מקוויקנד

rox love BSM

New member
I'M IN-LOVE WITH YO GIRL../images/Emo23.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל החדשים: POV EK OFTR Do Ya
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
That's What You Get We Apologize For Nothing One Day Son I'm in-love with a girl
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה:
החדשים של מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האוס,בטי
,פרוייקט מסלול חשופים
משהו ששימח:
סופשנה-סופסוף!
ציטוטידה:

Dougie: (talking about Harry) He's such a stud. Don't tell him i said that, cuz i'm secretly in love with him...​
המלצת השבוע:
אל תצאו מהבית בבוקר חם רצח!
מאכל השבוע:
חח מאכל השבוע? אממ לוידעת המבורגר
התמונה הכי חמה:
~יש כמה~ ווירדו

JuSt My LuCk

New member
יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה-וואי בא ליXD

מצעד הלהיטים של מקפליי: point of view evrybody do ya? i'll be ok the heart never lies one for the radio 5 colers star girl room on the 3rd floor כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: smile
נסטיה את מלכה פשוט
smoot criminal movies Wheatus - A little respect far away alwayes first dait i miss you situations 3 AM הלהקה המגניבה של השבוע:MCFLY אלבום שחרשתן עליו: אין קליפ שעשה לכן את זה: OFTR תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי,מגרש ביתי,המלאכיות של צ'ארלי ,החוש השישי(אוףףף הסרט 50 דיטיים ראשונים הרס לי את הסוף :( ) ו.... זהו משהו שהכעיס אתכם השבוע: שחברה שלי נחמדה רק למי שהיא לא מכירה ולחברות יותר וותיקות נגיד ככה היא מתנהגת כאל מובן מאיליו משהו ששימח: ש................ עוד 5 ימים הקוקה קולה ווילג' :D משהו שהעציב: שחברה שלי הייתה בבית חולים :( ציטוטידה: אוףףףף תמיד יש לי ואני לא זוכרת!!!! מתנגן בראש / בפלייליסט: smoot criminal המלצת השבוע: השיר SMILE
והסרט החוש השישי מאכל השבוע: פיצהההההההה לא אכלתי אבל כל השבוע התחשק לי :( תמונת השבוע : תודו שזאת נוסטלגיה ;)

Little Sapir

New member
Lies Lies Lies

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל השירים החדשים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Gabriella Cilmi - Sweet About Me Simple Plan - Your Love Is a Lie Coldplay - Violet Hill James Blunt - Carry you home הלהקה המגניבה של השבוע: לשבוע הזה- מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: --- קליפ שעשה לכן את זה: http://uk.youtube.com/watch?v=2EsLrLsFT9k תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פנלופי וכפרה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: --- משהו ששימח: שיחת טלפון ממישהו ששמחה אותי. נשאר רק מת' מועד ב'. משהו שהעציב: --- ציטוטידה: H: [Sighs.] Anyone have any non-sexual secrets? T: [Thinks for a long time.] Um, I just got a new Glade plug-in. Danny: Mmm, what flavour/ T: Lavendar. מתנגן בראש / בפלייליסט: Mcfly - Lies המלצת השבוע: --- מאכל השבוע: סלט! התמונה הכי חמה: ג'יימס מקאבוי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ג'יימס מקאבוי../images/Emo99.gif

ראית את Wanted? אעע אני כ"כ מקנאה בחברה המכוערת שלו ><" גם את יום שני במת'? חחחח בעעע אין לי כוח

Little Sapir

New member
לא ראיתי ../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה להוריד ואני מתה לראות! ראיתי השבוע *כמעט* את כל הסרטים שלו במרתון... רק עכשיו קלטתי שהוא משחק את השדון בנרניה D: מי זאת חברה שלו? כן לצערי... איזה שאלון את עושה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא מוכרת ושמנה ../images/Emo11.gif

04, למרות שהראשון הלך לי טוב
ואת? חחח באמת?
אני חייבת לראות סרטים שלו, ראיתי רק 1 אני לא זוכרת איזה

Little Sapir

New member
המממ..

את Lies אין לי. שמעתי דרך היוטיוב. וOFTR אני מנסה להעלות אבל זה עושה לי בעיות משום מה... אם אני אצליח אני אעלה

Orange Sky

New member
../images/Emo47.gifמקווקינד../images/Emo47.gif

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
everybody knows do ya point of view Lies walk in the sun don't stop me now
Room on the third floor sorry's not good enogh Home is where the heart is Littlel Johanna unsaid things surfer babe
met this girl Brocoli get over you
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
fix you -Coldplay ולא זוכרת עוד
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
ROTTF נראה לי
קליפ שעשה לכן את זה:
הצחוק של דני? Call yourself a friend חחחחח דני&דאגי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי! מעמקים -נגמר
עקרות בית נואשות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא שליD: לא ישנתי טוב כל השבוע
משהו ששימח:
ת"א עם חברה=] הקניון שלי הכי מושלם בארץDDDDDDDDDDDD:
משהו שהעציב:
ציטוטידה:
Emily אומר/ת: רוצה פיצוץ לפנים? בוץ/ניצן אומר/ת: כן תביאי Emily אומר/ת: בואי אליי וקבלי בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח בוץ/ניצן אומר/ת: אני לא יודעת למה אבל אני מתה פה מצחוק Emily אומר/ת: ממה? בוץ/ניצן אומר/ת: חחחח לא יודעת Emily אומר/ת: הפיגור משתלט? בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן זה הזמן שלו Emily אומר/ת: כן זה מובן בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחח זה עדיין מצחיק בוץ/ניצן אומר/ת: אוף מה לעשות? תני לי עצה אוהבת וחמה Emily אומר/ת: תלכי Emily אומר/ת: ככה לפחות תעזבי אותי בשקט בוץ/ניצן אומר/ת: אני חשה בחום ואהבה מתפרצים מהמילה היחידה הזו אני ורוני על Do Ya : בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחח מה זה הבחורה הזו?XDDD זה דני?XDDDDD רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: זה טום XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אומגד! חחחחחחחחח רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: איזה דביל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרההה בוץ/ניצן אומר/ת: |טום יהיה בסדר כפרהXD| רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: לגמרי XD רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: אבל כל הכבוד לו איזה קול הוא הוציא חחחחחחחחחחחחחח בוץ/ניצן אומר/ת: חחחח הגזים לגמרי הפעםXDDDDDDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחח נכון בוץ/ניצן אומר/ת: כאילו זה קול טוב בוץ/ניצן אומר/ת: אבל...זה טוםXD וזה קול נורא נורא גבוה! רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: לו יש תקול הכי גבוה בלהקה במילא רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: אבל איזה שיר חמודיD: בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחח נכוןD: בוץ/ניצן אומר/ת: מזכיר את השירים הקודמיםD: רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: אהא בוץ/ניצן אומר/ת: ~כאילו מאלבומים קודמים~ רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: כן זה גם מה שאני אמרתי D: בוץ/ניצן אומר/ת: חהחה יאיD: בוץ/ניצן אומר/ת: חחחח וואי אם אני רואה אותו (אם=כש..) שר את זה אני פשוט אמות מצחוקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD הורידים שלו בוץ/ניצן אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD פאק מעניין מה יקרה להם בקול הזה!!!!!!XDDDDD רוני מחיפה (ריאלי) מהפורום אומר/ת: בדיוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
lies של מקפליי new soul של יעל נעים Do ya
המלצת השבוע:
חסכו בחשמל XDDDDDDDDD
מאכל השבוע:
סלט ושניצל
התמונה הכי חמה:
האע

למעלה