מקסיקו נגד ארגנטינה

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifמקסיקו נגד ארגנטינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקיי המשחק הוא בעצם כמו באתר שלי - למי שמכיר
רק ששם זה כולה פינה...חחחח אני שמה 2 דמויות מרבלדה ומהמורדים..ואתם בוחרים את מי אתם אוהבים יותר:
לפי יופי
לפי משחק -הדמות
בכללי יותר אוהבים... מה שעלייכם לעשות זה לענות -מי יותר יפה-לפי היופי, מי משחקת יותר טוב-לפי משחק , ואת מי אוהבים בכללי..
נתחיל באנהי ולואיסנה-בתור "מיה" כל יום דמות אחרת.. תרשמו רק:
לפי יופי
לפי משחק -הדמות
בכללי יותר אוהבים... בהצלחה..
חחח

../images/Emo47.gifאוקיי אני -עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי יופי : כמה שאני אוהבת את אנהי-והיא מדהימה...אני חושבת שלואיסנה יותר יפה!!
לפי משחק -הדמות : אנהי לוקחת..
בכללי יותר אוהבים... סורי אנהי אבל לואיסנה אצלי תמיד מקום 1

ג ב ש ו ש

New member
נו רק לא זה עוד פעם../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

ככה התחילו המריבות עם פורום המורדים לפני כמה שבועות
וגם יש יותר מדי משחקים אתם לא חושבים

../images/Emo4.gifמה??טוב סליחה אל תאכל אותי!

ולא צריך להיות מריבות על זה..אבל לא משנה תמחק חבל..

סוכריה16

New member
גבי מידי פעם זה בסדר...

נעשה רק לרבעייה כי אני בטוחה שאם זה יהיה דייגו או ג'ואבני הרוב יגידו שג'ואבני כנ"ל לופיטה או לונה חח

Christopher1

New member
אני עונה

1יופייי---לואיסנה מדהימה וגם אנהי יפה קשה לבחור 2.משחק---- אנהי משחקת מצויין אבל הדמות של מיה תפורה על לואיסנה 3.מי אוהבים---- נראה לי לו כי למורדים היו יותר צופים והם זכו לפירסום אדיר לעומת רבלדה שנחשבת בעיני רבים כחיקוי

סוכריה16

New member
אוקיי .. חח יש משוו שלא הבנתי..

ס"א שאלו מי יותר אוהבים ואמרת שנראה לך שלו, כי יש הרבה שחושבים שזה חיקוי.. חח וסליחה, פשוט לא מצאתי קשר

סוכריה16

New member
עונהההה

יופי- אנהי לוקחת אוביו!!! אנהי מיוחדת!! לואיסנה לא.. משחק-דמות: אנהי לוקחת שוב אוביוווווווווו.. לואיסנה לא מגיעה לרמת משחק שלה! אני אוהבת יותר את אנהי! אני הכי אוהבת אותה מכל השחקניות והשחקנים שקיימים
(אותה ואת אלפווווווו)

00rr

New member
לואיסנה יותר יפה וכוסית אולי במשחק

אנהי קצת יותר טובה אבל במראה אין מצב לו מושלמת

גמני יענה...

טוב ביופי לדעתי אנהי פשוט מהממת.. אין עליה... באמת כילו אי אפשר להפסיק להסתכל עליה, היא מיוחדת רצח.. ובמשחק אני גם חושבת שהיא יותר משכנעת למרות שלואיסנה יותר מצחיקה ועושה את מיה יותר שטוחה כזאת... ובכללי אני יותר אוהבת את אנהי...סתם, נראית יותר מתוקה וחמודה..

עונהההה

לפי יופי :אנהי ממש יפה וגם לואיסנה אבללללל אנהי לוקחת את סיבוב היופי! משחק -הדמות: יש רגעים שלו משחקת יותר טוב מאנהי ויש רגעים שאנהי משחקת יותר טוב מלו אז תיקו! בכללי יותר אוהבים...:אני נאמנה למורדים הארגנטינאים!! אז את לו אני יותר אוהבת!!

סוכריה16

New member
חח ואם נגיד את אוהבת את

פונצ'ו יותר מפליפה אז את תגידי שאת פליפה כי את נאמנה להם!? חח...... חוץ מזה אפשר להיות נאמנים לשניהם וגם לרבלדה..

mexicana gril

New member
../images/Emo45.gif כ"כ נכון! חחח...

סוכריה 16 (דיקלה?) את כ"כ צודקת.... אפשר להיות "נאמנים" גם למורדים וגם לרבלדה.... ובקשר לסקר הזה חח משחק מה שלא יהיה... אז ביופי אין מה להשוות כי לו הרבה יותר יפה אבל משחק אנהי לוקחת בכמה רמות מעל לו... בכללי אני יותר אוהבת את אנהי כי היא נראית יותר אמיתית מלו... נ.ב..כמה שפונצ'ו מהמם וחתיך ומתוק ואני חולה עליו!! אהההה...פליפה לוקח אותו! סורי סוכריה 16..חחחחחח

סוכריה16

New member
חח לא נכון פונצ'ו הכי הכי

הכי הכי הכי הכי הכי הכי מושלם שקיים.. חחח ולגבי כל השאר כל אחד והטעם שלו.. ללו יש גוף יפה.. אבל אין לה פנים כמו לאנהייוווש

תורי

נתחיל בבנות ששם איכפת לי לואיסנה נגד אנהי : אנהי שחקנית טובה יותר ושנהם ניראות טוב באותה מידה היתי הולך עם שתיהם ולא היתי מסוגל ליבחור . אז אנהי לוקחת! קמילה נגד רוברטה : רוברטה משוגעת אבל רואים שזה מישחק אצלה , אצל קמילה יש הרגשה שהיא מיתנהגת ככה במציאות אז קמילה שחקנית טובה יותר . מבחינת היופי לדולסה יש כל הזמן איפור שחור (מוזר אולי היא מסתירה משהו). קמילה יש מראה טבעי מיוחד וסקסי . קמילה לוקחת בנים אלפונסו ופאבלו.

סוכריה16

New member
אצל מריצה באמת היה נראה

כאילו זו באמת היא.. קמילה עשתה גם את פטו,קמילה, ומריצה- הכי טוב שהיא יכולה ובכולם הי אפשוט נראתה טבעי.. לא עשתה מעט מאמץ
אבל דולסה וקמילה זה לא היום לפחות. חח היום זה אנהי ולואיסנה- ונכון אנהי עדיפה

למעלה