מקסיקו נגד ארגנטינה

../images/Emo39.gif מן הסתם זה פורום של רבלדה לכן

הסקר הזה כל כך מיותר.. הרי אם תלכי לפורום המורדים ותעשי את הסקר המורדים יזכו אבל פה אנחנו מעריצים של רבלדה אז...

סוכריה16

New member
חח אבל עובדה.. שהרבה אמרו שלואיסנה

יותר.. זה לא תמיד מחייב.. חח אבל ברור שיש בזה דברים נכונים.. ובגלל זה עדיף לעשות רק על הרביעייה כמו שאמרתי

סוכריה16

New member
ועכשיו קרן הצביעה וזה:

11 שאנהי יפה יותר, ו13 שמשחקת טוב יותר.. חח מושלמת שלי

טוב אני ממש לא מבינה את הקטע שלך?

את מתלוננת שאנחנו עושים את המשחק בעוד שאת בעצמך עונה על זה!! ולא ממש לא יש פה הרבה שמעדיפים את המורדים!!כולה רציתי שיהיה עוד משחק להעביר את השיעמום...

וסורי התכוונתי לקרן ולא לדיקלוש!

דיקלה מאמי תודה על ספירת הקולות! אוףף משעמם לייי ואני לא יכולה לעלות תמונות חחח כי אני בעבודה (אצל אמא שלי..)

סוכריה16

New member
חח סבבה!

זה כיף לספור קולות.. הייתי במתח כזה חח אהה תהני!! ויפה שיש לך שם מחשב ככה תעבירי תזמן איתנו!

חחחחחח מה הקשר של דייגו!??!?

בתמונה..?חחחח תודה..כן יש לאמא שלי מחשב אצלה אבל היא לפעמיים עליו ואני יושבת בחדר לבד עם טלפון ומחשב בלי אף אחד..זה כיףף אבל תכף אני עפה הביתה..אז אני ייכנס יותר מאוחר כבר מהבית ששם יש לי תמונות..חחח וגם המחשב פה איטי לאללההההה

sweet shir

New member
ברור ש...

יופי: לואיסנה
משחק: לואיסנה
ואני יותר אוהבת את לואיסנה..חח.. בקיצור...לואיסנה רולז..

סוכריה16

New member
חמודה לואיסנה דווקא חח

וואי איזה תמונהההההההההההההההההההההההה התמונה הכי יפה שיש לה!!! מדהימההההההההההההההההה

סוכריה16

New member
אוקיי בזה תמה התחרות

ואני עדיין חושבת שאנהי הרבה יותר יפה בפנים.. עד כמה שלואיסנה כוסית הפנים שלה לא כמו של אנהי.. לאנהי יש אף יפה כזה, חיוך מושלם- שיניים מהממות כאלה, עיניים גדולות כאלה.. לא יודעת.. ובתמונות של בלי איפור היא יוצאת נהדר.. אצל אנהי עד כמה שיש לה גוף יפה- מה שמייחד אותה זה האופי- הנוכחות שלה, והפנים שבולטות.. היא שלמות

למעלה