שרשור הפרק (היומי) האחרון

2MayaN

New member
תסמכי על גיורא שזה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

לא ההסבר היחידי..למרות שאני באמת לא מבינה איך זה שהילדים לא נעלמו אם ההורים שלהם היו טיימרים.

Itzik200

New member
אמממ לא נראה לי שזה ממש מסובך

אבא של ג'יני נולד על האי בעתיד, והיה ממקימי המחתרת ולכן הוא לא יוולד ומכאן גם ג'יני לא, לכן היא נעלמה מתוך היאכטה. לגבי שאר הילדים, זה שההורים שלהם היו חברי מחתרת לא אומר שהם נולדו בעתיד או באי נאמר כבר כמה פעמים בסדרה שחלק מחברי המחתרת הם אנשים רגילים שטיימרים מהעתיד גייסו אותם מהשנה שבה הם חיו כך לדוגמא אבא של סול יכל להוולד לפני פגיעת האסטרויד בישראל, לאחר כמה שנים לדוגמא יגיע טיימר מהעתיד ויבקש את עזרתו בבניית המנהרה. נאמר גם שאסתר גויסה ולא מהעתיד וכו' ולכן הילדים לא נעלמו, כי ההורים שלהם נולדו בעבר

2MayaN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif דז'ה וו מהשמינייה?

החלטה חשובה בפרק האחרון...? שמינייה- להציל את התינוקות או למחוק מהזיכרון מה שקרה להם? האי- להציל את העולם או למות? סתם הזכיר לי
חרא סיום דרך אגב..XD

snirf

Active member
כנ"ל../images/Emo45.gif

גם לי הפרק הזכיר מאוד את השמינייה (ליתר דיוק הדילמה בפרק)

זה לא סיום עונה!!

היה הרבה יותר יפה אם הפרק היה נגמר בזה שהיא זורקת את הספר לים. ככה נוצרת תחושה כאילו הם לא ידעו איך לסיים את העונה. איזה שווה היה שליבי אומרת שיש להם את כל החיים לפניהם:p בקיצור אם זה היה מתסים בלי הצלצול זה היה פי מליון יותר שווה=] צהריים טובים.

shirpan

New member
מסכימה!

הצלצול היה מיותר משהו כי הוא לא קשור לכלום. זה טלפון ציבורי לא איזה מכשיר קשר סודי שנתנו להם. אני רציתי למות כשראו את טומי נעלם מהספר. אז היו צריכים לעצור

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifאבל זה לא מתח

טומי נעלם אז נעלם,עצוב והכל .. אבל זה לא מותח. אני אהבתי את הדרך שזה נגמר זה השאיר אותנו במתח

למה? זה הרבה יותר מסתורי..המשך בפנים...

אם זה היה נגמר בזה שליבי זורקת תספר אז הסוף לא היה מותח (לא שאני אומר שהסוף הנוכחי מותח...) ולי הסוף אמור להיות מותח בהסטוריה אחרת...חחחח....

ומה שדי בטח שיראו בפרק 51

את הסצנה של דילן יורה את הטיל ומיירט את האסטרואיד

rotem bobo

New member
=[ יואו איזה פרקקק

אין לי מילים, פשוט אין מילים ... לא רוצה לרשום כלום D: לא לבינתיים גיורא אתה פשוט גאון |גאון| מישהו יודע מתי עונה 2 ??.. פרק מדהים מהמם אין מילים ובכיתי=\

ספיר201

New member
פרק מגניבבב:]

היה פרק טובב..מרגששש..מעניין מאיפה הטלפון.. משום מה קצת התאכזבתי..לא יודעת לא דמיינתי ככה זה יגמר:/ מה אתם חושבים? איזה נשיקווווווווות הם דפקווווו אימאא:] והמכתב לאדי וסילביה.. מאוד יפה

די, למה?! ../images/Emo7.gif

למה להשאיר אותנו בכזה מתח? למה לעשות כזאת תפנית בעלילה עם משהו כ"כ לא קשור? זה די צפוי שזה יהיה טומי בטלפון אז אני אומרת שזה לא הוא, זה גם לא כ"כ הגיוני.. אני אומרת שזאת אסתר.. (קשרים טלפוניים בין-היסטוריות ><) צ'יף הוא זבל P: ובטוח טומי, איכשהו, ישאר. ומצטרפת לשאלה - לאן הסירה נעלמה?

Yarinv

New member
הטלפון../images/Emo33.gif../images/Emo2.gif

אהבתי את הסוף, הצילצול המתמשך ואז הרמת השפורפרת
מסכן טומי שנתקל בדילמה הקשה ביותר - האם להציל את החברים שלו או להציל את עצמו? החלטה קשה במיוחד... מסכנה הכלה, מנסים להתנקש לה בשמלה כל פעם מחדש
הצעקות שלה
איזה יופי המהפך הגדול שטומי עבר באופי שלו ובהתנהגות שלו, פשוט קיבל ביטחון הבחור (וזה גם בהתייחס לתבוסה שלו על הלנה ועל העובדים של מתקן השיגור, ע"ע פרק 1). איך ממשיכים מכאן?

למעלה