מקסיקו נגד ארגנטינה

pablo111

New member
אם יגידו לי לשחק את עצמי גם לי זה י

יהיה קל ברור שקמילה שיחקה טוב כי יש לה אופי כזה ודולסה משחקת מושלם את רוברטה למרות שהם שונות באופי היא משחקת מצויין והיא נראית לדעתי יותר טוב מקמילה בם בפנים וגם בגוףףףף קמילה שטוחה ונמוכה ודולסה יש גוףף מדהים ויש לה פנים יפות גם בלי השחור בעניים

LemonLimeLilach

New member
לקמי יש אופי סוער אבל היא ממש לא

מריצה חחחחח כל הדברים שעברו עליה במורדים ובמציאות יש לה משפחה אוהבת וכלב וחיים פשוטים ורגועים.. ועזבו את זה שהיא מזמן לא בת 15, נראה לך שהיא במציאות מריצה?!?! הרגת אותי

pablo111

New member
כן אבל היא חמתץ מזג כמוהה

ואפילו בראיון שעשו איתה היא אמרה שהיאר מאוד דומה למריצה באופי חוץ מכל הדברים שהיא לא דומה אבל בכללי היא דומה לה

LemonLimeLilach

New member
ובראיון אחר היא אמרה שכשהיא עצבנית

היא מודיעה למי שסביבה שהיא עצבנית כדי שיתרחקו ממנה... נשמע לך מריצה?
ולא התווכחתי שהיא לא דומה למריצה, היא כן ובגלל זה אני אוהבת את קמילה האדם כמו שאני אוהבת את מריצה הדמות... אבל הדברים שעברו על מריצה בנובלה מ-מ-ש לא עברו על קמילה הבנאדם ובגלל זה היא שחקנית גדולה כי היא הצליחה להעביר אותם. אני לא רוצה להגיד דברים ספציפית כי זה פורום רבלדה וזה יהיה ספוילרים אבל עברו עליה דברים מטורפים לגמרי והיא העבירה את התחושות בצורה פשוט מדהימה

LemonLimeLilach

New member
אמרת שהיא שיחקה את מריצה טוב

בגלל שהיא כזאת במציאות זה אותו דבר כמו להגיד שהיא שחקנית גרועה והצליחה רק בגלל שהיא בעצם משחקת את עצמה. וזה בולשיט.

סוכריה16

New member
חחח.. נכון

גם קמי שיחקה בקטנטנות ילדה פשוטה וחמודה- והצליח לה מעולה! "וכלב וחיים פשוטים" חחחח מצחיקה... ללא ספק קמילה בורונדובה שחקנית מצוינת!! ללא צל של ספק! חוץ מזה היא בכלל לא מכוערת היא מדהימה בובית...

LemonLimeLilach

New member
ראסמי היא שיחקה יתומה

והיא שיחקה משוגעת והיא שיחקה דמות רעה להפליא והכל יצא לה טוב, אם כבר מחפשים דוגמא שהיא שחקנית ענקית, עזבו את מריצה (אפילו שזה היה התפקיד הכי טוב שלה לדעתי), קחו את פלומה בפלוריסיינטה, היא הייתה רעה, היא שיחקה בכולם, העמידה פנים שהיא שתי תאומות, שיחקה עם שלושה גברים, התחילה עם אנשים כדי להשיג דברים, סובבה את דלפינה על האצבע, מה היא לא עשתה.. נראה לכם שזאת קמילה במציאות!? התפקיד שלה שהוא כן דומה מאוד למה שהיא באמת זה התפקיד של סיסי בפטרון... אבל גם שם יש המון דברים לא טובים ההוכחה הכי טובה לזה שהיא שחקנית טובה זה שבכל תפקיד רואים ר-ק את התפקיד הזה - נגיד עם כמה שניסיתי לחפש בפלומה את מריצה, לא הלך לי! ראיתי רק את פלומה וחולייטה ולא היה אפילו שריד של מריצה. וגם עכשיו עם סיסי שיש בה גם דברים דומים למריצה, שוב, לא רואים את מריצה, אלא רק את סיסי. (סוף נאום)

סוכריה16

New member
חח יאא !! איזה מלכה../images/Emo47.gif

לא יצא לי לראות אפילו פרק אחד בפלורסיינטה! אבל לפי מה שאני שומעת קמילה שוב ושוב מוכיחה עד כמה היא השחקנית הכי טובה.. ועל זה שום אחת (חוץ מאנהי- שגם אנהי דיי כמוהה כזה...) יכולה להתעלות עלייה.

LemonLimeLilach

New member
תראי שידורים חוזרים!

עכשיו הם התחילו.. היא מצטרפת בפרק 99, שווה לראות רק בשבילה
והיא מצרפתת את בנחמיןןןן
יפה שלי ואני רק מחכה על קוצים שיביאו על הטלנובלה עם גוסטבו מהר... בפורום הארגנטינאי קראתי הרבה פעמים ש"נכון שגוסטבו הוא capo אבל גם קמילה שחקנית גדולה!" זה שהיא מצליחה להחזיק את עצמה מלכה ליד גוסטבו ברמודס מוכיח שהיא מושלמת
ואת אנהי אני עדיין צריכה לראות ב 406!!!

סוכריה16

New member
חח אנהייייייייייייייי

אוף! תראי סרטונים שתביניייייייייי! מה את מחכה ל 406!?!? את תתיבשי כבר! לא נראה לי יחזירו סדרה ארוכה שכזוף ואם כן לא בקרוב! אם תרצי לראות את אנהי רק תגידי ואני אעלה לך מכמה מצבים- למשל את הסנובית והרעה, את המשוגעת והחולניתף, ואת החמודה והעוזרת! אין אנהי ענקית!! התפקיד שהיא שיחקה ב 406.. וכל הרגש הזה! ממש ממש נכנסה בדמות

blondi rebelde

New member
מסכימה 100%!!

הדמות של אנהי ב406 הייתה כזאת דמות שממש קשה לשחק אותה כאילו היא הייתה גם משוגעת גם אובססיבית גם ההורים שלה והכל ובכלל שלאונרדו אנס אותהההה שיוו אני מזה בכיתי איתה אני זוכרת את זה איך שהיא ניסתה לברוח והכל..... אנהי ממש עשתה את הדמות הזאת והתחברה אליה ואני בהתחלה מזה לא אהבתי אותה אבל אז ממש נקשרתי לדמות שלה יותר מכולם!

סוכריה16

New member
חח אני יכולה לדבר על ג'סיקה שעות

בחיים שלי לא נקשרתי לדמות כמו שנקשרתי לג'סיקה! איןןןןןןןןן! היא שיחקה את זה הכי הכי יפה שיש! וגם אני הייתי בוכה קבועעעע איתה!! זוכרת שהיא קמה בבית חולים וצעקה "פאפאפאפאפאפאפאפאא" חח וקפצה על המיטה !? חחחחחחח.. או שהיא הייתה מפלצתתתתתתתתת!? וצילמה את לאונרדו עם קלרה במיטה?! וואי.. היא הייהת מפלצת! ללא ספק.. אין עוד שחקנית כמו אנהי.. ורק לקמילה הצלחתי להקשר ככה.. כי אני מאמינה שגם אםקמי הייתה עושה את ג'סיקה חח היה יוצא לה יפה!

LemonLimeLilach

New member
כי זה לא כיף לראות סרטונים!

אני רוצה לראות את כל הסדרה! וברור שלא יחזירו בקרוב, לא נורא, במילא בשנתיים הקרובות אין לי זמן לראות טלנובלות חדשות! שיחזירו עוד שנתיים אני אראה ואהנה מכל רגע!

סוכריה16

New member
אבל עדיין שתראי מה זה 406..

זה כזה היה .. ריאלי יותר והכל.. חח ולמה לא?! לפי סרטון אחד כן תוכלי להבין ואפילו כמעט לבכות

LemonLimeLilach

New member
ראיתי כמה סרטונים, ברור!

ראיתי את הסרטון שהיא וקיקה נפגשים וכל מיני דברים כאלה... אבל זהו, לא רוצה יותר להרוס לי! אני מחכה שנתיים!

pablo111

New member
עזבי אין לי כוח לויכוחים מטופשים 2

שתהין יודעות לשחק נקודה סוףף פסוק

LemonLimeLilach

New member
מי מתווכח?

חחח רק אמרתי שלא נורא שהיום לא ביקשו להשוות או דולסה וקמילה כי תמיד אפשר להלל את קמי לא צריך הזדמנות מיוחדת!

סוכריה16

New member
נכון והייללתי אותה פה באיזה אשכול ל

לפני חצי שעה! ו.. אמרתי שהאי הכי יפה במורדים .. ומשחקת הכי טוב אחרי אנהי, והיא פשוט הכל! היא מיוחדת!

למעלה