותו...כי כל היום לא הייתי בבית (לחץץץ)... ואני אגיד קצר וקולע: היה פרק ממש ממש ממש יפה! הסיום כ"כ מותח.. אפילו בכיתי!! חח אלוהים זה היה כ"כ לא צפוי הכל................. והנשיקה הייתה כ"כ מרגשת.....! כ"כ עצובבב הכל.... אני הולכת לחרוש על הפרק הזה ללא ספק...אבל ראיתי עכשיו שיש גם את הפרק בקולו של גיורא חמיצר אז אני הולכת לראות......קיצר אחת הסדרות היפות (למרות שהחצי השני של העונה היה פחות טוב מהראשון...חוץ מהקטעים עם מיקי גבע שממש אהבתי) מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה....(שנהההההההה שלמה לחכות!!!)

שהם הסתכלו בסוף בספר....

לפני שראו את הציור של טומי לוחץ על המקשים ראו את כולם מסתכלים על דף ימין של הספר ואז הציור נמצא בצד שמאל....חחחחחחחחח..............

בעונה הבאה יעשו שיר ראפ?אני עוד זוכר של השמינ

"גם כשהם מול העולם המחר עוד לא שולם חלקם בחיפושים אחר האושר וגם כלום עוד לא קיים כל זה היה לחינם אין מצב אנחנו לא מבינים את החופש....הבוקר קמנו..."

DIDI1524

New member
אני יודעת

אבל זה הצחיק אותי כאילו זה שעשו בשמינייה אומר שצריך גם לעשות פה?

Boy men

New member
|הדגש|פרק טוב.כנס ותקרא גיורא|סדגש|

קצת נטול מתח... היו פרקים שהייתי במתח יותר. אני חייב לשבח את הסוף של הפרק (מהקטע שכולם התחבקו ונפרדו מדילן) שהיה מרגש במיוחד.כל הכבוד גיורא!
סביר להניח שהספר האדום שליבי זרקה לים זה לא סתם,בטח הוא עשה או שינה משהו בעצם כך שהיא זרקה אותו. אולי אפילו החזיר את דילן/טומי. אין לדעת...נחכה לעונה הבאה בסבלנות.
לסיכום אומר שהלחק הראשון (עד פרק 25) היה מעולה,והחלק השני קצת פחות. סה"כ עשית סדרה מדהימה לדעתי,הצלחת לרתק ולמכר אותי למסך מדי יום! מצפה לעונה נוספת מדהימה ומטורפת עוד יותר,כמו שאתה יודע לעשות... החסרון היחיד בסדרה הוא שהפרקים ממש קצרים,לפעמים אפילו היו פרקים שאורכם היה 18 דקות נטו בלבד! קח זאת לתשומת לבך. תודה על הסדרה המרתקת,תמשיך לעשות דברים טובים כמו שאתה יודע. גיורא,אתה תותח :)

DIDI1524

New member
בקשר לטלפון בסוף

לא יודעת אם באמת יש לזה קשר אבל כשג'יני עולה ליאכטה ממש מצלמים את היד שלה שמחזיקה בפלאפון. אולי היא התקשרה לבדוק שהתכנית של צ'יף הצליחה ושדילן עדיין שם....בקיצור אין לי מושג,אבל מה שאני יודעת בוודאות שצילמו את זה שג'יני מחזיקה פלאפון.אולי במקרה ואולי לא

simba only me

New member
שווה לחכות ....

גיורא התארח במעבר לאי (פעם ראשונה שיצא לי בכלל לראות) וסיפר על כמה דברים שהולכים לצאת : 1. הולך לצאת אלבום איסוף של מדבקות 2. הולך לצאת ספר בשם "טיימר משהו " (שחכתי טיימר מה...
) 3. הולכת לצאת לוי או די מיני סדרה שקשורה לסיפור אם אני לא טועה בבית המחסה. 4. הולך לצאת ספר אדום כמו של דילן\טומי שיהיה כמו יומן סודי של טומי\דילן וגם יכיל בתכו את כל הציורים בגודל אמיתי שווה לחכות אתם לא חושבים ?

DIDI1524

New member
נשמע נחמד

בעיקר מעניין אותי איך תהיה המיני סדרה בוי או די ואיך היא מתקשרת בדיוק לעלילה וגם הספר האדום נשמע רעיון מקסים

Lord Farquaad

New member
יש ספר!

איך שימחת אותי עכשיו אין לך מושג! אומנם התאכזבתי מהסדרה עצמה, אבל מי שקרא את הספרים של השמיניה יודע שגיורא גאון!!! והספרים היו יותר טובים מהסדרה, לדעתי הוא מתבזבז על סדרות! חח סתם אבל ברצינות, הוא יכול להיות סופר מעולה.

למעלה